Annonce

Joseph Parker - Hughie Fury: 1

23. september 2017 kl. 22:00 - Boksning
2. maj. 2018 kl. 16:27 02/05

Denne side indeholder henvisnings-links
Chance (1-X-2): 58-4-38%
Betvalue: 106,14%
Spilbar ned til odds: 1,72
Rigtig/forkert:
Betfair Spillebørs Spil nu hos Betfair Spillebørs
Main event i Manchester. WBO-titelkamp i sværvægt. Parker har langt mere rutine på dette niveau. Unge Fury kan blive en svær udfordring med sin størrelse og teknik, men jeg forventer, at Parkers speed, power og intensitet vil være for meget for den uprøvede brite.

Derfor skal du spille den: 

 • Parker besidder langt mere rutine på højeste niveau. Han har mødt flere fremragende boksere.
 • Parker har stor slagkraft i begge hænder. Han er uden tvivl den største puncher, som Fury har mødt.
 • Parker er både hurtig og bevægelig for sin størrelse. Dette giver ofte modstanderne problemer.
 • Parker bokser bedst som aggressor, hvor hans store pres og intensitet rigtig kommer til sin ret.
 • Fury er stadig relativt uprøvet. Han har endnu ikke mødt en modstander, som hørte til i top 20.
 • Fury bliver nok overvurderet en smule pga. sit efternavn. Han er ikke sin fætter, Tyson, endnu.

Det skal du holde øje med:

 • Fury er stadig meget ung, så man må forvente, at der sker store forbedringer fra kamp til kamp.
 • Fury har en fordel med sin højde og rækkevidde, så han kan give Parker problemer på afstand.
 • Fury besidder allerede en glimrende teknik. Parker kan ikke tillade sig at stå stille foran ham.
 • Fury har en akavet stil, som gør, at hans modstandere ofte har svært ved at finde deres timing.
 • Fury er på hjemmebane (Parker er fra New Zealand), og dette kan både påvirke ham selv, publikum og dommere positivt.
 • Parker er formentligt ikke en ligeså skræmmende puncher, som det så ud til, da han kom frem.

Argumenter i kursiv: De punkter, som jeg mener bookmakerne især overser/fejlvurderer.

Odds

OBS: Hos Betfairs spillebørs fås 1,83 efter nettogevinstkommission (6,5%) med en likviditet på over 2000 kr. Udover spillebørsen finder jeg værdi på dette spil hos 888SportBetfair Sportsbook, Betsafe, Bwin, Danske Spil, Nordicbet og Unibet.

Joseph Parker er smal favorit overalt på markedet. Bet365 giver blot 1,67 på en newzealandsk sejr, 888Sport og Unibet giver 1,73, Bwin giver 1,75, Danske Spil giver 1,77, mens Betfair Sportsbook, Betsafe og Nordicbet giver 1,80. En toneangivende bookmaker uden dansk licens giver 1,74 på Parker.

Joseph Parker

New Zealand

25 år (9. januar 1992)

23-0, 18 KO

Ortodoks

Højde: 193 cm.

Rækkevidde: 193 cm.

Vægt: 111 kg.

Joseph Parker er WBO-mester i sværvægt og er rangeret som nummer fem i divisionen hos The Ring. Han har bl.a. besejret Francois Botha, Marcelo Luiz Nascimento, Brian Minto, Sherman Williams, Irineu Beato Costa Junior, Jason Pettaway, Yakup Saglam, Bowie Tupou, Kali Meehan, Carlos Takam, Solomon Haumono, Alexander Dimitrenko, Andy Ruiz Jr. og Razvan Cojanu.

Hughie Fury

England

23 år (18. september 1994)

20-0, 10 KO

Ortodoks

Højde: 198 cm.

Rækkevidde: -

Vægt: 105 kg.

Hughie Fury er WBO Inter-Continental-mester i sværvægt, men han er endnu ikke rangeret i top ti i divisionen hos The Ring. Han har bl.a. besejret Shane McPhilbin, Danny Hughes, Andriy Rudenko, Larry Olubamiwo, Dominick Guinn og Fred Kassi.

Matchup

Dette er en spændende kamp mellem to af divisionens mest interessante talenter. Her stopper sammenligningerne dog allerede. De to mænd har haft vidt forskellige karrierer indtil videre. Parker er blevet et stort navn på baggrund af sine præstationer i ringen. Han er enormt rutineret for sin alder og er blevet alvorligt udfordret flere gange, bl.a. mod Takam og Ruiz. Fury er til gengæld primært kendt for at være fætter til den ubestridte sværvægtsmester, Tyson Fury. Han er blevet matchet ret forsigtigt op indtil videre, så det er meget overraskende, at han allerede nu får en titelkamp mod en etableret mester. Det store spørgsmål er, om det er for tidligt for ham. Jeg tror, at dette er tilfældet, men det er i hvert fald sikkert, at han ikke havde fået kampen, hvis det ikke var for sit efternavn…

Fury kommer til at have en klar fordel med sin højde og rækkevidde. Han vil sandsynligvis vælge at bokse på bagfoden, hvor han kan lede efter muligheder for at slå kontra, mens Parker forsøger at lukke afstanden. Fury har ligesom sin fætter en akavet stil, hvor det kan være svært for modstanderen at finde sin timing. Således kan Parker få det svært, hvis han blot står foran ham. Jeg mener dog, at newzealænderen er bedst, når han kommer fremad. Han har en naturlig aggressivitet, som ikke rigtig kommer til sin ret, når han bokser disciplineret. Når han er tyren frem for matadoren, så får han virkelig gavn af sin store speed og intensitet, som virker svær at matche. Parker bør desuden uden tvivl være den største puncher, som Fury nogensinde har mødt. Idet den unge englænder stadig er ret uprøvet, så er det værd at holde øje med, hvordan han reagerer, hvis han kommer i en slåskamp, eller hvis han bliver rystet. Dette har han aldrig prøvet før. Parker har til gengæld prøvet at skulle grave dybt flere gange før, og dette kan blive en stor fordel for ham.

Overordnet set synes jeg, at der er flere ting, som taler for Parker. Hans power er måske ikke helt så stor, som den så ud til, da han var på vej frem. Hans bedste modstandere har i hvert fald håndteret den udmærket. Han besidder dog så god speed, bevægelighed og teknik for sin størrelse, at han bør kunne komme rigtigt langt. Fury kan meget vel også blive verdensmester en dag, men det er min forventning, at dette er for tidligt for ham. Han har indtil nu bokset på et niveau, som er så langt fra toppen, at dette virker som et alt for stort step up. Fury imponerede mig ikke synderligt i sin sidste kamp mod Kassi, som er en modstander, man bør stoppe, hvis man hører til blandt eliten. Mansour og Miller gjorde det f.eks. langt bedre mod den lidt tunge amerikaner, så selvom han bør have lært af denne oplevelse, så satte det mine forventninger til ham en smule ned. Jeg tror stadig, at han har et stykke vej, før han nærmer sig fætteren. Han har desuden været inaktiv i næsten halvandet år. Det er vigtigt at bemærke, at Fury er på hjemmebane som udfordrer, hvilket rykker ved procenterne. Jeg mener dog stadig, at dette er et solidt spil.

 • Bredt udvalg
 • Høje odds
 • Høj likviditet
 • Brugervenligt website
Feedback