Annonce

Inter - Milan: Over 2,5 mål

Match center
15. oktober 2017 kl. 20:45 - Fodbold, Italien - Serie A
Giuseppe Meazza    Paolo Tagliavento
2. maj. 2018 kl. 16:27 02/05

Denne side indeholder henvisnings-links
Chance (Over-Under): 58-42%
Betvalue: 104,40%
Spilbar ned til odds: 1,72
Rigtig/forkert:
NordicBet Spil nu hos NordicBet
Inter har scoret i samtlige kampe og lukkede senest mål ind mod et bundhold. Milan er også ustabil defensivt. Det er et derby og det kan betyde en taktisk affære, men det lugter af mål mellem to offensive mandskaber.

DERFOR SKAL DU SPILLE DEN:

 • Inter er kommet fra start i denne sæson og scoret 14 mål i de første syv spillerunder.
 • Hjemmeholdet har i Mauro Icardi og Ivan Perisic to angribere som kan gøre ondt  på Milans defensiv.
 • Inter virkede til at have defensive problemer i det seneste opgør (2-1-udesejr) mod bundholdet fra Benevento.
 • De seneste tre Milano Derbyes er alle gået over 2,5 mål.
 • Milan har endnu ikke stemplet ind i denne sæson og har lukket ti mål ind i de første syv spillerunder.
 • Gæsterne fra Milan har lukket seks mål ind i de seneste tre kampe, og har virket ustabile, hvilket Inters offensiv bør kunne udnytte.
 • Begge mandskaber er ikke kendt for at spille defensivt, og det ligner et opgør med offensivt fodbold, og mål.
 • Milan skal til at hente point igen, og man må forvente at se et bedre mandskab som er tvunget frem.

DET SKAL DU HOLDE ØJE MED:

 • Det er et lokalopgør og det kan betyde en taktisk affære, da ingen af mandskaberne vil tabe disse opgør.
 • Milan har ikke scoret i de seneste to kampe mod Sampdoria og Roma, hvor man har haft problemer med at skabe chancer.
 • Kun et af Inters seneste fem opgør er gået over 2,5 mål.
 • Begge hold kan leve med en pointdeling, hvilket kan betyde en trukket håndbremse og med mange stop i opgøret.
 • Inter virker indtil videre bedre end Milan, og har endnu ikke lukket mål ind i de første tre hjemmekampe i sæsonen.

Argumentpunkter i kursiv: De elementer jeg mener oddssætterne/markedet overser/fejlvurder.

ODDSET:

Også værdi: Bet365 odds 1,75 888sport odds 1,76.

Markedsoverblik: En toneangivende licensløs bookmakere er i odds 1,83, og åbnede i odds 1,88, men har siden været faldende.

Oddsudvikling: Oddset har været faldende hos de fleste bookmakere de seneste dage, jeg forventer ikke at det vil falde yderligere, og havde faktisk forventet at oddset var en smule højere end det er tilfældet lige nu.

Chancevurdering 1X2: 45-29-26

INTER:

Hjemmeholdet er kommet god start i denne sæson, og er placeret på en delt andenplads med Den Gamle fra Torino med nitten point, og kun to point efter topholdet fra Napoli inden søndagens Derby della Madonnina mod bysbørnene fra Milan.

Man har dog endnu ikke mødt de store mandskaber i Serie A, hvis man lige ser bort fra udekampen mod Roma, hvor man var spillet ud af banen i store del af opgøret, men alligevel vandt med 3-1, ellers har det været modstander som Spal, Benevento, Crotone og Genoa som man har mødt, og alle mandskaber som man skal besejre hvis man vil slutte i top 4 som giver adgang til Champions League i næste sæson.

Træner Luciano Spalletti virker som det rigtigte match på trænerbænken, man har indtil videre virket meget stabile, og har stået stærkt i det defensive, selvom man ikke har spillet underholdne indtil videre i denne sæson, og der forsat er en del at arbejde med.

Inter er favoritter mod Milan, men de to kommende opgør derbyet, og næste weekends udekamp i Napoli vil kunne give et godt billede af Inters styrke i denne sæson, og om man virkelig er en outsider til dette års scudetto.

Inters hjemmebanestatistik: 3-0-0, målscore 6-0.

Trupnyt: Der vil sandsynligivs ikke være de store ændringer i startopstillingen i forhold til de seneste kampe inden lansholdspausen, man må dog undvære den dobbelt kroatiske målscorer fra det seneste opgør mod Benevento Marcelo Brozovic (reserve) som er skadet, men ellers kan man stille i stærkeste opstilling.

Inters forventede startopstilling: 4-2-3-1: Handanovic, D´Ambrosio, Skriniar, Miranda, Nagatomo, Vecino, Borja Valero, Candreva, Gagliardini, Perisic, Icardi.

AC MILAN:

Milaneserne har indtil videre ikke fået den start på sæsonen som man havde håbet på, og træner Vincenzo Montella er allerede under pres efter kun syv spillerunder, hvor det er blevet til tre nederlag mod Lazio, Sampdoria, og senest hjemme mod Roma 0-2, og specielt i de seneste to kampe har man haft store problemer med at skabe chancer i det offensive.

Mandskabet er helt nyt og man har skiftet utrolig meget ud i truppen hen over sommeren, og ting tager tid men det er Milan vi snakker om, og tid og tålmodighed det har man ganske enkelt ikke, og kravet er top 4 og Champions League i næste sæson, og et nederlag mod Inter kan betyde at træner Montella er fortid i klubben i næste uge.

Defensivt har man forsat store problemer, selvom Leonardo Bonucci er kommet til fra Juventus og det burde betyde mere stabilitet i det defensive, men det har ikke været tilfældet og tingene skal begynde at ændre sig i en fart, og når man efter syv spillerunder allerede er ni point efter Napoli på førstepladsen så er scudetto drømmen måske allerede væk.

Mandskabet ser spændende ud på papiret, men det tager tid at spille et helt nyt mandskab sammen, og jeg forventer først at tingene rigtigt kommer til at fungere for Milan i løbet af foråret, men selvom man er undertippet mod Inter så bør man kunne give bysbørnene problemer, og tre point i søndagens derby kan måske blive vendepunktet, det kræver dog mere stabilitet end indtil videre på samtlige pladser.

Milans udebanestatistik: 1-0-2, målscore 4-6.

Trupnyt: Milan må undvære højrebacken Conti(fast) som er ude det næste halve år, samt tyrkiske Calhanoglu som er i karantæne efter det rødekort mod Roma i den seneste hjemmekamp, Kalinic(fast-reserve) i angrebet er ude til opgøret.

Milans forventede startopstilling: 3-5-1-1: Donnarumma, Musacchio, Bonucci, Romagnoli, Borini, Kessie, Biglia, Bonaventura, Rodriguez, Suso, Andre Silva.

Kilder: Gazzetta dello Sport, Corriere dello Sport, Sportnotizie24.it, www.inter.it, www.acmilan.com

 • Tidlige odds
 • Stort udbud af over/under
 • Stærk app

Kommentarer

Feedback