18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Jussier Formiga - Alex Perez: 1

7. juni 2020 kl. 01:00 - Mixed Martial arts, UFC
6. jun. 2020 kl. 03:48 (Opdateret 7. jun. 2020 kl. 07:02) 06/06
51
0
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. Selvudelukkelse via Rofus.nu 18+. Regler og vilkår gælder. Spil med omtanke.

UFC 250. Undercard i Las Vegas. Fluevægt.

Chance (1-2): 50-50%
Betvalue: 105,50%
Spilbar ned til odds: 2,00
Rigtig/forkert: Perez w/ TKO 1/3
888sport Spil nu hos 888sport
Formiga slår normalt alle udover divisionens absolutte elite. Perez er en aggressiv striker i sin prime, som bør være en stor mundfuld med sin styrke, men hvis Formiga stadig er nogenlunde sig selv, så kan han tage over med sin grappling.
Det taler for
 • Formiga har tilhørt divisionens elite i mange år. Han besidder mere rutine end sin modstander.
 • Formiga har udviklet rigtig god striking, så han er ikke en endimensional trussel som tidligere.
 • Formiga er en formidabel grappler, som altid har fordelen, når han får taget kampen til jorden.
 • Formiga kan tage runder med et enkelt takedown. Hans kontrol og submissions er i høj klasse.
 • Perez er stadig meget uprøvet, når det gælder højeste niveau. Dette er et stort step up for ham.
 • Perez har tabt på submission tre gange i karrieren, selvom nederlagene kom for længe siden.
Hold øje med
 • Perez har vundet 10 ud af sine sidste 11. Han har været flyvende foruden Benavidez-kampen.
 • Perez bør have fordelen stående, hvor han lever på aggressivitet, kæbe og et rigtig højt output.
 • Perez har kæmpet med vægten, men han er en stor fluevægter, der kommer langt på sin fysik.
 • Perez bør stadig forbedre sig kamp for kamp, mens Formigas formkurve peger den anden vej.
 • Formiga kommer til kamp efter nederlaget mod Moreno. Han plejer ikke at tabe på det niveau.
 • Formiga kan være for påpasselig. Han har tilladt sig selv at blive outworket i enkelte nederlag.

Odds

OBS: Jeg finder værdi på dette spil overalt på markedet.

Jussier Formiga er underdog overalt på markedet. Cashpoint giver 2,03 på en brasiliansk sejr, Bethard giver 2,05, Bet365, Betfair Sportsbook, Bwin og Danske Spil giver 2,10, mens 888Sport, Nordicbet og Unibet giver 2,11. En toneangivende bookmaker uden dansk licens giver 2,11 på jiu-jitsu troldmanden.

Jeg blev overrasket, da jeg så oddsene til denne kamp, men Formiga har efter min mening altid været blandt sportens mest undervurderede fightere, så jeg burde have vænnet mig til det. Hvis man ser bort fra Demetrious Johnson, så har brasilianeren målt sig med alle de bedste fluevægtere nogensinde. Der har været et tydeligt mønster. Hvis man ikke var blandt den absolutte elite, så tabte man til ham. Det ændrede sig, da han i marts mødte Moreno, hvilket er bekymrende, men én skidt kamp er altså ikke nok til, at jeg giver op på ham, når han har præsteret stabilt gennem så mange år. Vi skal ikke så langt tilbage, før han slog Figueiredo og Pettis, der stadig er rangeret som toer og treer i divisionen, hvis man kigger hos Sherdog, hvilket bliver overset en smule op til denne kamp.

Det er muligt, at Formiga er ved at blive indhentet af alderen. Kæmpere i de lavere vægtklasser holder nærmest aldrig så lang tid som de tunge drenge, så man må gå ud fra, at hans bedste år ligger tilbage i tiden. Markedet afspejler dette. Forventningen er, at Perez, hvor god han end er, fanger brasilianeren på det rigtige tidspunkt. Dette er skam en reel fare, da bookmakernes mand lader til at være virkelig skarp, men jeg synes stadig, at man bør slå koldt vand i blodet. Det er væsentligt at pointere, at selvom Formiga har haft det svært den sidste tid, så er der en verden til forskel på, hvem han har mødt, hvis man sammenligner ham med Perez. Man kan sprudle nok så meget, når man bliver matchet lettere op. Her er der nok noget om snakken, da flere af amerikanerens ofre ikke engang er at finde i UFC mere. Det skal også med, at han kun har været ude på dybt vand en gang, hvor han blev kørt over af Benavidez. Det er en farlig kamp, men Formiga har været god ved mig gennem årene, så han skal have en chance mere.

Dette er i øvrigt en kamp, hvor der er en række x-factors, som er værd at holde øje med. Det kan være en fordel for Formiga, at de kæmper i Apex-oktagonen, der er mindre end ved de almindelige events. Ideen er, at det er nemmere at implementere sin grappling, hvis ens modstander har mindre plads at bevæge sig på, selvom det skal med, at dette er ren spekulation, når vi ikke har mere at bedømme det ud fra. Samtidig er det muligt, at Formiga har en lille edge, fordi han prøvede at kæmpe i en tom arena tilbage i marts. Det kan virke lidt ligegyldigt, men det er en ting, som flere fightere, der har konkurreret under corona-krisen, har fortalt påvirkede dem på forskellig vis.

Jussier Formiga

Brasilien
35 år (14. april 1985)
23-7
Ortodoks
Højde: 165 cm.
Rækkevidde: 170 cm.
Vægt: 57 kg.

Jussier ”Formiga” da Silva er tidligere mester på fluevægt hos Shooto South America og er rangeret som nummer seks i divisionen hos Sherdog. Han har bl.a. besejret Alexandre Pantoja, Mamoru Yamaguchi, Chris Cariaso, Scott Jorgensen, Zach Makovsky, Wilson Reis, Dustin Ortiz, Ulka Sasaki, Ben Nguyen, Sergio Pettis og Deiveson Figueiredo, mens han har tabt til Ian McCall, John Dodson, Joseph Benavidez, Henry Cejudo, Ray Borg og Brandon Moreno.

Alex Perez

USA
28 år (21. marts 1992)
23-5
Ortodoks
Højde: 168 cm.
Rækkevidde: 165 cm.
Vægt: 57 kg.

Alex Perez er tidligere mester på fluevægt hos Tachi Palace Fights og er rangeret som nummer ni i divisionen hos Sherdog. Han har bl.a. besejret Anthony Figueroa, Ray Elizalde, Kevin Gray, Carls John de Tomas, Eric Shelton, Jose Torres, Mark De La Rosa og Jordan Espinosa, mens han bl.a. har tabt til Adam Antolin, Jared Papazian og Joseph Benavidez.

 • Mange specialspil
 • Ingen gebyrer
Feedback