18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce
25. september 2021 kl. 18:00 - Fodbold, Italien - Serie A
Giuseppe Meazza    Fabio Maresca
24. sep. 2021 kl. 16:00 (Opdateret 25. sep. 2021 kl. 19:58) 24/09
260
+3
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. 18+ Udeluk dig via ROFUS. 18+. Regler og vilkår gælder. Spil med omtanke. Spillemyndighedens hjælpelinje: StopSpillet.dk.
Chance (1-X-2): 53-25-22%
Betvalue: 106,00%
Spilbar ned til odds: 1,89
Rigtig/forkert: 2-2
NordicBet Spil nu hos NordicBet
Inter er favoritter hjemme i Milano, og har normalt et godt tag på gæsterne som ikke har vundet på Giuseppe Meazza siden 2014. Atalanta er ved at komme i gang efter en lidt sløv start, men det dufter af en vanskelig opgave mod en målmaskine.
Det taler for
 • Inter har hentet tretten point i de første fem spillerunder, og vandt senest ude med 1-3 imod et formstærkt mandskab fra Fiorentina, og er ydeligere ubesejret i Milano i de seneste 19 opgør i Serie A.
 • Hjemmeholdet har scoret 18 mål i de første fem spillerunder, og de fjorten mål mod ganske solide midterhold i Serie A.
 • Det virker til at luften er ved at gå ud af Atalanta ballonen, og at spillerne virker en smule mæt efter tre succesrige sæsoner, og man har det normalt svært i Milano imod Inter, og hvor man ikke har vundet siden 2014.
 • Inter har set ganske stærke ud i det defensive, og selvom man senest var godt presset i Firenze så formåede man at redde stormen af sig, og netop defensiven kan blive afgørene i at lukke ned for gæsterne normale stærke offensiv.
 • Atalanta har ikke været sprudlende i de første fem spillerunder, og hvor det er blevet til nederlag hjemme imod Fiorentina, og uafgjort imod Bologna, og deres nuværende form virker ikke helt at være på 100 procent.
 • Opgøret kan blive afgjort især på midtbanen, og her virker hjemmeholdet en tand stærkere, og med mere power med især Barella, Brozovic, og Calhanoglu.
 • Atalanta må undvære Muriel i det offensive og Hateboer på den ene wing, og især førstenævntes fravær svækker Bergamo mandskabet, og da han både er hurtigere og bedre teknisk end Malinovskyi.
 • Inter har vundet fem af de seneste syv indbyrdes opgør i Milano, og vandt senest tilbage i marts med 1-0, og kan til lørdagens opgør stille i noget som ligner stærkeste opstilling.
Hold øje med
 • Det er normalt meget tætte opgør når de to mandskaber tørner sammen, men Inter er typisk løbet med de tre point ellers er det blevet til en pointdeling.
 • Atalanta vandt senest hjemme imod Sassuolo, og hvor man begyndte at se de takter som man har kendt for i de sidste tre sæsoner, så måske er den lille downperiode måske ved at være væk.
 • Gæsterne er kendt for at være utrolig farlige især på omstillingerne, og bliver hjemmeholdet alt for offensive i deres spil, så har Atalanta bestemt våbnene til at gøre ondt på Inter.
 • Atalanta formåede at give lidt hvile til fire, fem af de normale startere senest imod Sassuolo.
 • Gæsterne ved man aldrig hvor man har, og kan de få gang i deres hurtige offensiv, så kan de gøre ondt på hjemmeholdet.
Oddsmarked

Nordicbet, Danske Spil og 888sport er alle i odds 2.00 på en Inter sejr i lørdagens opgør på Stadio Giuseppe Meazza i Milano

INTER: Milaneserne er favoritter i lørdagens hjemmekamp i Milano imod et Atalanta mandskab som ikke har sprudlet indtil videre i de første fem spillerunder i Serie A, og Inter har da normalt også et ganske fint tag på gæsterne når de besøger Milano, og vi skal tilbage til 2014 for at finde den seneste Atalata sejr på Stadio Giuseppe Meazza,

Inter ligner igen favoritterne til at genvinde mesterskabet, og spillet bliver bedre og bedre under Simone Inzaghi, og som tænker mere offensivt end det var tilfældet under Antonio Conte, og selvom man i første halvleg var presset i mandagens udekamp i Firenze og sagtens kunne være kommet bagud med et par mål, så var det set over hele kampen ganske fortjent at man vandt.

