18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Jil Teichmann - Alison Riske: 2

23. september 2021 kl. 19:30 - WTA - Ostrava - indendørs hardcourt
22. sep. 2021 kl. 23:49 (Opdateret 23. sep. 2021 kl. 22:14) 22/09
128
+1
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. 18+ Udeluk dig via ROFUS. 18+. Regler og vilkår gælder. Spil med omtanke. Spillemyndighedens hjælpelinje: StopSpillet.dk.

2 forskellige måder de 2 spillere kom til denne runde.

Chance (1-X-2): 65-0-35%
Betvalue: 119,00%
Spilbar ned til odds: 2,86
Rigtig/forkert: 2-1
Bet365 Spil nu hos Bet365

Riske spillede en forfærdelig kamp, men endte alligevel med at vinde mod Ferro i dag. 3 sæt 4-4 *0-40 vandt Riske de sidste 9 af 10 point, og gik dermed videre fra en kamp, hvor modstanderen havde mere end en håndfuld chancer, for at gøre resultatet anderledes. Hun vandt endda trods kun at have vundet 47% af pointene, hvilket er noget man ser sjældent.

Når Riske var god i denne kamp, var det godt hårdt fladt spil. Hun var god til at bide sig fast i modstanderens servepartier, og kom flere gange lidt nemmere til sine egne. Det er en lidt hård tid, med tabt finale og så denne første runde kamp, for at skulle stå klar igen dagen efter, men Riske er heldigvis en fighter uden lige.

Teichmann vandt sikkert over Kerber og fortsætter de gode takter fra Cincinatti. Hun var dog stadigvæk til at tale med, men Kerber lavede simpelthen et utal af fejl. Hun var virkelig dominerende i perioder, men syntes at markedet reagerer for voldsomt på disse 2 resultater. Ingen tvivl om at Teichmann spiller med smil på læben for tiden, men har ingen nævneværdige meritter fra indendørs, hvor hun sidste år røg ud af kvalen i denne turnering. Hun spiller meget varieret, ikke en model jeg normaltvis tænker er det bedste udgangspunkt til dette underlag.

Oddset stiger og stiger, så værd at holde øje med om det ender højere. Jeg syntes det er vildt kun at give Riske ca. 30 % chance, og går efter rutinen på underlaget i denne sammenhæng. Kommer Riske dårligt fra land kunne man frygte at den mentale tank er tom, men dagens kamp må give tro på, at man bare skal blive ved uanset hvad.

God kamp.

  • Stort udvalg
  • Tidlige odds
  • Markedets bedste livebetting
Feedback