18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Inter - Roma: 1 - Tips & Spilforslag

Match center
23. april 2022 kl. 18:00 - Fodbold, Italien - Italien Serie A
Giuseppe Meazza    Simone Sozza
20. apr. 2022 kl. 09:52 (Opdateret 23. apr. 2022 kl. 19:55) 20/04
164
+1
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. SPILLEMYNDIGHEDENS HJÆLPELINJE: STOPSPILLET.DK
SELVUDELUKKELSE: ROFUS.NU | SPIL ANSVARLIGT | 18+
Chance (1-X-2): 62-22-16%
Betvalue: 106,64%
Spilbar ned til odds: 1,61
Rigtig/forkert: 3-1
Marathonbet Spil nu hos Marathonbet
Inter er favoritter og må ikke fejle på hjemme, selvom modstanderen hedder Roma. Romerne er stærkt spillende i øjeblikket, og fik uafgjort i Napoli, men Inter er stærke på hjemmebane og jagten på scudetto er gået i gang, og det dufter af tre point.
Det taler for
 • Inters jagt på at genvinde årets scudetto er gået i gang, og efter sejren over Juventus har man efterfølgende besejret Verona og Spezia, og tirsdag gav man bysbørnene fra Milan en lussing på 3-0 i Coppa Italia semifinalen.
 • Milaneserne har ikke tabt til Roma i de seneste ni indbyrdes opgør, og Inter vandt det omvendte opgør i Rom med 3-0 og vandt ligeledes tilbage i februar med 2-0 i Coppa Italia, og romerne har ikke vundet i Milano siden 2017.
 • Romerne fik 1-1 senest i Napoli og man kunne se især i anden halvleg, at trætheden begyndte og melde sig, og det her bliver det femte opgør på seksten dage.
 • Gæsterne fra Rom har en semifinale ude mod Leicester i Conference League i næste uge, og det opgør kan ikke undgå, at være i både Mourinhos og spillernes tanker, og yderligere er man uden Nicolo Zaniolo i det offensive som er i karantæne.
 • Inter kan til lørdagens opgør stille i noget som ligner stærkeste opstilling.
 • Jeg forventer man kommer til og se et spillestyrende hjemmehold fra start, og Inter så virkelig stærke ud i tirsdagens Coppa Italia opgør mod bysbørnene fra Milan, og hvor Lautaro Martinez var i hopla i det offensive med to scoringer.
 • Defensivt er Inter begyndt, at lukke godt af igen og har kun lukket et mål ind i de seneste fire opgør, og kan man få lukket ned for Tammy Abraham hos romerne, og uden en Zaniolo i det offensive så kan det giver romerne store problemer.
Hold øje med
 • Romerne fik et fortjent point senest i Napoli efter spil og chancer, og er ubesejret i de seneste tolv spillerunder i Serie A.
 • Inter var ude i et Coppa Italia opgør tirsdag aften mod bysbørnene fra Milan, og det kan sidde i spillerne jo længere vi kommer ind i opgøret.
 • Fire af de seneste fem indbyrdes opgør i Milano i Serie A har romerne fået point med hjem til hovedstaden.
 • Roma er forsat med i kampen om både Europa League og Conference League pladserne, og har derfor forsat hårdt brug for point.
 • Inter har dummet sig et par gange på hjemmebane i denne sæson, man tabte hjemme til Sassuolo hvor man ikke udnyttede sine chancer, og 1-1 resultat mod Fiorentina var ganske fortjent da man ikke var tilstede i det opgør, og sker det igen mod romerne, så taber man point.
Oddsmarked

Marathobet er i odds 1,72 og Nordicbet er 1,70 på en Inter sejr lørdag aften, mens Bet365 er i odds 1,66 og 888 sport i odds 1,67.

INTER: Hjemmeholdet er to point efter bysbørnene fra Milan i tabellen med fem spillerunder tilbage af dette års Serie A, men Inter mangler forsat det udsatte opgør ude mod Bologna som bliver spillet i næste uge, og en sejr i netop det opgør vil betyde, at man er et point foran i tabellen.

