18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Inter - SSC Napoli: Begge hold scorer: Ja

Match center
12. februar 2020 kl. 20:45 - Fodbold, Italien - Coppa Italia
11. feb. 2020 kl. 13:19 (Opdateret 12. feb. 2020 kl. 22:43) 11/02
97
+3
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. 18+ Udeluk dig via ROFUS. 18+. Regler og vilkår gælder. Spil med omtanke. Spillemyndighedens hjælpelinje: StopSpillet.dk.
Chance: 60%
Betvalue: 106,80%
Spilbar ned til odds: 1,67
Rigtig/forkert: 0-1
Cashpoint Spil nu hos Cashpoint
Pokalkamp hvor Inter sandsynligvis stiller med et par reserver og det gør at Napoli kan give problemer. Det er normalt tæt og ikke målrige opgør når de to tørner sammen, men det ser anderledes ud her med en del blandet kort og det dufter af mål.
Det taler for
 • Inters seneste to Coppa Italia opgør på hjemmebane mod Cagliari og Fiorentina har begge mandskaber scoret.
 • Napolis seneste tre opgør har begge mandskaber scoret.
 • Gæsternes sæson er mere eller mindre slut, man er forsat med i Champions League, men vil man vinde noget i denne sæson skal man gå efter Coppa Italia trofæet, og det bør give motivation.
 • Hjemmeholdet har et vigtigt opgør søndag aften ude mod Lazio, og det bør betyde at Antonio Conte smider en del reserver i kamp mod Napoli, og det bør betyde mindre stabilitet især i det defensive.
 • Defensivt er Napoli helt til rotterne i denne sæson, Koulibaly har døjet med skader på det seneste, og Manolas har været en skuffelse indtil videre.
 • Inter er uden Handanovic i målet, og Padelli er slet ikke på samme niveau hvilket man så i søndagens derby mod Milan, og det bør napolitanerne prøve at udnytte.
 • De seneste to indbyrdes opgør har begge mandskaber scoret, selvom begge opgør er blevet spillet i det syditalienske.
 • I syv af Inters seneste otte opgør har begge mandskaber scoret.
Hold øje med
 • I de seneste otte indbyrdes opgør har begge mandskaber kun scoret i to af opgørene.
 • Inter har vist stor stabilitet i det defensive i denne sæson, og er det mandskab som har lukket færrest mål ind i Serie A sammen med Lazio.
 • Napoli stod stærkt defensivt i den seneste pokalkamp hjemme mod Lazio, og hvor man vandt med 1-0.
 • De seneste fem indbyrdes opgør er Napoli gået fra banen tre gange uden at have scoret mod milaneserne.
Oddsmarked

Cashpoint er i odds 1,78, og åbnede i odds 1,77 og oddset har været en smule stigende,  Comeon er i odds 1,77 og 888 sport er i odds 1,76.

INTER: Træner Antonio Conte vil uden tvivl have fokus mere rettet mod søndagens Serie A opgør i Rom mod Lazio end på denne pokalkamp og det bør betyde en del rotation og hvor nogle af de faste startere vil blive sparet, Moses og Biraghi kommer sandsynligvis til at spille på kanterne, Bastoni i forsvaret og Lautaro Martinez var begge ude mod Milan pga karantæne de bør også komme i kamp, og Lukaku bliver nærmest aldrig sparet så han starter muligvis også inde fra start.

Det kan blive et opgør hvor Inters motivation ikke helt er på 100% da man med den nuværende stilling i Serie A skal fokusere på den scudetto kamp med Juventus, men et trofæ er et trofæ, og kan man spille sig videre i pokalturneringen så gør man selvfølgelig det og især på hjemmebane og foran tilhængerne.

Inters forventede startopstilling: 3-5-2: Padelli- Bastoni, Skriniar, De Vrij- Moses, Barella, Eriksen, Vecino, Biraghi- Lautaro, Lukaku.

NAPOLI: Når man først tror at nu kommer Napoli i gang så skuffer de igen, hvilket man gjorde i søndagens hjemmekamp mod Lecce hvor det blev til et 2-3 nederlag, men set over spil og chancer i opgøret så burde man have fået point, men det skete ikke og endnu engang så man de store poblemer som man har defensivt i denne sæson.

Sæsonen er næsten slut selvom man forsat har chancer for slutte på sjettepladsen som giver plads i Europa og forsat er med i Champions League, men den letteste vej til europæisk fodbold i næste sæson er gennem Coppa Italia og vinde dette trofæ som kan redde sæsonen en lille smule, og det bør motivere spillerne en smule, selvom det er på udebane og mod Inter som lige nu er på et andet niveau end Napoli.

Ifølge flere italienske medier så ser det ikke ud til at træner Gennaro Gattuso rotere ret meget og vil spille i noget som ligner stærkeste opstilling og dermed vil man satse på Coppa Italia avancement.

Napolis forventede startopstilling: 4-3-3: Meret- Di Lorenzo, Manolas, Maksimovic, Mario Rui- Demme, Allan, Elmas- Callejon, Milik, Insigne.

Kilder

Gazzetta Dello Sport, corrieredellosport.it, inter.it, ilsussidiario.net, sscnapoli.it, Tuttomercatoweb.com

 • Stabile odds
 • God kundeservice
 • Ingen gebyrer

Kommentarer

Feedback