18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Jazmin Ortenzi - Diana Demidova : 2

21. november 2021 kl. 08:00 - w15 - Antalya - grus
21. nov. 2021 kl. 00:18 (Opdateret 21. nov. 2021 kl. 10:39) 21/11
21
0
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. Udeluk dig via ROFUS. 18+. Regler og vilkår gælder. Spil med omtanke. Spillemyndighedens hjælpelinje: StopSpillet.dk.

Finale i Tyrkiet

Chance (1-X-2): 60-0-40%
Betvalue: 110,00%
Spilbar ned til odds: 2,50
Rigtig/forkert: 2-0
Unibet Spil nu hos Unibet

Det kan blive lidt fugl eller fisk i dagens kamp, og syntes der er ting der taler for begge veje, i disse dage hvor store underdogs vinder kampe.

Ortenzi er favorit og med rette. Den unge argentiner kører på en god klinge for tiden, trods sine 15-10 på grus. Med i regnestykket er ikke den nylige succes i hjemlandet, hvor hun via lokalturnering spillede sig videre til din første WTA berøring. For 2 år siden sluttede hun sin junior tid af med 4 titler på stribe i Sydamerika, og sideløbende vandt hun 2 senior titler på hardcourt i Tunesien, så helt sikkert en kvinde med krummer i. Det er ikke blevet til titler i år, men mange fine resultater alligevel, med enkelte udfald som man kan forvente.

Det var den søde hævn mod Schnaider i dag, som kørte hende fuldstændig ned i sidste uge, og som også havde hende i et jerngreb i dag. Ortenzi fandt dog en god rytme med stigende tro og agressivitet, og Schnaider blev også presset til at lave mange dumme fejl. Ortenzi er godt skåret og trods en lidt aparte servafvikling, var hun ret stabil. Når hun får endnu mere power i sit spil og oppet sig nogle procenter hele vejen rundt, bliver hun helt sikkert en vi skal se mere til på de danske sportskanaler.

Jeg satte tvivl ved Demidova for 2 kampe siden, og hun måtte også kæmpe hårdt for det i første sæt, men sejlede den derefter sikkert i havn. I dag var en ren demonstration mod Curovic, der tidligere selv vandt titel her i Antalya. Demidova's stats var derfor også næsten ubrugelig store, men endnu en gang formåede hun at ramme under 50 % af sine første server, men alligevel lå serven højt overall når den så endeligt ramte banen.

Jeg var inde på sidst at dette var hendes 29'ende event, og var ikke kommet forbi 2 runde trods hele 42-29 på grus udelukkende i Tyrkiet. Nu virker det til at klikke, og slog en anden argentiner i de tidligere runder, som havde vundet titlen her i de 2 forrige uger, og som havde kørt bedre end Ortenzi i år.

Uden at skulle sammenligne Ortenzi og Riera, kunne det stærke resultat plus at komme bare 1 runde længere gøre, at der nu kommer vind i sejlende for den hårdt kæmpende russer. Demidova har dog i højere grad haft dårligere resultater ved flere lejligheder, og trods Ortenzi ikke har vundet en titel i år, kender hun bedre presset fra finaler end sin modstander.

Det bliver 2 kvinder i stor medvind, begge har kun tabt et enkelt sæt på deres vej, og begge har vundet som stor underdog tidligere. Demidova har ikke været sat under pres ligesom Ortenzi har i denne uge, men det kan også være resultatet er den nuværende kampform.

Oddset har fået et ordentligt nøk op fra startodds, og er skiftet flere gange i mens jeg har skrevet denne tekst. Jeg tror helt sikkert også markedet vil kunne skubbe det yderligere op, men ser gode muligheder for at russeren tager endnu en argentiner ud.

God kamp

  • Stort udvalg af sportsgrene
  • Ofte fokus på Skandinavien/DK
  • Stærk mobil platform
Feedback