18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Jasmine Paolini - Kateryna Kozlova: resultat: 1-2

Match center
5. oktober 2021 kl. 20:15 - Tennis, WTA | f
Stadium 8, Indian Wells Tennis Garden
5. okt. 2021 kl. 18:24 (Opdateret 6. okt. 2021 kl. 00:15) 05/10
19
0
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. Udeluk dig via ROFUS. 18+. Regler og vilkår gælder. Spil med omtanke. Spillemyndighedens hjælpelinje: StopSpillet.dk.

Finale i kvalrunde

Chance: 20%
Betvalue: 110,00%
Spilbar ned til odds: 5,00
Rigtig/forkert:
Bet365 Spil nu hos Bet365

Paolini som umiddelbart er den højeste seedet i kval, kunne tage en offday og håbe på et afbud. Hun kommer fra sin første store hardcourt titel, og startede i sidste uge med at tabe til Baptiste, og vandt sikkert første kamp her mod Vikhlyantseva.

Hun reddede selv 8 af 10 breakbolde og tog 5 af 5 når hun selv fik muligheden, og det er netop sådan nogle positive tal der sender hende ud på den rigtige side igen. Utrolig kraftfuld, og stærk i retur er hendes overskrift. Som nævnt før er en Paolini kamp først færdig når sidste bold er spillet, da det kan være en utrolig rodet affære.

Kozlova har haft et lidt kedeligt år. Det har ikke været elendigt men heller ikke godt, hvor jeg har set kampe med hende som var foruroligende. Jeg syntes dog tendensen er ved at vende en smule for hende, og har tiltro til at hun kan give Paolini en god kamp. Kozlova har selv været ude i flere 3 sæts kampe i sine sidste par turneringer, og har de fleste gange stået som vinder. 

Kozlova har selv oppe mod en svag Maria, hvor hun selv reddede 1 af 3 breakbolde, og tog 6 af 7. Hun kørte nogle gode stats i returspil, og tror godt at Paolini kan få det svært i perioder i denne kamp.

God kamp.

  • Stort udvalg
  • Tidlige odds
  • Markedets bedste livebetting

Kommentarer

Feedback