18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Japaleno - AGO: (AH: -1,5 Maps) 2

14. juni 2020 kl. 13:00 - cs_summit 6 Europe Open Qualifier
14. jun. 2020 kl. 05:46 (Opdateret 14. jun. 2020 kl. 18:26) 14/06
133
0
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. Selvudelukkelse via Rofus.nu 18+. Regler og vilkår gælder. Spil med omtanke.

cs_summit 6 Europe Open Qualifier

Chance (1-X-2) inklusiv handicap: 57-0-43%
Betvalue: 107,50%
Spilbar ned til odds: 2,33
Rigtig/forkert: 2-1
Bet365 Spil nu hos Bet365
Et skidt spillende svensk Japaleno møder et AGO der måske er ved, at finde rytmen igen?
Det taler for
 • Japaleno spiller sindsyg dårlig cs for tiden. De daler kun på verdensranglisten
 • Ago pil peger opad for tiden. De har vundet 4 kampe i træk. Deres spil forbedres fra kamp til kamp
 • Map pool for Ago er bred. Ser kun et map være til fordel for Japaleno, og det kun med få procenter.
 • Ago har 4 potentielt playmakers på holdet, som kan gøre ondt på Japaleno. Japaleno er heldig hvis 2 mand stepper op på samme tid.
 • På en normal cs dag på serveren. Der er Ago bare et niveau bedre end Japaleno.
Hold øje med
 • Ago spiller tit tætte maps og har det til tider med, at droppe dumme maps.
 • De 2 brødre fra Japaleno har det med, at finde klassen frem når det tæller. Her tales der om Relaxa & Freddyfrog
 • Japaleno har en bestemt spillestil på få maps. Som til tider kan ødelægge modstanderen. Det er især på Mirage & Overpass. De spiller "frit" fra leveren. Det kan gøre ondt på Ago hvis de ikke er klar.
 • Trods det er et Ago mandskab i fremdrift, så har de stadigvæk utrolig lavt bundniveau. Rammes dette, så kan de godt smide map/tabe denne kamp
Oddsmarked

Bet365 er indtil videre, den eneste der ligger højt med 2.5 på 2-0 til Ago. 

Japaleno:

Trods de har spillerne til, at levere en god omgang cs, så er det bare ikke noget de gør for tiden. De spiller uden impact på serveren. De har dårlig kommunikation. De dækker ikke hinanden. Der er så mange ordinære ting, som bare ikke sidder i skabet. Der mangler gnist på holdet. Når det så er sagt, så har de trods alt nogle maps, hvor jeg mener deres hurtige spillestil kan komme dem til gode, hvis Ago ikke er klar. Maps som Mirage & Overpass kan give Ago problemer. Mand for mand er Ago uden tvivl det bedste hold og med dagsformen taget med. Så ligner det en nem sejr til Ago - Så omhandler det bare, om den sejr kan blive 2-0 til Ago. 

Skal det lykkedes for Japaleno, så skal folk som Relaxa & Freddyfrog vågne op. De snitter lige nu 1.09 & 1.13. Det som sådan meget godkendt. Problemet er bare, de ikke konstante nok, og de mangler deres team bakker dem op. Det hjælper ikke en mand rammer 25 kills hvis resten sejler rundt på 8 kills. Problemet i min bog med Japaleno er de mangler folk som har impact i runderne. De er for passive i deres spil. Dette giver dem ikke andet end nederlag for tiden.

Ago: 

Ago spiller lige nu frisk cs! De ikke bange for, at flyve frem på serveren. og ikke nok med de rammer headshot, så de også konstante. Mhl som er Ago store stjerne snitter lige nu 1.19 i rating, men ikke mindst 1.27 i impact. Han er en super offensiv Awp spiller. Ikke mindst rammer han hans skud. Men han er også sikker i sine spots og bevægelser. Et super vigtigt våben for Ago. Derudover er han godt bakket op af Furian & Gruby. Begge liggende på 1.06 i rating. Med sejre over Movistar Riders, North og 2 x Endpoint. Så det tydeligt, at se selvtilliden vokser for disse herre. Deres spil bærer præg af det og det pynter på dette Polske mandskab. 

Map pool:

Jeg går ud fra, at se Vertigo, Train eller Nuke som Ago pick - Det er 3 maps som Japaleno enten ser sindssyg ringe ud på, eller som de slet ikke spiller. Derimod har Ago fremvist en god omgang cs. Jeg vil se dem forholdsvis som store favoritter på disse 3 ovenstående maps. 

Japaleno tror jeg vil gå efter et Mirage el Overpass pick an på hvad Ago banner. Det er allerede nævnt i analysen. Deres spil passer til mappet, men får Ago lukket ned for det. Så kan det blive en svær omgang for Japaleno. Ago så gode ud på Mirage i sidste kamp mod Endpoint, men udover det så har de faktisk set super dårlige ud. Så jeg vil se Japaleno som favorit. Men da jeg forventer Ago kan lukke ned for dem, så kunne en lille overraskelse godt lure på en 2-0

Tager jeg riflers & awp på de forskellige hold, så ser jeg holdet fra Ago være stærkest. Japalenos stærkeste spiller er uden tvivl Freddyfrog, han kan godt finde et triple kill her og der. Det kan være manden der starter noget godt for Japaleno. Men udover det, synes jeg faktisk ikke de har meget firepower, at komme med. Ago er som sagt storfavorit til kampen med rette. Men da hoppet fra sejr til 2-0 er ALT for stort i min bog, hopper jeg med der.

God kamp

Kilder

www.hltv.org

www.oddsportal.com

Deres respektive twitter kontoer + evt hjemmesider.

 • Stort udvalg
 • Tidlige odds
 • Markedets bedste livebetting
Feedback