18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Jaqueline Christian - Aleksandra Krunic: 1

30. september 2021 kl. 09:30 - WTA - Nur Sultan - indendørs hardcourt
30. sep. 2021 kl. 01:14 (Opdateret 30. sep. 2021 kl. 17:51) 30/09
72
0
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. Udeluk dig via ROFUS. 18+. Regler og vilkår gælder. Spil med omtanke. Spillemyndighedens hjælpelinje: StopSpillet.dk.

Kvartfinale i Kasakhstan.

Chance (1-X-2): 50-0-50%
Betvalue: 105,00%
Spilbar ned til odds: 2,00
Rigtig/forkert: 2-0
ComeOn Spil nu hos ComeOn

Krunic kørte den sikkert hjem i går mod Juvan. Som kampen skred frem blev hendes procenter bedre og bedre, og Juvan havde intet svar tilbage. Som vi så med Fernandez i US Open, er højde ikke altid afgørende for en god serv, hvis denne rette teknik er tilstede. Den teknik besidder Krunic, og når man samtidig kan flyve let rundt på banen, med sit gode boldtouch, så bliver man svær at slå.

Christian kunne efter tiebreak i 1 sæt mod Burel, sætte hende fuldstændig i de efterfølgende 2 sæt, måske fordi Burel var mærket af en lang uge i Tyskland. Christian er en god indendørs spiller, hun har også slået både Tauson og Ostapenko i år på underlaget. Trods hun har mange flere cm. At give af, mangler hun stadigvæk en ordentlig teknik i serven, men kan være rigtig god i grundspillet på banen.

Christian spiller nu sin 3 kamp i træk, og har været ude i 3 sæt de foregående dage, hvilket ikke er optimalt. Christian kan indhente 1-5 eller smide 5-1, så man er aldrig helt sikker på hvilken udgave hun kommer i. Jeg er sikker på at denne store turnering for hende, skal være genvejen til top 100. Krunic kommer med masser af sejr på grus, og havde en hvile dag inden kampen mod Juvan, men det er trods alt stadigvæk hendes 5 kamp her.

Ligesom de andre kampe jeg har berørt, kan jeg i skrivende stund se en svag stigning på Christian på markedet, så kunne godt gå en lille smule højere op.

God kamp.

  • God brugeroplevelse
  • Spændende specialspil og høje odds på Superligaen
Feedback