Annonce

Johannes Klæbo - Enhver anden løber: 2

21. januar 2018 kl. 12:30 - Langrend
2. maj. 2018 kl. 16:29 02/05
Denne side indeholder henvisnings-links
Chance (1-2): 40-60%
Betvalue: 120,00%
Spilbar ned til odds: 1,67
Rigtig/forkert:
Unibet Spil nu hos Unibet

Klæbo eller feltet? Intervallstart. Klæbo har gået to klassiske intervallstarter denne sesongen og været en og to i dem. Han er den bedste sprinteren, men i feltet i dag så kommer det flere stærke løbere bag han som får hans tider at gå på. Det er ikke en selvfølge at unge Klæbo vinder et løb hvor de ikke går ud sammen og hvor han kan bruge sine sprint egenskaber bedst mulig.

Klæbo har gået to klassiske løb denne sesongen og ikke blevet dårligere end 2.plads.

Disse løb lå tidlig i sesongen. Han har gået et klassisk jaktstart efter på, for ca en måned siden og der gik Poltoranin hurtigst.

Netop Poltoranin er pt. bookmakerens favoritt til at tage OL guld på den eneste længere klassiske løbet under OL.  Han blev nummer en og to på de klassiske løbene under tds og viste styrke op bakken til sidst.

Mens Poltoranin fullførte tds, så hoppet Niskanen af og er alltid en favoritt i et klassisk løb. 

Begge starter like bag Klæbo I dag og får tiden til Klæbo at gå på.

Mens Klæbo vant sprinten i går så kvalificerede Poltoranin sig ikke. Sprinten betyder ingenting for han og han har dermed en lille fordel med færre løb i går.

Dyrhaug og Tønseth er og i stand til at slå Klæbo på et klassisk løb under felles spurt til sidst og så virker det som om Calle Halfvarsson er på vej mod en god OL form. Nest bedst under prologen i går og så et typisk Calle-klovn fald i finalen, men en revansje sugen svenske skal ikke afskrives helt.

Unibet har 1.65 på at Klæbo vinder. Mange andre bookmakere er helt nede i 1.40! Du kan måske finde et bedre odds på at han ikke vinder - et andet sted. 

Feedback