18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Jasmine Paolini - Saisai Zheng: 2

Match center
9. november 2021 kl. 14:20 - Tennis, WTA | f
Court 1, TipsArena Linz
8. nov. 2021 kl. 09:49 (Opdateret 9. nov. 2021 kl. 16:16) 08/11
107
0
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. Udeluk dig via ROFUS. 18+. Regler og vilkår gælder. Spil med omtanke. Spillemyndighedens hjælpelinje: StopSpillet.dk.

1 runde i Østrig

Chance (1-X-2): 47-0-53%
Betvalue: 103,35%
Spilbar ned til odds: 1,89
Rigtig/forkert: 2-1
Marathonbet Spil nu hos Marathonbet

Den eneste udbyder der gør Zheng til underdog lige nu er Marathonbet.

Zheng har i den grad fået gang i sit gode spil igen. Det blev dog kun til 2 kampe i Italien, da hun stødte ind i vinderen Vekic, men spillede en acceptabel kamp. Hun har en ret positiv rekord på indendørs, men dette stammer primært fra år tilbage på itf niveau. Hun er i medvind og har vundet mange kampe i 3 sæt, det vil dog også sige at der stadigvæk er et stykke vej for hende før det bliver rigtig sjovt, men for nu kan hun byde alle op til dans.

Paolini kommer selv i en god periode, men spillemæssigt er der lidt længere vej for hende. Hun fik lidt flere kampe i Italien, men blev fuldstændig fejet af banen med blot 2 partier mod netop Vekic. Hun har god styrke og god mentalstyrke, men mangler i større grad stabilitet i sit spil. Hun slog Yastremska i kval, som hun også gjorde i Italien. Hun leverede her en ok præstation over 3 sæt, men det lignede mere Yastremska selv smed kampen, end at Paolini vandt den.

Zheng gjorde kort process mod Burel, men begge får 1 dags pause fra deres sidste opgør. Jeg forudser en kamp hvor det bliver Zheng som den dominerende både i serv og retur, Paolini har dog stadigvæk plus i selvtillid, så en kamp der snildt kunne svinge lidt i momentum. Over en hel kamp ser jeg dog Zheng som favorit, lidt på linje som stort set hele markedet.

God kamp.

  • Høj tilbagebetaling
  • stort spiludvalg og egne odssættere. Flot velkomstbonus også

Kommentarer

Feedback