18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Istanbul Basaksehir - Rizespor: (AH: -0,5) 1

Match center
26. september 2021 kl. 15:00 - Fodbold, Tyrkiet - Spor Toto Super Lig
Basaksehir Fatih Terim Stadyumu
23. sep. 2021 kl. 14:17 (Opdateret 26. sep. 2021 kl. 16:52) 23/09
150
0
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. Udeluk dig via ROFUS. 18+. Regler og vilkår gælder. Spil med omtanke. Spillemyndighedens hjælpelinje: StopSpillet.dk.
Chance (1-X-2) inklusiv handicap: 57-0-43%
Betvalue: 104,31%
Spilbar ned til odds: 1,75
Rigtig/forkert: 3-0
NordicBet Spil nu hos NordicBet

Gæsterne er uden en træner, mens Istanbul klubben endelig ser ud til at få en opadgående kurv. 
Sidste sæson var hård for Basaksehir, der indtil sidste øjeblik måtte kæmpe for overlevelse. Det er ret atypisk for klubben, som normalt spiller om at komme i top 5. I nuværende sæson ser den dårlige stime ud til at fortsætte, selvom man har hentet en hel del forstærkninger. Dog har spillet været flydende, hvorfor det leder tankerne hen til at det blot handler om tid før det vender. Kampen mod Rizespor er en ultimativ chance for at vende skuden og påbegynde en god stime.

Det taler for spillet:

 • Istanbul Basaksehir fik deres første point, da de i weekenden slog Fenerbahce. Det var fuldt fortjent, og set i bakspejlet burde Basaksehirs fornuftige spil på banen have kastet flere point af sig. 
 • Rizespor er uden træner, eftersom Bülent Uygun ikke kunne klare presset længere. Desuden var flere spillere i truppen bl.a. Loic Remy i modvind med ham. 
 • Rizespor har blot fået et enkelt point efter 6 runder, hvilket er helt fair, da deres præstationer på banen har været langt under det forventede. 
 • Basaksehirs har på papiret stadig en af ligaens mest værdifulde trupper, men har indtil videre ikke levet op til det forventede niveau. Spillet i de seneste to runder har dog skabt optimisme. Herunder kan den nye signing Stefano Okaka nævnes som værende 

Hold øje med:

 • Basaksehirs træner Aykut Kocaman har en meget defensiv spillestil, og der kommer generelt ret få chancer og dermed mål i deres kampe. 
 • Det virker ikke helt til at Kocamans fodboldfilosofi harmonerer med den trup han styrer hos Basaksehir. Visca, Guldbrandsen, Aleksic, der alle er meget offensivt funderede, har haft svært ved at leve op til Kocamans forventninger om at stå dybt på banen. 
 • Det vides ikke hvordan Rizespor spillerne har det, men sådan en situation med trænerfyring kan altid ses som et omdrejningspunkt, hvor man kan udnytte situationen til egen fordel. 
 • Efter en helt fortjent sejr over Fenerbahce, måtte Basaksehir i weekenden igen ligne nogen, der holder fast i de dårlige vaner. De indkasserede et mål blot efter 12 sekunder fra startfløjt, og formåede efterfølgende ikke at "slå" tilbage. 

Forventede startopstillinger: 

Istanbul Basaksehir: Babacan - Özbayrakli - Ponck - Duarte - Lima - Cigerci - Özcan - Aleksic - Visca - Guldbrandsen - Okaka.

Rizespor: Akkan - Gönül - Baiano - Holmen - Topcu - Dabo - Phiri - Boldrin - Potuk - Bolasie - Boyd (Remy/Hümmet).

Oddsmarked
Det virker til at markedet reagerer lidt for hårdt med de mange Basaksehir nederlag, der har været i denne sæson, men ser man nærmere på spillet, har de potentielt "fortjent" flere point på kontoen. Hvis Basaksehirs fine spil begynder at bære frugt, kan de sagtens slå et Rizespor mandskab uden træner. 
Basaksehirs sejr kan fås som asian handicap (-0,5) til odds 1,83 hos Nordicbet

Kilder: Mackolik - SporX - BeInsports - Aspor - Fanatik - Transfermarkt - Fotomac

 • Tidlige odds
 • Stort udbud af over/under
 • Stærk app

Kommentarer

Feedback