Annonce

Hvidovre Ligahockey - Herlev Eagles: 1

Match center
22. december 2017 kl. 20:00 - Ishockey, Danmark - Metal Ligaen
2. maj. 2018 kl. 16:29 02/05

Denne side indeholder henvisnings-links
Chance (1-2): 45-55%
Betvalue: 105,75%
Spilbar ned til odds: 2,22
Rigtig/forkert:
Danske Spil Spil nu hos Danske Spil

BEMÆRK! Spillet er inkl. OT og straffeslag. 

Dansk ishockey er ikke min yndlingsliga at bette på, men i dag synes jeg, at DS er meget gavmilde med oddset på Hvidovre Fighters på egen is og det har derfor fristes mig denne gang. 

Hvidovre ligger sidst i rækken og kæmper mod netop Herlev om den sidste slutspilsplads. Herlev har 4 points mere end Hvidovre og jeg anser derfor denne kamp for at være meget afgørende for Hvidovres chancer for at nå slutspillet. 

Sidste kamp i Hvidovre endte med en snæver sejr til Herlev efter OT. Det skal dog også nævnes, at deres seneste indbyrdes kamp i Herlev, endte med en røvfuld til Hvidovre på 5-1. 

DERFOR SKAL DU SPILLE DEN:

- Hvidovre har vist god form på det seneste og vundet 3 ud af deres sidste 5 kampe. 

- En forklaring på Hvidovres succes skal bl.a. findes i flere tilbagevendende spillere. Hvidovre har været hårdt ramt af skader på målmandsposten og på deres topscorer. De er tilbage igen. 

- Hvidovre spiller rigtig flot ishockey for øjeblikket og de har også tidligere i sæsonen givet prøver på deres tekniske og offensive spillestil. 

- Herlev har tabt 3 af deres sidste 5 kampe. 

- Herlev var heldige sidst de var i Hvidovre. De vandt kampen efter OT, men kunne sagtens have tabt den kamp i ordinær tid. Hvidovre vil helt sikkert gerne have revanche.

DET SKAL DU HOLDE ØJE MED:

- Hvidovre kommer lige fra et stort nederlag i Frederikshavn. Nederlaget var forventet, men jeg har selv en fornemmelse af, at de har sparet kræfter til aftenens opgør. 

- Herlev kommer fra en flot sejr over SE på udebane. Det tanker helt sikkert selvtillid efter 3 nederlag på stribe. 

- Herlev har det mentale overtag på Hvidovre i denne sæson. Det kan blive en fordel hvis kampen trækker ud og forbliver tæt hele vejen igennem.

Edderkoppen

  • Høje odds på udvalgte kampe
  • Mange livebetting markeder
  • Stærk mobil-app

Kommentarer

Feedback