18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Fuglafjoerdur - B36 Torshavn: Halvleg/fuldtid: 2/2

Match center
21. juni 2020 kl. 16:00 - Fodbold, Færøerne - Meistaradeildin
21. jun. 2020 kl. 00:21 (Opdateret 21. jun. 2020 kl. 17:53) 21/06
160
0
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. Selvudelukkelse via Rofus.nu 18+. Regler og vilkår gælder. Spil med omtanke.

Betrideildin, Færøerne - 9. spillerunde

Chance: 60%
Betvalue: 108,00%
Spilbar ned til odds: 1,67
Rigtig/forkert: 0-1/0-3
Bet365 Spil nu hos Bet365
Et B36-mandskab spækket med offensive kvaliteter spillede rigtig flot fodbold i tirsdags, hvor de var uheldige med kun at få 1-1. Nu skal de fortsætte de positive spillemæssige taker mod ÍF, der er uden en række profiler på vigtige positioner.
Det taler for
 • ÍF er uden et par markante profiler på vitale positioner som målmandsposten og den defensive midtbane. Skadeslisten er lang og truppen er ikke specielt bred, så ÍF står overfor ret store udfordringer.
 • Spillemæssigt leverede B36 en af sæsonens bedste præstationer, når de i tirsdags var uheldige med kun at få 1-1 mod NSÍ. B36 spillede en nydelig omgang fodbold og producerede et hav af målchancer.
 • B36 var meget utilfreds med kun at få en uafgjort mod NSÍ, så de har noget at skulle bevise i denne kamp. Det ligger i B36s DNA at spille offensiv fodbold, så det vil de formentligt prøve at gøre allerede fra første minut.
 • B36 og ÍF mødtes tre gange sidste sæson, og B36 vandt alle tre opgør (3-0, 3-1 og 7-2). I alle tre opgør var B36 foran ved pausen.
Hold øje med
 • B36 har vist usikkerhed i forsvaret denne sæson, og ÍF har den fysisk stærke serbiske angriber, Uros Stojanov (6 mål denne sæson), som vil ligge på lur og straffe eventuelle fejl af B36-forsvaret.
 • ÍF har selvtillid. Efter en uventet og flot 2-1-sejr over Víkingur i onsdags er de ubesejret i de sidste fire kampe og har kravlet helt op på en 5. plads.
 • B36 brændte et hav af chancer mod NSÍ i tirsdags. De skal være skarpere her hvis de skal gøre sig forhåbninger om at være foran ved pausen.
 • B36 skal også passe på med at miste bolde i opspillet, fordi ÍF, især Filip Djordjevic, har været giftig på omstillinger denne sæson. Han er hurtig og god til at sætte sine holdkammerater op.
Oddsmarked

1,80 fås hos Betfair Sportsbook og Bet365, men hos Bet365 får man pengene tilbage ved 0-0.

Det gennemsnitlige odds på markedet er 1,66.

Trupnyt

ÍF

Hjemmeholdet er uden tre store profiler: Milos Budakovic (målmand; fast), Karl Løkin (midtbane; fast) og Dánjal á Lakjuni (fløj; fast). Især vitale positioner som målmandsposten og den defensive midtbane bliver svære at erstatte. Det ser ud til at de stiller med yngre og urutinerede afløsere. Derudover er Bogi Løkin (midtbane; indskifter) og Pól Jákup Lundsbjerg (midtbane; indskifter) skadet.

B36

Udeholdet mangler Símun Rógvi Hansen (målmand; fast), Hugin Samuelsen (midtbane; fast når klar - har ikke været med denne sæson) og Erling Dávidsson (forsvar; reserve). De kan stille i deres vante opstilling.

Forventede startopstillinger

ÍF

Jákup Olsen - Sjúrður Pauli Nielsen, Jens Joensen, Jan Ellingsgaard, Andy Olsen - Gundur E. Petersen, Hákun Edmundsson - Hans J. Lervig, Ari Ellingsgaard, Filip Djordjevic - Uros Stojanov

B36

Rói Mørk Hentze - Benjamin Heinesen, Andrias Eriksen, Sonni Ragnar Nattestad, Alex Mellemgaard - Eli Falkvard Nielsen, Michal Przybylski - Árni Frederiksberg, Stefan Radosavljevic, Meinhard E. Olsen - Sebastian Pingel

Kilder

Faroesoccer, in.fo

 • Stort udvalg
 • Tidlige odds
 • Markedets bedste livebetting

Kommentarer

Feedback