Josh Taylor - Miguel Vazquez: Taylor w/ point el. teknisk afgørelse

11. november 2017 kl. 22:00 - Boksning
2. maj. 2018 kl. 16:27 02/05
Denne side indeholder henvisnings-links
Chance: 42%
Betvalue: 105,00%
Spilbar ned til odds: 2,38
Rigtig/forkert:
NordicBet Spil nu hos NordicBet
Main event i Edinburgh. WBC Silver-titelkamp. Vazquez er aldrig blevet stoppet. Talentet Taylor bør ikke få problemer med at etablere et overtag på hjemmebane med sin stærkere teknik, men den rutinerede mexicaner forstår at passe på sig selv og er næppe en walkover, så det kan gå langt.

Derfor skal du spille den: 

 • Taylor er med rette stor favorit i kampen. Det virker enormt usandsynligt, at han skulle tabe.
 • Taylor er stadig rimelig uprøvet i karrieren. Dette virker som et markant step up i modstand.
 • Taylor bliver muligvis overvurderet af bookmakerne efter sin imponerende sejr mod Davies.
 • Vazquez er ofte blevet undervurderet i sin karriere. Han er nok en stor mundfuld for enhver.
 • Vazquez er aldrig blevet stoppet, selvom han bl.a. har været i kamp med Canelo og Bradley.
 • Vazquez er en type, som generelt er svær at bokse mod. Mange har set skidt ud imod ham. 

Det skal du holde øje med: 

 • Taylor virker som et specielt talent. Han er måske allerede en af divisionens bedste boksere.
 • Taylor har en formidabel amatørkarriere bag sig, så han bør rent teknisk have en klar fordel.
 • Taylor har mødt overmatchet modstand indtil videre, så det er uvist, hvor stor hans power er.
 • Taylor bokser på hjemmebane. Publikum kan påvirke ham positivt og kamplederen negativt.
 • Vazquez har ikke bokset på højeste niveau de seneste år. Han er måske på vej ned af bakke.
 • Vazquez er stadig rimelig ung i forhold til sin rutine, men de mange kampe kan have sat sig.

Argumenter i kursiv: De punkter, som jeg mener bookmakerne især overser/fejlvurderer.

Odds

OBS: Foruden Nordicbet finder jeg værdi på dette spil hos Betsafe. Til sammenligning giver 888Sport og Unibet blot 2,25 på samme udfald.

Josh Taylor er favorit overalt på markedet. Bet365 og Bwin giver 1,02 på en skotsk sejr, 888Sport, Danske Spil og Unibet giver 1,03, Betfair Sportsbook giver 1,04, mens Betsafe og Nordicbet giver 1,05. En toneangivende bookmaker uden dansk licens giver 1,02 på Taylor. Min chancevurdering ligger omkring 88-4-8, så jeg finder ingen værdi på et vinderspil.

Bookmakerne ser en skotsk knockoutsejr som kampens mest sandsynlige udfald. Jeg er rimelig overrasket over denne vurdering. Man får højest 1,73 på dette spil hos Betfair Sportsbook, hvilket efter min mening slet ikke er tilstrækkeligt. Det virker som om, at der bliver lagt for meget i Taylors imponerende knockoutrate, mens der slet ikke bliver taget højde for hans modstander. Jeg vil skam ikke udelukke, at denne kamp bliver afgjort før tid, da Taylor ligner et stort talent, men jeg vurderer stadig Vazquez til at være den bedste bokser, som han nogensinde har mødt. Mexicaneren er blevet undervurderet gennem hele sin karriere. Dette er også tilfældet her.

For nogle år siden var Vazquez en af de bedste letvægtere i verden. Han havde en fremragende rekordliste med flere store sejre, hvilket gjorde ham umulig at ignorere på ranglisterne, men han blev aldrig en stjerne. Han forsvandt efter sit nederlag til Mayweather-lærlingen, Bey, selvom dette på ingen måde var et pinligt resultat. Jeg tror, at den manglende anerkendelse, som har kendetegnet Vazquez gennem karrieren, skyldes hans stil. Mexicaneren er en rendyrket spoiler i ringen. Det er svært at pege på, hvad han gør godt, men hans modstandere har altid svært ved at komme i gang mod ham. Når Vazquez har givet så mange boksere problemer hele sin karriere, så synes jeg, at man er nødt til at sætte sine forventninger til Taylor ned. Vazquez er endnu aldrig blevet stoppet, selvom han bl.a. har været i ringen med Canelo og Bradley. Derudover er han vant til at bokse på fjendtligt territorium som underdog. Hvis han bliver stoppet, så er det et statement!

Josh Taylor

Skotland

26 år (2. januar 1991)

10-0, 9 KO

Southpaw

Højde: 178 cm.

Rækkevidde: 177 cm.

Vægt: 63 kg.

Josh "The Tartan Tornado" Taylor er Commonwealth- og WBC Silver-mester i letweltervægt og er rangeret som nummer ti i divisionen hos The Ring. Han har bl.a. besejret Dave Ryan, Warren Joubert og Ohara Davies.

Miguel Vazquez

Mexico

30 år (6. januar 1987)

39-5, 15 KO

Ortodoks

Højde: 178 cm.

Rækkevidde: 183 cm.

Vægt: 63 kg.

Miguel "Titere" Vazquez er tidligere IBF-mester i letvægt. Han er ikke rangeret i nogen division hos The Ring. Han har bl.a. besejret Breidis Prescott, Ji-Hoon Kim, Ricardo Dominguez, Leonardo Zappavigna, Ammeth Diaz, Daniel Attah, Marvin Quintero, Mercito Gesta, Denis Shafikov, Jerry Belmontes og Erick Bone, mens han har tabt til Saul Alvarez, Timothy Bradley, Mickey Bey og Argenis Mendez.

 • Tidlige odds
 • Stort udbud af over/under
 • Stærk app
Feedback