18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Ilay Yoruk - Jana Bojovic: 1

18. november 2021 kl. 09:00 - w15 - Antalya - grus
17. nov. 2021 kl. 23:40 (Opdateret 18. nov. 2021 kl. 11:25) 17/11
33
0
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. Udeluk dig via ROFUS. 18+. Regler og vilkår gælder. Spil med omtanke. Spillemyndighedens hjælpelinje: StopSpillet.dk.

2 runde i Tyrkiet

Chance (1-2): 57-43%
Betvalue: 104,31%
Spilbar ned til odds: 1,75
Rigtig/forkert: 2-0
Bet365 Spil nu hos Bet365

2 kvinder som har deres resultater med sig for tiden.

Bojovic kommer med den serbiske hårdhed. Hun har allerede vundet mod flere fine modstandere i sin 12-6 på underlaget, hvor hun er uden titler. Hendes første kamp mod Sezer, som blev vundet i 2 tætte sæt var ikke imponerende, men jobbet blev gjort og så videre til næste kamp. Hendes sidste turnering der ligger 2 måneder tilbage, viste at hun er en hård modstander, men der er stadigvæk nogle af de nederlag hun har haft, som hun på papiret burde vinde. 

Spillerene i dag kommer med lidt forskellige forcer, og Bojovic er den mere kraftfulde af de 2, hvilket også betyder at hvis hun for kampen hen på sin side, så kan partierne gå hurtigt.

Yoruk har spillet et hav af kampe i år og er hele 43-31 på underlaget i år. Selvom der blandt sejrene er mange over Bojovic's evner er der også nederlag der hurtigt skal i glemmebogen. Hun er selv uden titler trods hun har den luksus, at der kører den ene turnering efter den anden hjemme i Tyrkiet. Kigger man på hendes hendes mange kampe i år, havde hun en rigtig stærk periode Apil-Maj, hvor først sidste uge semifinale giver håb for mere fra hende igen.

Yoruk er selv hård på den måde, at hun ofte er svær for modstanderne at ryste af, hvilket har betydet at kampene har skulle ud i et tæt 3 sæt. Hun burde kommer frisk ind i denne uge, da hun for en stund ikke behøver at spille kval mere. Hun slog i sidste uge en spiller i 3 sæt, som havde kørt Bojovic ud af banen i slut August. Yoruk er mere opbyggende og boldflyttende i sit spil, og befinder sig godt i de slidsomme kampe.

Alle på markedet har slashet oddset til ca. 1,60-1,68, men Bet365 ligger stadigvæk på deres åbningsodds.

God kamp.

  • Stort udvalg
  • Tidlige odds
  • Markedets bedste livebetting
Feedback