18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce
24. oktober 2021 kl. 20:50 - Fodbold, Italien - Serie A
Giuseppe Meazza    Maurizio Mariani
22. okt. 2021 kl. 13:16 (Opdateret 24. okt. 2021 kl. 22:45) 22/10
312
+3
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. Udeluk dig via ROFUS. 18+. Regler og vilkår gælder. Spil med omtanke. Spillemyndighedens hjælpelinje: StopSpillet.dk.
Chance (1-X-2): 49-27-24%
Betvalue: 106,33%
Spilbar ned til odds: 2,04
Rigtig/forkert: 1-1
Marathonbet Spil nu hos Marathonbet
Inter er favoritter i dette brag, og skal de drømme om at genvinde mesterskabet så må man ikke fejle. Juventus har normalt taget på milaneserne, men Den Gamle Dame har været til at tale med i denne sæson, og Inter bør have gode chancer.
Det taler for
 • Inter kan til søndagens Derby D´Italia stille i noget som ligner stærkeste opstilling, mens gæsterne må undvære Dybala i angrebet, og yderligere er Rabiot og De Ligt begge tvivlsom til opgøret.
 • Juventus har været til at tale med indtil videre i denne sæson, og mangler kvalitet både på midtbanen og i det offensive, og hvor det har været begrænset med mål og chancer efter Ronaldos afgang, og det kan give dem store problemer imod et stærkt defensivt mandskab som Inter.
 • Milaneserne har indtil videre i sæsonen været utrolig stærke i det offensive, og med 23 fuldtræffere i de første otte spillerunder, og med de svagheder som gæsterne har vist i flere opgør i denne sæson, så skal Inter kunne komme frem til chancer, og give Juve defensiven problemer.
 • Det bliver sandsynligvis slaget på midtbanen som kommer til at afgøre tingene søndag aften, og her virker Inter til at have mere kvalitet end gæsterne med især Nicolo Barella, Brozovic, og Calhanoglu, og som virker på et niveau højere.
 • Gæsternes offensiv med Morata og Chiesa har ikke samme power som det var tilfældet med Ronaldo og Dybala, og især Morata har været anonym i flere opgør, og hvor meget af spillet skal igennem Chiesa, og kan Inter få lukket ned for sidstnævnt så kan det blive begrænset hvad Juventus kommer til at skabe.
 • Inter er normalt utrolig stærke i Milano og hvor man ikke giver meget væk, og ser man bort fra det ufortjente nederlag imod Real Madrid, så skal man helt tilbage til starten af februar for at finde det seneste hjemmebane nederlag, og det var på 1-2 til netop Juventus i Coppa Italia semifinalen.
 • Juventus har ikke imponeret i de seneste to opgør imod Roma og Zenit, og hvor begge opgør ligeså godt kunne være sluttet uafgjort efter spil og chancer, og spillet under træner Massimiliano Allegri virker på ingen måde til at sidde i skabet, og hvor Inter virker bedre sammenspillet som hold og på samtlige pladser.
Hold øje med
 • Inter besejrede Den Gamle Dame fra Torino i sidste sæson i Milano, men før det skal vi tilbage til 2016 for at finde den seneste Inter sejr.
 • De seneste fire indbyrdes opgør Stadio Giuseppe Meazza er sluttet med tre Juventus sejre, og gæsterne har normalt et ganske godt tag på milaneserne.
 • De to mandskaber spiller normalt meget tætte opgør når de tørner sammen, og det kan blive en taktisk affære søndag aften, og hvor opgøret kan blive afgjort på en tilfældighed.
 • Juventus har vundet med et mål i de seneste seks opgør, og hvor man har holdt nullet i fire af opgørene, og mod mandskaber som Chelsea og Roma.
 • Opgøret er utrolig vigtigt for begge mandskaber, og hvor ingen kan tåle at tabe, og slet ikke hjemmeholdet som løb ind i sæsonens første nederlag sidste weekend i Rom mod Lazio med 1-3.
Oddsmarked

Marathonbet er i odds 2,17 på en Inter sejr i Milano søndag aften, mens 888 sport er i odds 2,15 og Unibet er i odds 2,14.

