18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Honoris - Nexus: 2

22. marts 2021 kl. 15:00 - Snow Sweet Snow 3 Regionals
22. mar. 2021 kl. 10:49 (Opdateret 23. mar. 2021 kl. 09:37) 22/03
68
0
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. 18+ Udeluk dig via ROFUS. 18+. Regler og vilkår gælder. Spil med omtanke. Spillemyndighedens hjælpelinje: StopSpillet.dk.

Snow Sweet Snow 3 Regionals

Chance (1-2): 46-54%
Betvalue: 108,00%
Spilbar ned til odds: 1,85
Rigtig/forkert:
Bet365 Spil nu hos Bet365
To hold i krise, hvem kommer bedst fra land? Nexus har en duo, som jeg ser vil afgøre kampen. Deres niveau har været foholdsvis stabil trods de mange nederlag. Honoris har dog fået, nogle flotte sejre. En god start kan blive afgørende.
Det taler for
 • Hvis Nexus ikke helt fungerer individuelt, så fungerer det slet ikke for Honoris. Individuelt er de længere nede i kælderen, end spilerne hos Nexus. Taz, Neo, Grucha og Azizz snitter mellem 0.98 og 0.88. Det individuelle spil har ramt et lavpunkt. Der præsterer individerne hos Nexus, lidt de 10% mere.
 • Nexus har et våben, som Honoris ikke har. iM og Xellow er serverens bedste spillere. De har et topniveau, mange ikke kan følge. De rammer 1.14 og 1.06 i rating og 1.22 og 1.17 i impact. Den duo har allerede vundet maps og kampe, på egen hånd. Det kunne meget vel, blive det samme i kampen her. Den duo er et niveau højere end resten af spillerne.
 • Nexus har en bred map pool. Honoris ligger på en win rate på 50% eller under på samtlige maps. De fleste ligger omkring 40%. Nexus vil i min optik, være bedre på Dust2, Mirage, Train og Inferno. Win rates eller ej, så får Honoris det svært i vetoen.
 • Nexus ser ud til, at fremvise mental styrke. Efter 13 nederlag i træk, kommer de tilbage og vinder, både mod Fate og Onyx. Det er startskuddet til, at Nexus igen kommer tilbage i top100.
 • Honoris har kun vundet tre kampe ud af de sidste elleve kampe. Så i meget bedre form, er Honoris heller ikke. Det er som sagt to hold, som viser svingende form. Jeg ser de individuelle kræfter hos Nexus, vil gøre forskellen her.
 • Nexus har spillet sammen længe. De har været igennem alt, godt og ondt efterhånden. Teamplay, fire-power og to x-faktor spillere, som kan vinde alt på egen hånd. Det er tre parametre, hvor Nexus vil sejre.
 • Taz er holdets store "fejl" - Han er en oldschool IGL, som bare ikke vil ændre sin tilgang til spillet. Hans taktikker var gode for 10år siden. I 2021 virker den dybe, taktik-bog bare ikke mere. Nexus skal være i stand til, at læse igennem Taz og co. Det ikke raketvidenskab han bidrager til kampen med.
Hold øje med
 • Det er kun tre dagen siden, at Nexus ramte deres 13' nederlag i træk. Længere skal vi ikke tilbage, før de havde ramt bunden. Honoris har trods alt vundet lidt kampe her og der. Om ikke andet i ESEA hvor de i 2021 har vundet 13 kampe og kun tabt 1. Det er dog mod en masse ukendte hold.
 • Nexus er stadigvæk dybt afhængig af, at Xellow og iM rammer A-game. For de resterende spillere, er så langt fra topniveau. Flere rammer under 0.90 i rating.
 • Honoris har senest vundet mod Illuminar, Avez og Wisla Krakow. Det må siges, at være mere end godkendt. Spillet var også godkendt. Rammer hele Honoris niveauet, som de ramte i Illuminar kampen, så får Nexus det svært.
 • Et hold i krise som Nexus, kan få det svært mod det erfarne Honoris. Er der noget Taz og Neo, kan håndtere og elsker. Så det hold i krise. Kommer Honoris godt for land, så skal der ikke meget til, at vælge den mentale tilstand hos Nexus.
 • Reiko, Azizz og Neo har stadigvæk evnerne til, at kunne følge det individuelle niveau hos Nexus. De snitter lige nu 1.11, 0.98 og 0.95. De har dog evnerne og ikke mindst ingame-skills til, at kunne lege med.
Oddsmarked

Nordicbet 1.93
Betfair 1.95
Unibet 1.85
Comeon 1.90

Oddset er desværre faldet siden det blev lagt op

Licensløse bookies har værdi

Det virker måske lidt sindssygt, at gå med et hold som Nexus. Jeg synes dog stadigvæk, at de er et interessant hold, som jeg håber finder melodien igen. Honoris er super erfarne, og holdet fremviser også navne, som historisk er guf. Jeg mener dog også, det på tide at de finder pensionen frem. Taz og Neo har ikke niveauet mere. Neo viser hans gamle aim i ny og næ, men det er bare ikke nok. 

Men alt i alt, er det to hold som ikke er på topniveauet. Jeg mener dog, at Nexus har en duo som vil ændre kampens forløb.

Kilder

www.hltv.org

www.Betbrain.com

www.oddsportal.com

Deres respektive twitter kontoer + evt hjemmesider

 • Stort udvalg
 • Tidlige odds
 • Markedets bedste livebetting
Feedback