18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Inter - SSC Napoli

Infokamp
Match center
21. november 2021 kl. 18:00 - Fodbold, Italien - Serie A
Giuseppe Meazza    Paolo Valeri
19. nov. 2021 kl. 09:47 (Opdateret 21. nov. 2021 kl. 20:01) 19/11
87
+1
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. Udeluk dig via ROFUS. 18+. Regler og vilkår gælder. Spil med omtanke. Spillemyndighedens hjælpelinje: StopSpillet.dk.
Inter er favoritter i topopgøret og skal helst have tre point på hjemmebane, men Napoli er godt spillende og forsat ubesejret i sæsonen, og vil være fint tilfreds med en pointdeling. Det dufter af et meget tæt opgør, men hvor er værdien?
Oddsmarked

Unibet er i odds 2,30 og Marathonbet i odds 2,33 på en Inter sejr i Milano søndag aften, Bet365 er i odds 3,50 på uafgjort og Marathonbet er i odds 3,56, og to tallet hos Marathonbet på en Napoli sejr er i odds 3,42.

DET TALER FOR INTER:

 • Inter gør det normalt rigtig godt hjemme på Stadio Giuseppe Meazza i Milano, og hvor man er ubesejret i de seneste 22 opgør, og hjemmebanefordelen kan komme til at gøre en forskel i søndagens topopgør.
 • Hjemmeholdet er syv point efter Napoli og bysbørnene fra Milan i tabellen, ergo man har ikke råd til at tabe dette opgør og har allerede smidt point væk på hjemmebane mod Atalanta og Juventus.
 • Milaneserne har normalt et ganske fint tag på syditalienerne når man tørner sammen i Milano, man har kun tabt en hjemmekamp siden 2011, og har besejret Napoli i de seneste tre indbyrdes opgør i det norditalienske.
 • Inter og træner Simone Inzaghi kan næsten stille i stærkeste opstilling til søndagens opgør, dog er hollandske De Vrij ude i midterforsvaret og samt reserven Alexis Sanchez i det offensive som ligeledes er skadet.
 • Norditalienerne har et stærkt forsvar og som kan lukke ned for gæsternes normalt stærke offensiv, og i de seneste fire indbyrdes opgør i Milano har Inter holdt nullet mod Napoli, og hvor syditalienerne har haft problemer med at komme frem til de helt store chancer.
 • Napoli har endnu ikke tabt i denne sæson, men sæsonens første nederlag kan komme her og mod et hjemmehold som efter min mening kan overmatche gæsterne på midtbanen, og bortset fra hjemmekampen mod et skadesramt Juventus mandskab og udekampen mod Roma, så har napolitanerne på papiret kun mødt mandskaber som man skal kunne besejre.
 • Jeg forventer at man kommer til at se et Inter mandskab som er tændt fra start og som ved de helst skal have tre point, og især på højrekanten bør der være muligheder overfor især Mario Ruí hos gæsterne, og inde i midterforsvaret hvor Rrhamani starter inde ved siden af Koulibaly, og Inter har en offensiv med Lautaro Martinez og Edin Dzeko som kan gøre ondt.

DET TALER FOR NAPOLI:

 • Jeg forventer ikke at Napoli kommer med et offensivt udgangspunkt til dette opgør, man er syv point foran milaneserne i tabellen og træner Luciano Spalletti ved hvordan man skal spille i disse opgør, og det kan blive et opgør hvor man vil være mere end fint tilfreds med en pointdeling.
 • Napoli har stået stærkt defensivt i denne sæson, og har kun lukket fire mål ind i tolv spillerunder, og netop defensivt skal man bestemt også stå stærkt hvis man skal have point for Inter er nemlig indtil videre det mest scorende mandskab i Serie A.
 • Syditalienerne kommer til Milano i noget som ligner stærkeste opstilling.
 • Det store problem hos Inter i denne sæson er at de ikke har kunne lukke opgørene hvor de har været spillestyrende både mod Atalanta, Juventus og senest Milan, og kan Napoli stå stærkt og kompakt defensivt, så kan Inter komme i problemer igen.
 • Napoli har forsat ikke tabt i denne sæson, og hvor det er blevet til fem sejre og en uafgjort i de første seks udekampe i sæsonen i Serie A.
 • Syditalienerne er utrolig hurtige i det offensive og ikke mindst på omstillingerne, og at De Vrij er ude hos Inter er en svækkelse i midterforsvaret, og da Ranocchia som ser ud til at starte inde på ingen måde er på samme niveau som hollænderen, og det kan napolitanerne måske udnytte.

Inters forventede startopstilling: 3-5-2: Handanovic- Skriniar, Ranocchia, Bastoni- Darmian, Barella, Brozovic, Calhanoglu, Perisic- Dzeko, Martinez.

Trupnyt: De Vrij(fast) i midterforsvaret er skadet, og det samme er Alexis Sanchez(reservee) i det offensive.

Napolis forventede startopstilling: 4-3-3: Ospina- Di Lorenzo, Rrhamani, Koulibaly, Mario Ruí- Anguissa, Fabian Ruiz, Zielinski- Politano, Osimhen, Insigne.

Trupnyt: Napoli har ikke vigtige fravær til opgøret og kun Demme(reserve) på midtbanen er ude med Covid.

Kilder

Gazzetta Dello Sport, corrieredellosport.it, inter.it, sportmediaset.mediaset.it, Tuttomercatoweb.com, sscnapoli.it, sport.sky.it

Kommentarer

Feedback