18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Iga Swiatek - Emma Raducanu: 2 - Tips & Spilforslag

22. april 2022 kl. 18:30 - WTA Stuttgart
21. apr. 2022 kl. 23:46 21/04
8
0
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. SPILLEMYNDIGHEDENS HJÆLPELINJE: STOPSPILLET.DK
SELVUDELUKKELSE: ROFUS.NU | SPIL ANSVARLIGT | 18+

Iga Swiatek - Emma Raducanu

Chance (1-2): 85-15%
Betvalue: 101,25%
Spilbar ned til odds: 6,67
Unibet Spil nu hos Unibet

Er det vanvittigt at spille mod verdens bedste kvindelige tennisspiller som har ryddet al modstand af vejen de sidste par måneder? Muligvis, men jeg synes der er potentiale for et godt spot her. 
Hvis det her matchup havde fundet sted for 3 dage siden havde jeg aldrig turde røre det men Raducanu har vist spil og attitude der signalerer at hun er et bedre sted nu end hun har været længe. Måske er det en reaktion på at forventningspresset fra omverdenen omsider er ved at falde en smule til ro efter hun blev hyped ekstremt meget op ( med god grund) efter hendes utrolig flotte US open triumf. I dag vandt hun første sæt 6-0 hvor hun samlet tabte 7 point i hele sættet. Hun tabte godt nok andet sæt men i første sæt viste hun at hun kan være uhyggelig når tingene fungerer for hende.

Iga Swiatek har intet vist som gør at man skal spille mod hende. Dog har hun som jeg tolker det udfra hendes egen Instagram haft en smule svært ved at forstå hun er nr 1 i verden og at alles øjne hviler på hende hvilket er naturligt med de pragtpræstationer hun leverede på hard court i USA. Nu er det grus-sæsonen der er skudt i gang hvor det helt store mål selvfølgelig er French Open i Maj. Selvom man gerne vil vinde alt man stiller op i er der ikke tvivl om at der er større sandsynlighed for at fange Swiatek i en kamp hvor hun ikke er knivskarp her på WTA-Touren end til French Open.

Alt i alt synes jeg at der er mulighed for en overraskelse her og til flotte 6,75 synes jeg at det er et skud værd at spille på at Raducanu kan bryde Swiateks vilde sejrsstime.

  • Stort udvalg af sportsgrene
  • Ofte fokus på Skandinavien/DK
  • Stærk mobil platform
Feedback