18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Jamie Loeb - Mihaela Buzarnescu: 1

Match center
27. august 2021 kl. 17:10 - Tennis, USA - WTA - US Open, Qualification | f
Court 5, USTA Billie Jean King National Tennis Center
27. aug. 2021 kl. 13:41 (Opdateret 27. aug. 2021 kl. 18:59) 27/08
66
+1
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. 18+ Udeluk dig via ROFUS. 18+. Regler og vilkår gælder. Spil med omtanke. Spillemyndighedens hjælpelinje: StopSpillet.dk.

Skal det endelig lykkedes for Jamie Loeb?

Chance (1-2): 35-65%
Betvalue: 110,25%
Spilbar ned til odds: 2,86
Rigtig/forkert: 2-0
ComeOn Spil nu hos ComeOn

26 årig Jamie Loeb står nu et skridt fra det forjættede land. Hun er opvokset i New York, og spillede også College tennis her, hvor hun havde stor succes. I de senere år har den heddet itf/challenger i USA hvor hun plejer at gøre det fint, og ture til Europa hvor hun falder helt sammen. Hun sled sig igennem første kamp mod Raina, og og vandt i 2 sæt mod hårdtslående Friedsam, som dog ikke har sin bedste periode. Hun skal helt sikkert steppe op for at tage Buzarnescu ud, men er sikker på hun vil gøre alt for at få det til at ske.

Buzarnescu som er 33 år og stadigvæk spiller god tennis, har ordnet nyopståede Kawa, og endnu en hårdtslående tyske Niemeier, som der skulle 3 sæt til. Man ved aldrig helt hvad Buzarnescu bringer, men syntes altid det er god fightervilje og stærk psyke, mere end det poleret tennisspil. Tror ikke hun undervurdere denne kamp, men har haft svært ved at sætte sig ordentligt igennem, og har tabt eller vundet tætte kampe, som burde have været mere overbevisende. Hun har vist form på gruset, men har været undermiddel på det blå underlag i år.

Trods Buzarnescu retfærdigvis skal være favorit, ligger der også en mulighed for at Loeb brænder en stor kamp af. Bliver det en tæt kamp, vil kampen helt sikkert være i Rumænsk favør.

26 år og stor kamp i New York, jeg krydser fingre for at Loeb får smagt på lidt succes her på hjemmebane.

Oddset har været stigende hele dagen på Loeb, og ligger nu fra 2,70- 3,15 vil jeg syntes er fint betalt for kampens betydning.

God kamp.

  • God brugeroplevelse
  • Spændende specialspil og høje odds på Superligaen

Kommentarer

Feedback