Arbejdet skal nu gøres helt færdigt og jeg forventer at Inter vinder resten af samtlige opgør i denne sæson og genvinder mesterskabet, man så rigtig stærke ud i tirsdagens Coppa Italia opgør mod Milan som blev besejret med 3-0, og man har lukket godt af defensivt igen, og det er utrolig vigtigt på dette tidspunkt af sæsonen.

Roma er inde i en god stime og er ubesejret i de seneste tolv spillerunder i Serie A, men dette er på papiret det sværeste opgør som Inter har tilbage i sæsonen, romerne skal torsdag ud i en semifinale i Conference League i England mod Leicester, og man er uden Nicolo Zaniolo i det offensive som både udgik mod Napoli senest, men også er i karantæne.

Man må forvente og se et Inter mandskab som er sulten efter og kom ud og jagte endnu tre point på et formentligt godt fyldt Stadio Giuseppe Meazza i Milano, træner Simone Inzaghi kan til lørdagens opgør stille i stærkeste opstilling, og romerne skal spille deres femte opgør på seksten dage, og jeg synes man så senest i Napoli man virkede trætte jo længere man kom ind i opgøret.

Inter har en større bredde end romerne, og har besejret romerne to gange i denne sæson både på udebane i Serie A i det omvendte opgør, og tilbage i februar i Coppa Italia i Milano med 2-0, og jeg synes det dufter af endnu tre point til Inter, og som ikke må smide point væk på hjemmebane mere i denne sæson hvis mesterskabet skal i hus.

Inters hjemmebanestatistik: 11-3-2, målscore 38-13.

Trupnyt: Inter kan til opgøret stille i stærkeste opstilling.

Inters forventede startopstilling: 3-5-2: Hnadanovic- D´Ambrosio, Skriniar, Bastoni- Dumfries, Barella, Brozovic, Calhanoglu, Peris- Dzeko, Lautaro Martinez.

AS ROMA: Tolv spillerunder uden nederlag i Serie A og fem point op til Juventus på fjerdepladsen, og en ganske flot femteplads som skal give Europa League billetter til den kommende sæson, men kender man Jose Mourinho så ved man, at allerede nu er tankerne på næste uges semifinale opgør i Conference League ude mod engelske Leicester.

Man har forsat to point ned til Fiorentina og bysbørnene fra Lazio i tabellen og man skal stadigvæk møde Fiorentina i Firenze inden sæsonen er slut, og kan derfor selv afgøre det selvom det skulle blive til et nederlag i Milano, og Lazio har forsat to svære opgør tilbage i sæsonen hjemme mod Milan i weekenden, og en udekamp mod Den Gamle Dame fra Torino.

Træner Jose Mourinho må til weekendens opgør undvære Nicolo Zaniolo som er i karantæne, men som også udgik i opgøret mod Napoli, og der er mange spørgsmålstegn omkring dette opgør, og kan Mourinho finde på og rotere en smule, man er i en europæisk semifinale og Conference League eller ej, så er det ikke hverdagskost i Roma.

Jeg synes man så et meget træt romersk mandskab senest i Napoli jo længere man kom ind i opgøret, men som efter spil og chancer fortjent fik et point i opgøret. Med det femte opgør på seksten dage, og et europæisk opgør allerede fem dage efter i England, så har jeg en forventning om noget rotation hos romerne, men også et Inter mandskab som er mere motiveret og som har mere og spille for.

Romas udebanestatistik: 7-3-6, målscore 29-22.

Trupnyt: Nicolo Zaniolo(fast) i det offensive er i karantæne og skadet til opgøret, og reservekeeperen Fuzato er ligeledes i karantæne.

Romas forventede startopstilling: 3-4-2-1: Ru i Patricio- Mancini, Smalling, Kumbulla- Karsdorp, Cristante, Oliveira, Zalewski- Pellegrini, Mkhitaryan- Abraham.

Kilder

Gazzetta Dello Sport, corrieredellosport.it, Tuttomercatoweb.com, inter.it, sportface.it, sportmediaset.mediaset.it, asroma.com, siamolaroma.it

 • Høj tilbagebetaling
 • Stort spiludvalg og egne odssættere
 • Flot velkomstbonus

Fremtidige tips

Kommentarer

Feedback