18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Jiaqi Wang - Anna Ulyashchenko: 1

10. november 2021 kl. 15:00 - w15 - Sharm El Sheikh - hardcourt
9. nov. 2021 kl. 23:59 (Opdateret 10. nov. 2021 kl. 19:54) 09/11
48
0
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. Udeluk dig via ROFUS. 18+. Regler og vilkår gælder. Spil med omtanke. Spillemyndighedens hjælpelinje: StopSpillet.dk.

1 runde i Egypten

Chance (1-X-2): 48-0-52%
Betvalue: 109,44%
Spilbar ned til odds: 2,08
Rigtig/forkert:
Marathonbet Spil nu hos Marathonbet

Så ruller bolden igen i Sharm El Sheikh som den gør hele året. I længere tid har man set mange asiatiske kvinde tage til disse små turneringer, og de har mange af dem leveret stærke indtryk. Der står næsten japansk eller kinesisk på det meste, og var hellere ikke undtagelsen i sidste uge.

Ulyashchenko som med ukrainske forældre spiller under det amerikanske flag. Den har stået på College tennis, og var ofte en af de stærkeste i sin aldersgruppe da hun var helt ung. Nu er hun 24 år, men har endnu ikke bedrevet det store.

Hun har spillet kontinuerligt tennis et stykke tid, og dette er hendes 3 event i Egypten i træk. De 2 forrige gange var det stærke modstandere hun tabte til i tætte kampe, så tyder på hun er ved at være der. I denne uge har hun været igennem kval, og har derfor 3 friske 2 sæts sejr i bagagen. 12-10 hedder hendes hardcourt sæson indtil videre, så tydeligt at hun ikke har stemplet igennem endnu.

Wang har spillet flere uger her i Egypten, efter hun er startet op igen. Det har gradvist blevet bedre uge for uge, som i sidste uge gav semifinale plads. Det var turnerings vinderen der stoppede hende der, så hun vil helt sikkert gå efter at nå et skridt længere i denne uge. Hun er selv nu oppe på 13-5 og har ikke spillet kval inden denne kamp.

Wang har/er en solid juniorspiller med masser af titler fra Østen. Man kan godt se hvor hendes smertegrænse var niveaumæssigt, men det er ved at være 1,5 år siden, så sikkert en anden udgave af hende nu. 

Wang startede faktisk som favorit men tog et stort spring op, men nu er den på vej ned igen. Marathonbet ligger et pænt stykke over de andre som ligger omkring odds 2.

  • Høj tilbagebetaling
  • stort spiludvalg og egne odssættere. Flot velkomstbonus også
Feedback