18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce
6. februar 2021 kl. 18:00 - Fodbold, Italien - Serie A
Allianz Stadium    Daniele Orsato
3. feb. 2021 kl. 14:03 (Opdateret 6. feb. 2021 kl. 19:54) 03/02
331
+1
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. 18+ Udeluk dig via ROFUS. 18+. Regler og vilkår gælder. Spil med omtanke. Spillemyndighedens hjælpelinje: StopSpillet.dk.
Chance (1-X-2): 60-23-17%
Betvalue: 106,80%
Spilbar ned til odds: 1,67
Rigtig/forkert: 2-0
NordicBet Spil nu hos NordicBet
Juventus er favoritter og bør have gode muligheder for at forsætte stimen i Torino. Romerne har haft en god sæson indtil videre og gjort det godt, men Den Gamle Dame skal ind i mesterskabskampen og har masser af rutine i disse opgør, og bør vinde.
Det taler for
 • Den Gamle Dame skal ind i mesterskabskampen og er i øjeblikket syv point efter Milan på førstepladsen, man har dog en kamp mindre end begge Milano mandskaberne, og kan med en sejr over romerne kravle forbi gæsterne i tabellen, og tag endnu et skridt op i tabellen.
 • Romerne er kommet til kort i disse head to head opgør i denne sæson, hvor man blandt andet har tabt til Napoli, Atalanta, og Lazio, og det at træner Fonseca vælger bosniske Dzeko fra kommer ikke til at holde i længden da han er alt for vigtig i det offensive, og ham vil man også savne lørdag især i luftspillet.
 • Juventus har masser af rutine og været i disse head to head opgør før, og hvor kravet er tre point, og vil man vinde dette års scudetto så må man ikke fejle i Torino, og mod et romersk mandskab som ikke er på samme niveau.
 • Den Gamle Dame har normalt et godt tag på romerne i det norditalienske, og hvor man havde vundet de seneste otte indbyrdes opgør i træk inden man tabte det seneste opgør tilbage i august med 1-3, men hvor man allerede havde vundet mesterskabet.
 • Romerne må undvære vigtige Pellegrini på midtbanen som er i karantæne og Smalling i midterforsvaret er skadet og tvivlsome, og det tyder på at Dzeko endnu engang måske ikke bliver udtaget til opgøret, og hjemmeholdets defensiv er begyndt at se skræmmende stærk ud, og ikke mindst at lukke af, og de bør også kunne lukke ned for Mayoral, Perez og Mkhitaryan.
 • Juventus har kvaliteterne til at gøre ondt på romerne over hele banen, og især over kanterne med deres hurtighed og på omstillingsspil kan det lidt gavmilde Roma forsvar komme i store problemer.
 • Hjemmeholdet er kun uden skadet Dybala og Bentancur som er i karantæne, men ellers kan man stille i noget som næsten ligner stærkeste opstilling.
Hold øje med
 • Juventus har en pokalkamp i benene da man spillede tirsdag aften i Milano mod Inter, og vandt med 1-2 og hvor man brugte en del faste startere.
 • Romerne vil være fint tilfreds med en pointdeling, og ja de er på tredjepladsen i øjeblikket og er bestemt med i kampen om mesterskabet, selvom ordet scudetto ikke bliver nævnt i det syditalienske.
 • Det har ikke været sprudlende spillet hos Juventus i denne sæson, og under træner Andrea Pirlo og jeg mener forsat at man mangler noget mere kvalitet på midtbanen.
 • Tilhængerne er savnet i denne sæson på Allianz Stadium i Torino, og det tryk man normalt har fra 12 manden, og det har også betydet at man har smidt point hjemme mod Verona, Atalanta og Fiorentina.
Oddsmarked

Nordicbet er i odds 1,78 på en Juventus sejr, og oddset var tidligere i odds 1,83 og er siden faldet, 888sport, Cashpoint og Bwin er ligeledes alle i odds 1,78.

JUVENTUS: Den Gamle Dame er begyndt at vise tænder og det er nu kampen om det tiende mesterskab skal sættes ind, og især hjemme i Torino skal man have fuld gevinst i disse head to head opgør, og mulighederne bør bestemt også være gode mod et romersk mandskab som i denne sæson er kommet til kort i disse head to head opgør, og endnu ikke har vundet mod Top 6 mandskaberne i tabellen, og yderligere er uden Pellegrini, Smalling, og måske også Dzeko hvis han ikke bliver gode venner med træner Fonseca igen.

