18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Jessika Ponchet - Anastasia Kulikova: 2

12. september 2021 kl. 12:00 - w25 - Leiria - hardcourt
12. sep. 2021 kl. 01:27 (Opdateret 12. sep. 2021 kl. 14:42) 12/09
70
+1
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. 18+ Udeluk dig via ROFUS. 18+. Regler og vilkår gælder. Spil med omtanke. Spillemyndighedens hjælpelinje: StopSpillet.dk.

Finale i Portugal

Chance (1-X-2): 44-0-56%
Betvalue: 102,48%
Spilbar ned til odds: 1,79
Rigtig/forkert: 2-0
Bet365 Spil nu hos Bet365

Franske Jessika Ponchet, der nok mest af alt er kendt for det mest smertefulde nederlag nogensinde. For et par år tilbage tabte hun mod Tara Moore efter at være oppe 6-0 5-0 40-30, tænk hvad man kunne få af odds der.

Ponchet har spillet en god turnering her i Portugal, og server de esser man forventer fra hende. Det har dog været slidsomme resultater, men stod også i finalen i et andet event i Portugal, hvor hun tabte mod en landsmand for nogle måneder siden. Hun spiller meget henholdende, og sender bolden tilbage for at lade modstanderen skabe pointet, og træder så ind hvis returen bliver for kort. 

Finske Kulikova der har vundet et have af kampe i år på hardcourt, 46-15 hedder den helt præcist. Mange er kommet fra små turneringer i Tunesien, hvor hun også har taget titel og stået i finaler. Hun har der imellem taget til Spanien og Portugal hvor hun altid vinder en smule, men har nu kunne gå hele vejen, til hendes største finale.

Pånær 1 tabt sæt, har hun most alt modstand klart. Hun spiller også lidt henholdende, men er bygget som et skur og slår meget hårdt til bolden.

Selvom jeg syntes de minder lidt om hinanden på mange punkter, med plus til Ponchet i serv, og plus til Kulikova i returspil og power, syntes jeg at Kulikova står bedst klædt til dette opgør. Ponchet har erfaring fra højere niveau, og spillet mange kampe større end denne, men Kulikova virker bare som en der vil frem nu og ikke senere.

det er godt nok et åbningsodds som ikke er blevet reguleret endnu, resten er markedet ligger i mellem 1,70-1,80 og det bliver højst sandsynligt tendensen. Hvis ikke dette odds bliver rettet inden kampstart, plejer den at starte live i odds 1,90.

God kamp.

  • Stort udvalg
  • Tidlige odds
  • Markedets bedste livebetting
Feedback