18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Jaqueline Christian - Lucia Bronzetti: 2

9. september 2021 kl. 15:00 - Challenger - Karlsruhe - grus
8. sep. 2021 kl. 23:40 (Opdateret 9. sep. 2021 kl. 17:20) 08/09
82
0
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. 18+ Udeluk dig via ROFUS. 18+. Regler og vilkår gælder. Spil med omtanke. Spillemyndighedens hjælpelinje: StopSpillet.dk.

2 spillere som kommer fra en 3 sæts sejr.

Chance (1-X-2): 53-0-47%
Betvalue: 110,45%
Spilbar ned til odds: 2,13
Rigtig/forkert: 2-0
Bwin Spil nu hos Bwin

Rumænske Christian har ikke rigtig fået det til at hænge helt sammen på gruset i år, men kommer fra en flot 2-1 sejr mod Burel, der dog har været lidt svingende på det sidste. Christian berører hyppigst niveau større end itf, men har selv der heller ikke kunne lave de store resultater, og er derfor 12-11 på gruset i år.

Hun server godt og spiller alsidigt, men har kørt med for lave procenter på 1 serven i længere stykke tid, og det er ikke godt når grundspillet ikke sidder i skabet. Hun var forbi USA og røg ud i 3 kval runde, men er som sagt startet fint med at slå den 1 seedet ud allerede.

Bronzetti har hvis man ser bort fra de helt unge som popper op, været en af de spillere med størst fremgang på itf touren, som også har gjort at hun er i berøring med niveauet højere nu til tider. Hun har 37-13 på gruset, så en der ved hvordan man vinder. Hun har kun fået 1 lille grustitel i år, men har været i semifinale og finale ved flere events.

Bronzetti spiller ikke typisk italiensk, da hun trods en god defensiv, godt kan lide at presse spillet frem og slå vindere. Syntes hun er god til at holde sin udgangsposition, og har bare god fart og bund i sine slag i grundspillet.

Bronzetti slog Luka-Jani ud i 3 sæt, men Bronzetti var i cruise control i sidste sæt, så passer mig fint at hun lige fik lidt ekstra træning på banen.

Oddset ligger lige nu i mellem 2,10-2,23 men Bwin holder den på 2,35. Bet365 har endnu ikke lagt odds ud, og de rammer ofte markedet skævt, så kunne være en chance for at der kunne hentes mere der.

God kamp.

  • Stort spiludbud
  • Fremragende livebetting-sektion
  • Stærk mobil platform
Feedback