Fjorten mål i fire opgør imod fire ganske solide midterhold i Serie A er mere end godkendt i Milano, og 18 mål i fem spillerunder hvilket de færreste nok havde forventet efter at Romulu Lukaku blev solgt til Chelsea, men indtil videre fungere offensiven ganske fint, og den stærke belgiere er indtil videre ikke savnet.

Det er normalt tætte opgør når modstanderen er Atalanta, men gæsterne virker ikke helt oppe i gear indtil videre i sæsonen, hvilket nederlaget hjemme imod Fiorentina, og kun uafgjort ligeledes hjemme imod Bologna, og en smal 1-0 sejr ude over Salernitana vidner om, og derfor er det et ganske fint tidspunkt at Inter tørner ind i Atalanta på, og deet dufter af endnu tre point til milaneserne.

Inters hjemmebanestatistik: 2-0-0, målscore 10-1.

Trupnyt: Correa(fast-reserve) er tvivlsom til opgøret i det offensive, Vidal(reserve) og Sensi(reserve) på midtbanen er begge ude til opgøret.

Inters forventede startopstilling: 3-5-2: Handanovic- Skriniar, De Vrij, Bastoni- Dumfries, Barella, Brozovic, Calhanoglu, Perisic- Lautaro Martinez, Dzeko.

ATALANTA: Selvom Bergamo-mandskabet har hentet ti point i de første fem spillerunder, og er placeret på en femteplads så har spillet ikke været prangende, og man har tabt hjemme imod Fiorentina og kun spillet uafgjort imod Bologna, og begge mandskaber man skal besejre hjemme hvis man skal slutte i Top 4 igen i den kommende sæson, man vandt senest 2-1 over Sassuolo, og hvor man i glimt så lidt af styrken fra sidste sæson.

Jeg har svært ved at vurdere Atalanta i denne sæson da det kan blive lidt enten eller med dem, de andre mandskaber har måske lært at læse dem, og hvordan de præcis skal spilles, samtidigt med at spillerne måske kan være en lille smule mæt efter tre rigtige gode sæsoner, men at man ikke er helt i form og på de 100 procenter har man ihvertfald kunne se indtil videre i sæsonen.

Atalanta har et vigtigt opgør i den kommende uge hjemme imod schweiziske Young Boys, og skal man spille sig videre i Champions League er det et must win opgør, og det opgør kan træner Gasperini ikke undgå at tænke på allerede, samtidigt med at han må undvære Muriel i det offensive, og Hateboer på den ene wing.

Man har det normalt ikke nemt ude imod Inter og generelt i de indbyrdes opgør, og som man har spillet indtil videre, og med Inters stærke form, så ligner det umiddelbart en meget vanskelig opgave i Milano og især med den nuværende form som Atalanta er i, og derfor dufter det af et nederlag.

Atalantas udebanestatistik: 2-0-0, målscore 3-1.

Trupnyt: Muriel(fast) i angrebet er skadet, Hateboer(reserve) wingback er skadet, og har endnu ikke spillet i denne sæson.

Atalantas forventede startopstilling: 3-4-1-2: Musso- Toloi, Palomino, Djimsiti- Zappacosta, Freuler, De Roon, Gosens-Pessina- Zapata, Malinovskyi.

Kilder

Gazzetta Dello Sport, corrieredellosport.it, inter.it, Tuttomercatoweb.com, atalanta.it, sportmediaset.mediaset.it, ecodibergamo.it

 • Tidlige odds
 • Stort udbud af over/under
 • Stærk app

Kommentarer

Feedback