18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Jule Niemeier - Tereza Smitkova: 2

Match center
12. september 2021 kl. 13:45 - Tennis, WTA | f
Centre Court, Kockelscheuer Sport Centre
12. sep. 2021 kl. 09:34 (Opdateret 12. sep. 2021 kl. 15:58) 12/09
47
0
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. 18+ Udeluk dig via ROFUS. 18+. Regler og vilkår gælder. Spil med omtanke. Spillemyndighedens hjælpelinje: StopSpillet.dk.

Stærke Niemeier tager imod Smitkova som har vist fremgang

Chance (1-2): 54-46%
Betvalue: 110,40%
Spilbar ned til odds: 2,17
Rigtig/forkert: 2-1
ComeOn Spil nu hos ComeOn

2 forskellige verdener der mødes i dag. Niemeier banker kraftigt på til top 100, og har flere fine resultater fra seneste tid. Smitkova spiller lidt 2 division tennis i den sammenligning men har tidligere været oppe i det sjove selskab, så er en bevist god spiller.

Smitkova kommer fra en masse uger på gruset hvor hun er gået dybt, men har måtte lade livet når modstanden blev for hård, mod spiller under Niemeier's niveau. Hun har fundet noget god aggressiv tennis frem, og har de mentale procenter nu der skal til, for at tage sådan en type kamp. Indendørs hardcourt er lige Smitkova som fortrækker hurtige underlag, og har tidligere masser af titler derpå fra itf niveau.

Niemeier er mest til grus, hvor hun har bevist sig som en topspiller på dagen, og havde egentlig et nogenlunde græsforløb i år. Hun har en vild serv, hvilket på sådan et underlag kaster mange servesser af sig. Igår lavede hun 13 af slagsen, og kunne ret beset være røret ud, hvis hun ikke lavede et lille turnaround i 1 sæt. Man skal ikke konkludere for meget på en 1 kamp på et nyt underlag, men syntes det var en bekymrende præstation.

Smitkova fik Vikhlyantseva som kom direkte fra nederlag på grus dagen før, så den sejr kunne også være lidt billigt købt. Jeg ser dog dette som Smitkova's legeplads, hvilket man kan se at markedet også respekterer.

God kamp.

  • God brugeroplevelse
  • Spændende specialspil og høje odds på Superligaen

Kommentarer

Feedback