18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Irina Bara - Dalma Galfi: 2

9. september 2021 kl. 13:40 - Challenger - Karlsruhe - Grus
9. sep. 2021 kl. 00:09 (Opdateret 9. sep. 2021 kl. 14:55) 09/09
86
0
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. 18+ Udeluk dig via ROFUS. 18+. Regler og vilkår gælder. Spil med omtanke. Spillemyndighedens hjælpelinje: StopSpillet.dk.

Kan Bara stå imod en godt spillende Galfi?

Chance (1-X-2): 43-0-57%
Betvalue: 111,15%
Spilbar ned til odds: 1,75
Rigtig/forkert: 0-2
ComeOn Spil nu hos ComeOn

Måske står det ikke så slemt til som tallene fortæller om Bara. Hun strikker sjældent 2 sejre sammen, og har kun en god turnering fra USA et par måneder tilbage, at kunne trøste sig med. Den hedder 16-11 på gruset i år for hende. Hun var forbi en enkelt kamp i USA, og måtte igennem en slidsom 3 sætter mod Ormaechea, som var urytmisk som  Bara's kampe ofte er. Man kunne læse sig til, at hun var lunken i egen serv men god i returspillet, som er alfa omega for at hun kommer ud på den rigtige side af kampene.

Galfi der allerede nu har haft et stærkt år, med første deltagelse i US Open, og på gruset 3 finale pladser med 1 titel til følge. Hun viste i sin 2-0 sejr over Gorgodze, at hun har tur i serven for tiden, og var god til at varetage den som jeg vil forvente Bara ikke er.

Galfi er en som jeg godt kunne se strikke en god turnering sammen, det kan jeg bare ikke for Bara.

Ikke den store værdi, men allerede nu syntes jeg ikke at styrkeforholdet er matchet rigtigt, men kunne være at den steg en smule op til kampstart, da Bara ret beset ligger højere på på verdensranglisten.

God kamp.

  • God brugeroplevelse
  • Spændende specialspil og høje odds på Superligaen
Feedback