Annonce

Inter - Sampdoria: (AH: -1,5) 1

Match center
24. oktober 2017 kl. 20:50 - Fodbold, Italien - Serie A
Giuseppe Meazza    Marco Guida
2. maj. 2018 kl. 16:27 02/05

Denne side indeholder henvisnings-links
Chance (1-X-2): 45-0-55%
Betvalue: 101,25%
Spilbar ned til odds: 2,22
Rigtig/forkert:
Bet365 Spil nu hos Bet365
Tirsdag aften tager Inter imod Sampdoria på San Siro. Inter er med helt fremme i årets udgave af serie A, men Sampdoria har ligeledes gjort en flot figur og indtager på nuværende tidspunkt en sjette plads.

Inter har været uhyggelig stærke på hjemmebane i denne sæson og har vundet samtlige af deres hjemmekampe. Fire kampe har resulteret i 12 point og en målscore på 09:02.

Sampdoria er omvendt et relativt dårligt udehold, fire kampe har kastet fem point af sig og en målscore på 04:07. Sidste sæson var Sampdoria heller ikke ligefrem imponerende når de spillede på fremmed græs  - i 19 kampe blev det til 18 point og en målscore på 21:32.

Trupnyt: 

Inter er uden Marcelo Brozovic og 
Zinho Vanheusden. Brozovic er en stærk Spillere som vil have betydning for hvad man har at byde med i bredden. Zinho er ikke en spiller som har betydning for kampens resultat. 

Sampdoria må med al sandsynlighed undvære Emiliano Vivian og Jose Rodolfo Pires Ribeiro Dodo. Ingen af disse spillere Har været i kamp i år, og vil derfor ikke have indflydelse i forhold til opstilling eller udskiftninger. 

Formen:
Begge hold er i rimelig god form og har hentet henholdsvis 10 og ni point i de sidste fire kampe. Som stor jeg har dog hentet alle disse ni point på hjemmebane, Gennem sejr over Crotone, Atalanta og AC Milan.
Inter har hentet et point i Napoli i sidste runde, Vundet over AC Milan, Benevento og Genoa.

Vurdering:
Det jeg tror bliver afgørende for aftenens kamp er, Inter evne til at score mange mål hjemme og Sampdoria evne til ikke at gøre dette ude. Sampdoria skaber i de fleste kampe faktisk tilstrækkelig med chancer til at putte en til to pinde ind, men jeg tror simpelthen ikke på at dette mønster ændre sig i aften mod hjemmestærke Inter - Jeg ser faktisk slet ikke Sampdoria score, og hvis det skulle være tilfældet er det maksimalt en enkelt pind. Omvendt tror jeg på at Inter og i Icardi fortsætter stimen og høvler mål ind og ser dem score 2-3 eller måske endda 4 mål. 

Tip: Inter ah -1.5
  • Stort udvalg
  • Tidlige odds
  • Markedets bedste livebetting

Kommentarer

Feedback