18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Irina Begu - Anett Kontaveit: 1

28. august 2021 kl. 19:00 - WTA - Cleveland l Hardcourt
28. aug. 2021 kl. 14:47 (Opdateret 28. aug. 2021 kl. 21:35) 28/08
56
0
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. 18+ Udeluk dig via ROFUS. 18+. Regler og vilkår gælder. Spil med omtanke. Spillemyndighedens hjælpelinje: StopSpillet.dk.

Finale i Cleveland

Chance (1-X-2): 40-0-60%
Betvalue: 124,00%
Spilbar ned til odds: 2,50
Rigtig/forkert: 0-2
NordicBet Spil nu hos NordicBet

Rumænske Begu er kommet til finalen uden at tabe et sæt endnu. Hun har 2 gange vendt et mini break dybt inde i en tiebreak, og brudt tilbage ved 4-5 i en 2 sæts afgørelse. Hun har måske sat den berømte mur op, men er som sagt kommet ud på den gode side alle gange.

Hun hamrede 11 servesser afsted i sidste kamp, og er også afhængig af sin gode serv, hvor hun til tider får mange nemme point når den virker. Hun har virkelig ramt banen dybt i denne turnering, og virker til at være oppe i gear efter en lang mat periode.

Kontaveit har smidt 1 sæt imod Davis og Siniakova, men ellers været ret overbevisende. Når man kigger på striben af spillere hun har tabt til i de sidste turneringer, er det kun store navne, og holder som regel et højt stabilt niveau i forhold til Begu.

Kontaveit server også stort, men har også en kraftfuld 2 hånds baghånd som bliver tæsket rundt når det hele kører. Hun har potentialet til at nå endnu højere end hvor hun er nu, men om det er fysisk, mentalt eller talent der mangler kan jeg ikke bedømme. 

Kontaveit skal retmæssigt være favorit, og har også bedre bevægelse på banen. Men at den nu er oppe i 3,10 syntes jeg er helt ved siden af, uanset hvad resultatet bliver.

God kamp.

  • Tidlige odds
  • Stort udbud af over/under
  • Stærk app
Feedback