18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

IK Brage - Landskrona BoIS: Begge hold scorer: Ja

Match center
4. september 2021 kl. 15:00 - Fodbold, Sverige - Superettan
31. aug. 2021 kl. 16:31 (Opdateret 4. sep. 2021 kl. 16:55) 31/08
203
0
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. 18+ Udeluk dig via ROFUS. 18+. Regler og vilkår gælder. Spil med omtanke. Spillemyndighedens hjælpelinje: StopSpillet.dk.
Chance: 60%
Betvalue: 105,60%
Spilbar ned til odds: 1,67
Rigtig/forkert: 1-0
Onside Betting Spil nu hos Onside Betting
Landskrona kunne over to kampe slå Dalkurd ud af nedryknings spillet og selv rykke op i anden bedste svenske række. Nu ligger de nr. 3, og kan hvis de holder stillingen spille om oprykning til Allsvenskan!
Det taler for
 • Brage IK fra det centrale Sverige er efter 18 kampe endt på en 13 plads. Det er nu ikke direkte nedrykning, men faren lure om hjørnet. De har 18 point og har kun vundet 1 kamp ud af deres seneste 5 og det var i en 3-2 kamp over Jonkopings!
 • Brage IK er nødt til at vinde flere kampe. De spiller forholdsvist offensivt til den under træner Saarenpaa. Men at hold scorer mange mål betyder ikke nødvendigvis mange point. For to kampe siden kunne de i et heldigt comeback tage point imod Vasteras SK da de fik straffe i det 94' minut og Brage kunne scorer til 3-3. Seneste tabte de 2-1 imod Eskildstruna!
 • Landskrona fra det sydlige Sverige er på vej imod toppen! I starten af sæsonen rykkede de op i Superettan og begyndte fra start at byde de erfarne hold op til dans. Træner Magnusson sørge for i de første 11 kampe at sikre sig 6 sejre, 4 uafgjorte og én tabt kamp. Deres seneste 7 kampe har de så lidt 4 nederlag. 3 af dem var på fremmed græs! 
 • Ikke desto mindre, så har Landskrona performet over alt forventning, og bliver de ved kan de være et godt bud på en af de tre oprykkere. Dette ville være udover alt forventning! Men selvom der er blevet skab gode resultater så holder de ikke heller ejet mål rent. Landskorna har spillet i alt 8 kampe på fremmed græs, og tilladt mål i 7 af dem! 
 • For Brage IK skal der ske noget. De er nødt til at få flere point med fra deres kampe. De scorer målene, men holder sjædent føringen, og kommer endnu mere sjældent tilbage fra når de er bagud. Dog er de effektive foran modstanderens mål. Over 18 kampe er det kun sket 5 gange at de ikke selv er kommet på tavlen, hvor af 4 af de kampe var i starten af sæsonen!
Hold øje med
 • Landskrona har ikke scoret i deres seneste to kampe. Det var imod hhv. Varnamo og Helsingborg. Det var ikke fordi de var uden chancer. De fik den bare ikke prikket i nettet!
 • Brage kan komme mere defensivt ud. Tre ud af deres seneste fem hjemmekampe er endt med over 3,5 mål. Tre gange er det lykkes modstanderend at score to eller flere mål! 
 • Landskrona har ikke det højeste xGA snit i ligaen. De ligger faktisk med det fjerde mindste snit i ligaen. Deres xGA snit er dog forhøjet hen over deres seneste kampe, og jo mere vi er kommet ind i ligaen. Men skal Landskrona gøre sig forhåbninger om at spille i den bedste svenske række, skal der være lidt bedre styr på den defensive del! 
 • Ligeledes er snit for xG på udebane for Landskrona lav. Den laveste i rækken. De scorer stadig mål ja, men de scorer flest på eget græs selvfølgelig. Dog er de mål i ligaen de på udebane har lavet hovedsageligt lavet i åben spil.  ​​​​​​​Det samme med Brages på eget græs! 
Oddsmarked

På det rene 1X2 marked kan man ved Bet365 hente oddsene: 2,62 - 3,30 - 2,62. Altså helt lige vurderet odds på 1 tallet og 2 tallet. 
Det giver et CV på: 36% - 28% - 36% Hvilket er lidt en sjov vurdering. Umiddelbart vill jeg give Brage lidt procenter ud fra det de har præsteret hjemme på eget. Så skulle man kigge efter et alternativ bet kunne det være DNB varianten til odds 1,90!
Brages topscorer har også været varm for tiden. Den Pilana fra Kosovo har lavet 8 basser, hvilket næsten er en tredjedel af Brage samlede mål. 
Pilana scorede to imod Eskilstuna og tager i øvrigt straffespark. Så kan man finde et målscorer på ham, kunne man sagtens sætte lidt på ham! 

Kampens Forløb: 

Jeg forventer hovedsageligt en egentlig meget lige kamp. Seneste indbyrdes opgør bød på en 2-1 sejr til Landskrona på deres græs. Kampen der var forholdsvis lige, hvor begge hold havde cirka samme antal chancer.
Jeg forventer Brage kommer godt energiske ud. Hvis de har smidt deres to seneste kamp resultater af sig kan de under egne fans godt vinde kampen imod Landskrona. Ikke desto mindre så skal Landskrona også frem, og gå efter de tre point. Der er ikke mange kampe igen i Superettan så alle point tæller! 

Trup Nyt: 

Brage: 3-5-2
Engdahl - Hindrikes - Dantas - Liljestrand - Sellin - Hellberg - Titi - Makasi - Persson - Karlberg - Pilana

Landskrona: 4-3-3
Kaddoura - Rapp - Murbeck - Wihlstrand - Tkacz - Ottosson - Ekvall - Olsson - Fehrm - Hofso - Jensen

 

Kilder

Flashscore.com - Betxpert.com - Sofascore.com - Highlights.superettan.se - Footystats.org - Transfermarkt.com - Ikbrage.se - Landskronabois.se 

 • Høj teoretisk tilbagebetalingsprocent
 • Fremragende app (p.t kun til Android)
 • Danskejet

Kommentarer

Feedback