Juventus er bund rutineret og ved hvad der skal til i disse vigtige opgør, og især når kravet er tre point så er det sjældent at de fejler på hjemmebane, og man har det da også rigtig godt når Roma gæster det norditalienske og hvor man havde vundet de seneste otte indbyrdes opgør i træk inden man tabte tilbage i august med 1-3, men det var i sidste spillerunde og mesterskabet var vundet, og man spillede med en del reserver. 

Jeg synes at Juventus bare er mere rutineret og mere solide end romerne, og erfaringen med disse opgør taler til Juves fordel, og et nederlag lørdag aften vil med stor sandsynlighed betyde at mesterskabet er tabt i denne sæson, og det er der ingen af hverken spillerne eller ledelsen som har lyst til, og derfor må man forvente at se et topmotiveret hjemmehold som går ud, og henter tre point i hus.

Træner Andrea Pirlo ændre sandsynligvis ikke det store til lørdagens hjemmekamp på Allinz Stadium, man er forsat uden Dybala og det betyder at Morata spiller i angrebet ved siden af Ronaldo, og så er Bentancur i karantæne til opgøret, men man har forskellige muligheder på midtbanen så hans fravær svækker dem ikke markant i forhold til det gæsterne må undvære til opgøret.

Juventus hjemmebanestatistik: 6-2-1, målscore 18-8.

Trupnyt: Dybala(fast-reserve) er forsat skadet, Bentancur(fast) på den defensive midtbane er i karantæne, men ellers har man ikke vigtige fravær til opgøret.

Juventus forventede startopstilling: 3-5-2: Szczesny- Bonucci, Chiellini, Danilo- Cuadrado, McKennie, Ramsey, Arthur, Chiesa- Morata, Ronaldo.

AS ROMA: Kigger man på romernes sæson indtil videre så har de gjort det rigtig godt, og er placeret på en flot tredjeplads med 40 point efter tyve spillerunder om det så kommer til at holde hele sæsonen med at slutte i Top 4 har jeg mere min tvivl omkring især fordi både Napoli og Lazio som er placeret lige bagved i tabellen er begyndt at bide godt fra sig, og er begge stærkt spillende i øjeblikket, og så må man ikke afskrive Atalanta som er fire point efter i tabellen.

Det store problem for romerne i denne sæson indtil videre er at man ikke har formået at vinde i head to head opgørene mod de andre Tophold i rækken, man har spillet uafgjort mod Juventus og Inter hjemme, og ude mod Milan, men man har tabt i Napoli, Bergamo og mod bysbørnene fra Lazio, og vinder man ikke i bare nogen af disse opgør så bliver det utrolig svært at holde sig i Top 4 i denne sæson.

Tingene udenfor banen fungere ikke og ledelsen er nok ikke så forelsket i Fonseca alligevel som man først troede, og det ligner mere og mere en skilsmisse efter denne sæson, og Allegri bliver nævnt mere og mere som den kommende træner i klubben, samtidigt med at Fonseca og Dzeko ikke er på talefod længere, og det har kostet den bosniske angriber anførerbindet, og yderligere at han har været sat af holdet.

Det som er sket onsdag er at Fonseca og Dzeko har været i dialog og den bosniske angriber træner med gruppen efter at han ellers har rendt rundt og trænet alene, og det kan måske betyde at han bliver udtaget til lørdagens opgør, men det bliver med stor sandsynlighed fra bænken at han starter, og det ligner et vanskeligt opgør for romerne som kommer til at kæmpe hårdt for at få point mod et hjemmehold som er begyndt at bide godt fra sig.

Romas udebanestatistik: 4-1-4, målscore 16-20.

Trupnyt: Lorenzo Pellegrini(fast) på midtbanen er i karantæne, Smalling(fast) i midterforsvaret er tvivlsom til opgøret, Dzeko(fast) i angrebet har ikke været med på det seneste, og spørgsmålet er om han starter på bænken eller ikke bliver udtaget.

Romas forventede startopstilling: 3-4-2-1: Mirante- Mancini, Ibanez, Kumbulla- Karsdorp, Cristante, Veretout, Spinazzola- Mkhitaryan, Perez- Mayoral.

Kilder

Gazzetta Dello Sport, corrierdellosport.it, juventus.com, tuttosport.com, asroma.com, sport.sky.it

 • Tidlige odds
 • Stort udbud af over/under
 • Stærk app

Kommentarer

Feedback