18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Iga Swiatek - Maria Sakkari: Kamp antal tiebreak: over 0,5

25. september 2021 kl. 14:00 - WTA - Ostrava - indendørs hardcourt
24. sep. 2021 kl. 23:45 (Opdateret 25. sep. 2021 kl. 16:01) 24/09
43
0
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. Udeluk dig via ROFUS. 18+. Regler og vilkår gælder. Spil med omtanke. Spillemyndighedens hjælpelinje: StopSpillet.dk.

Semifinale i Ostrava!!!

Chance: 32%
Betvalue: 104,00%
Spilbar ned til odds: 3,13
Rigtig/forkert:
Bet365 Spil nu hos Bet365

Dagens store kamp står imellem 2 som mødtes i French Open, hvor Sakkari fik skovlen under Swiatek.

Sakkari kørte som forventet sikker stil i egen serv, med undtagelse af 1 parti, hvor hun også blev brudt. Hun lavede det antal breaks pr. Sæt man kunne forvente, og kører med rigtige gode stats. Hun bumler videre og spiller med den tyrkertro hun altid gør, men nu er der resultater der understøtter den.

Swiatek der har spillet lidt undermiddel på det seneste, virker til at have fundet den rigtige rytme igen. Mod Rybakina var hun dominerende, men skulle alligevel ud i tiebreak i 1 sæt. Hun giver lidt mere ved dørene end Sakkari, men har et højere topniveau når det kører for hende. Hendes svaghed af 2 serven, men Sakkari går mere op i et neutralisere serven end at angribe den, så hun for lidt mere ro end i kampen mod Rybakina. Selve grundspillet i duellerne ser jeg plus til Swiatek, og er derfor også favorit i kampen.

Jeg forventer en kamp hvor begge spillere beskytter deres serv godt. Selv hvis der er en som kommer op med break, er det 2 spillere normalt er nogle af de stærkeste i returspillet, så det er egentlig at modsige forventningen lidt. Det er semifinale og nerver kan sidde ude på tøjet, især i lukke situationer.

Begge spillere kommer jævnligt i tiebreak, og det er svært at se nogen ryste den anden af helt, så ikke utænkeligt at der skal spilles mindst 1 af dem.

God kamp.

  • Stort udvalg
  • Tidlige odds
  • Markedets bedste livebetting
Feedback