18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Julia Grabher - Zoe Kruger: 1

22. november 2021 kl. 07:00 - w100 - Dubai - hardcourt kval
22. nov. 2021 kl. 00:12 (Opdateret 22. nov. 2021 kl. 08:55) 22/11
22
0
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. Udeluk dig via ROFUS. 18+. Regler og vilkår gælder. Spil med omtanke. Spillemyndighedens hjælpelinje: StopSpillet.dk.

Kval i Dubai

Chance (1-X-2): 63-0-37%
Betvalue: 105,21%
Spilbar ned til odds: 1,59
Rigtig/forkert: 2-1
Marathonbet Spil nu hos Marathonbet

Kruger som vi havde god berøring med i hjemlandet, kom nogenlunde fra start her med en tæt sejr i første kamp. Den unge Sydafrikaner virker til endeligt at have lagt skaderne bage sig, og sluttede af med titel i hjemlandet for snart 2 måneder siden.

Grabher fik nem første kamp her, og kommer ikke i sin bedste periode. Alle hendes meritter er fra grus, men stadigvæk "store" navne hun taber til på hardcort ofte. 

Begge har haft rigtig gode periode i år, men ser stadigvæk Grabher fra en hylde højere, som jeg regner med kommer til udtryk i dag. Grabher er i højere grad en irriterende spiller at dyste imod, da hun altid er svær at ryste af og kan være kampdominerende.

Kruger for virkelig sit for i dag og skal bevise hendes reelle niveau, hvor imod Grabher bare skal vinde og så videre.

Ikke den store odds basker og et stykke under hvad jeg plejer at kigge efter, men syntes her at der er klasse til forskel. Kruger havde alle ting der talte for sejr på hjemmebane, men ellers kan hun også være en ordinær spiller, og det regner jeg med bliver bevist i dag.

Da det stadigvæk er kval, vil et tredje sæt være Match Tiebreak, her vil jeg også gøre Grabher til favorit, men med valget af kampen, regner jeg ikke personligt vi når der til.

Meget få udbyder af odds, her ligger Marathonbet pt. højest af hvad jeg har kunne finde.

God kamp.

  • Høj tilbagebetaling
  • stort spiludvalg og egne odssættere. Flot velkomstbonus også
Feedback