Annonce

Jasonzhou - Frozen: 2

21. januar 2018 kl. 15:30
2. maj. 2018 kl. 16:29 02/05
Denne side indeholder henvisnings-links
Chance (1-2): 40-60%
Betvalue: 111,60%
Spilbar ned til odds: 1,67
Rigtig/forkert:
NordicBet Spil nu hos NordicBet

Hearthstone World Championship er nået til semifinalerne, og den ene af de to semifinaler sparkes igang ca. 15:30 mellem Jasonzhou fra CN og og Fr0zen fra NA. Begge spillere har gjort det rigtig godt indtil videre og det bliver spændende at se dem møde hinanden.

Derfor skal du spille den

- Fr0zen er en rigtig god spiller, der har meget erfaring inden for comp HS, specielt HCT. Det, at han er blevet rimelig komfortabel med HCT-formattet, vil måske hjælpe ham med nervøsiteten.

- Fr0zen har som den eneste ud over Sintolol bragt en lidt anderledes decklist. Stort set alle har bragt det samme lineup med Druid, Warlock, Priest og Rogue - men Fr0zen gik et skridt længere og targettede dette lineup med blandt andet hans mage. Mange tog det sikre valg nu hvor at der er så høje stakes, men Fr0zen valgte at bringe hans mage, hvilket har vist sig at give pote, og hvilket også vil hjælpe ham mod Jasonzhou, hvor at hans mage for eksempel er rigtig favored imod Jazons aggro druid.

      Jasonzhou's aggro druid kommer til at få store problemer imod Fr0zen's lineup. Alle hans classes er favored imod Jason's aggro druid, og han har desuden tech'et sine decks med kort som golakka crawler og tar creeper.

Fr0zen har i modsætning til Jasonzhou's aggro druid, bragt en jade druid. Heri lægger en stor fordel, da Jason så ikke har de samme favourable matchups imod en eventuel aggro druid, og desuden så er Jade Druid favourable mod Jason's highlander priest - og det, at Jason har en aggro druid vil også vise sig at være skidt, da han så heller ikke har muligheden for at ramme Fr0zen's highlander priest med en favourable matchup i Jade Druid.

Det handler derfor rigtig meget om de to forskellige druid decks som de har taget med, og det, at Jason har taget aggro druid, og at Fr0zen har taget Jade Druid, kommer til at være meget fordelagtigt for Fr0zen.

- Fr0zen har indtil videre vist nogle rigtig gode plays. Han var for eksempel i en rigtig ringe situation mod en aggro druid, hvor at han endte med på meget kort tid at regne sig frem til en måde han kunne vinde spillet på  - noget som overraskede alle, da det så rigtig skidt ud for ham.

- JasonZhou har desuden nogle lidt underlige techkort der sagtens kan komme til at stå i vejen for ham mod Fr0zen. Jason har tech'et meget mod aggro lineups, og generelt har han bare ramt rimelig meget ved siden af, specielt når det gælder Fr0zen's lineup. Disse underlige techkort er kort som hungry crab, golakka crawler, acidic swamp ooze og mass dispel. Disse kort kommer bestemt ikke til at hjælpe imod Fr0zen, og det kan sagtens ende med at være sådan noget der skrider til Fr0zen's fordel.

Det skal du holde øje med

- Jason er ligesom Fr0zen meget komfortabel med HCT formatet, og kender det derfor meget godt. Jason er den eneste nogensinde der har kvalificeret sig til 2 semifinaler til HCT worlds, hvilket siger noget om at han er rimelig consistent i hans play.

- Hearthstone har rimelig meget variance, og bør ikke sammenlignes med andre e-sports som LoL og CSGO. De spiller for procenterne, og selvom at den ene måske spiller bedre end den anden, så kan det godt være ting som at have en ringe hånd, eller mangle nogle bestemte kort, der kan bestemme hvem der vinder og taber.

- Personligt synes jeg at Fr0zen spiller lidt op og ned. På det ene tidspunkt kan han udregne en vej ud af et spil som så ud til at være tabt, og på det andet tidspunkt kan han virke stresset og fraværende, der af og til medfører til plays der ikke ville have sket hvis han havde tænkt det mere igennem. På trods af hans erfaring inden for HTC, så bliver han ofte nervøs i svære situationer, specielt hvis der er meget på spil som i hans game 5 mod Sintolol. Fr0zen's spil afhænger meget af hvorvidt han er komfortabelt foran, eller er på kanten til at tabe spillet, og når Fr0zen bliver nervøs, kan det godt gå udover hvordan han spiller.

Feedback