INTER: Efter otte spillerunder er milaneserne allerede syv point efter Napoli i tabellen i Serie A, ergo er det forbudt at tabe dette opgør også selvom modstanderen er Den Gamle Dame fra Torino, og med pointtab ude mod Sampdoria og senest Lazio, samt i hjemmekampen imod Atalanta er træner Simone Inzaghi og Inter spillerne allerede presset, også selvom sæsonen forsat er lang.

Inter har det normalt svært når man spiller imod Juventus, og man har da også kun besejret gæsterne en gang i de seneste fem år i Milano, men kigger man på de to mandskaber så virker hjemmeholdet bedre spillende end Juventus, og ikke mindst bedre organiseret over hele banen, og på et sandsynligvis fyldt Stadio Giuseppe Meazza søndag aften, så bør og skal man have kvaliteterne til at kunne presse gæsterne, og hente tre vigtige point.

Man fik en vigtig sejr i tirsdagens hjemmekamp i Champions League imod Sheriff Tiraspol på 3-1, og hvor man var spillestyrende fra start til slut i opgøret, og angrebet med Lautaro Martinez og Edin Dzeko virker til at fungere fremragende, hvilket de færreste helt havde troet på efter Lukakus afgang til Chelsea, men i otte spillerunder har Inter indtil videre scoret 23 mål.

Inter og træner Simone Inzaghi ser ud til at kunne stille i stærkeste opstilling til søndagens opgør, man vælger dog at ændre en lille smule i den forventede startopstilling i forhold til tirsdagens opgør, og hvilket betyder at Dumfries, Dimarco og Vidal alle starter på bænken, og det giver plads til Bastoni, Darmian, og tyrkiske Calhanoglu fra start.

Inters hjemmebanestatistik: 2-1-0, målscore 12-3.

Trupnyt: Inter kan til søndagens opgør stille i stærkeste opstilling.

Inters forventede startopstilling: 3-5-2: Handanovic- Skriniar, De Vrij, Bastoni- Darmian, Barella, Brozovic, Calhanoglu, Perisic- Dzeko, Martinez.

JUVENTUS: Efter en sløv start på sæsonen med nederlag både imod Empoli og Napoli er træner Massimiliano Allegri ved at få bedre styr på tingene i Torino, og i de seneste seks opgør har man vundet med et mål, samtidigt med at man har holdt nullet i de seneste fire opgør man har spillet.

Det er ikke helt catenaccio man ser fra Juventus, men meget tæt på og hvor underholdningen og inspirationen bestemt ikke er til stede, men det som tæller for træner Allegri i øjeblikket er bare at vinde kampe, og så er det fuldstændigt lige meget om det underholdne eller ej, men underholdne har det bestemt ikke været.

Juventus er ti point efter Napoli i tabellen, og selvom vi kun er otte spillerunder inde i denne Serie A sæson så virker Den Gamle Dame på ingen måder skræmmende, og heller ikke som et mandskab som kommer til at hente mesterskabet, og ganske enkelt fordi spillet på ingen måde er imponerende, og jeg har svært lige i øjeblikket ved at se Napoli tabe tre weekender i træk, og Juventus mandskabet være udfordre til dette års scudetto.

Til søndagens opgør i Milano ser det ud til at Dybala forsat er ude i det offensive, og yderligere er De Ligt og Rabiot begge tvivlsom til opgøret, og uden disse tre spillere, samtidigt med at man bestemt ikke har været skræmmende i det offensive med mål og chancer, så ligner det en vanskelig opgave man kommer på i Milano, og imod et mandskab som er bedre spillende, og ikke mindst sammenspillet.

Juventus udebanestatistik: 2-1-2, målscore 7-6.

Trupnyt: Dybala(fast) i det offensive er skadet, og det bliver svært at han bliver klar, De Ligt(fast-reserve) i midterforsvaret er tvivlsom, Rabiot(fast) på den centrale midtbane er tvivlsom til opgøret.

Juventus forventede startopstilling: 4-4-2: Szczesny- Danilo, Bonucci, Chiellini, Alex Sandro- Cuadrado, Bentancur, Locatelli, Bernardeschi- Chiesa, Morata.

Kilder

Gazzetta Dello Sport, corrieredellosport.it, Tuttosport.com, inter.it, sportmediaset.mediaset.it, juventus.com, Tuttomercatoweb.com

 • Høj tilbagebetaling
 • stort spiludvalg og egne odssættere. Flot velkomstbonus også

Kommentarer

Feedback