18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Irena Maria Bara - Kristina Kucova: 1

5. august 2021 kl. 11:00 - WTA - Cluj-Napoca - grus
3. aug. 2021 kl. 17:08 (Opdateret 5. aug. 2021 kl. 14:42) 03/08
194
+2
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. 18+ Udeluk dig via ROFUS. 18+. Regler og vilkår gælder. Spil med omtanke. Spillemyndighedens hjælpelinje: StopSpillet.dk.

Er der revanche for den Rumænske Bara på hjemmebane denne gang?

Chance (1-X-2): 47-0-53%
Betvalue: 107,16%
Spilbar ned til odds: 2,13
Rigtig/forkert: 1-2
Unibet Spil nu hos Unibet

For ca. 2 uger siden dystede de samme 2 i Polen, hvor Kucova trak det længste strå. Med til historien er, at Bara havde vundet hvis ikke kampen var blevet afbrudt, men det var skuddet til en god uge for Kucova der ramte finalen.

Bara tog til Serbien og skuffede, og skal nu søge oprejsning på hjemmebane. Jeg vil ikke gentage en optakt der blev lavet for kort tid siden om samme kamp, men den kamp viste at Bara har spillet til at kunne styre Kucova, og det skal hjemmebanen være med til at sikre. Hun kørte en hårdtslående Friedsam over i 2 sikre sæt, og er nu klar på revanchen.

Kucova tog en fortjent uges pause efter Polen, hvor hun også var ude i en 4 timers dyst mod Gorgodze. I første kamp her splittede hun Buyukakcay over i 2, men stadigvæk i et første sæt hvor modstanderen først ramte 40 flere gange, for alligevel at tabe partierne.

Jeg har sat samme vurdering som sidst, da Kucova er plus på selvtillid, og Bara er plus på den geografiske del. Jeg forventer at markedet vil reagere på Kucova's gode form og dagens resultat, men faktum er Bara har været bedre spillende i år.

2,28 hos Unibet syntes jeg er flot, resten af licens stederne ligger på 2,20, på et marked der kan svinge lidt begge veje.

God kamp.

  • Stort udvalg af sportsgrene
  • Ofte fokus på Skandinavien/DK
  • Stærk mobil platform
Feedback