Annonce

Holland - Tyskland: Over 2,5 Mål

Match center
13. oktober 2018 kl. 20:45 - Fodbold, Europa - Nations League - Nations League A
Amsterdam ArenA    Cuneyt Cakir
9. okt. 2018 kl. 13:18 (Opdateret 13. okt. 2018 kl. 22:36) 09/10
412
0

Denne side indeholder henvisnings-links
Chance (Over-Under): 58-42%
Betvalue: 102,08%
Spilbar ned til odds: 1,72
Rigtig/forkert: 3-0
Betsafe Spil nu hos Betsafe
Holland kan blive udstillet defensivt i deres 3-5-2. Det er ikke to hold der er fyldt med klubtopscorere, men det er svært at se hverken tyskerne eller hollænderne være tilfredse med 1 point.
Det taler for
 • Mod Frankrig kom Tyskland frem til mange indlæg. Hollands 3-4-3 kan være sårbare i de mellemrum hvor de slår indlæg fra. (*)
 • Det er svært at se et af holdene leve med 1 eller 0 point, da man så vil være 3 eller 4 point efter Frankrig.
 • Holland startede skidt ud mod Frankrig og blev trykket i første halvleg, men i 2. halvleg var de kommet langt bedre ud og skabte gode chancer.
 • Der er en mindre krise i Bayern hvor Neuer, Hummels, Boateng og Kimmich alle er fra og er defensive spillere. (**)
 • Kenny Tete er skadet og ikke med i dette opgør, erstatningerne er mindre rutinerede.
Hold øje med
 • Holland var rimeligt harmløse offensivt i første halvleg mod Frankrig.
 • Den hurtige kant Quincy Promes kan ikke rigtig bide sig fast i Sevilla, hvor det bliver til nogle små indhop. Han er stadig uden mål.
 • Angriber Depay har ligeledes haft svært ved at finde nettet i denne sæson, hvor han kun har scoret i 1 ud af 9 kampe i Ligue
 • Tyskland har stadig ikke en rigtig målscorer på holdet. Timo Werner scorede to sidst for Leipzig, men er stadig ikke en rigtig målsluger.
 • Julian Brandt og Leroy Sane er nogle af de få der giver Tyskland holdet noget ekstra i offensiven, men det er langt fra givet at de to starter.
Oddsmarked

Betsafe har markedets højeste med 1,76. Unibet og 888Sport indeholder også værdi med deres 1,74. En toneangivende licensløs bookmaker tilbyder 1,77 på over linjen. Markedet åbnede i omkring 1,73 og har kun rykket sig meget lidt op.

Trupnyt/Opstillinger:

Tyskland: 

Nils Petersen er gledet ud af truppen og ind er Schalke 04 angriberen Mark Uth kommet. Antonio Rudiger, Kai Havertz og Gündogan har alle måttet melde afbud grundet skader, og ind i stedet er Emre Can og Sebastian Rudy kommet.

Antonio Rudiger var den eneste af de 3 der der startede sidst, han spillede lidt utraditionelt venstre back. I træningskampen efterfølgende mod Peru var det Nico Schulz der spillede venstre back, men det kunne lige så godt blive Jonas Hector. Med henblik på spillet er det muligvis lidt bedre med Nico Schulz der er en anelse mere offensivt indstillet.

Goretzka har ikke fået nogen god start på karrieren i Bayern, og han gjorde det heller ikke synderligt godt mod Frankrig. Man kunne se Draxler eller Brandt få chancen fra start på 10'er positionen, men det ville ikke undre nogen hvis Löw holdt fast i det gamle.

Thomas Müller skaber ikke meget for det tyske landshold, og det er spændende hvor længe Löw kan holde i ham. Der sidder spillere som Julian Brandt og Leroy Sane der bliver farlige hver gang de er på banen, og det ville kun klæde det tyske landshold at accepterer generationsskiftet.

Bud på opstilling:

4-2-3-1: Neuer - Schulz, Hummels, Boateng, Ginter - Kroos, Kimmich - Werner, Brandt, Müller - Reus

Holland: 

Kevin Tete, Pröpper, Janmaat, Kluivert, Padt og Ruud Vormer var alle med sidst, men er enten skadet eller ikke udtaget i denne omgang. Nogle af større betydning end andre.

Kevin Tete og Janmaat var før mulighederne på højre back, de er nu blevet erstattet af Hateboer fra Atalanta og Dumfries fra PSV. Det er to noget mindre rutinerede spillere på denne scene, og bliver de stillet over for en Leroy Sane eller Timo Werner får de det svært. 

Justin Kluivert er udtaget til U21 truppen i stedet, men er blevet erstattet af Arnat Groeneweld fra Club Brügge, som har fået en fin start på sæsonen.

Reservemålmanden Padt er blot blevet erstattet af en anden reservemålmand i form af Bizot.

Ingen erstatningen er kaldt ind for Pröpper endnu.

Vilhena og Bergwijn er også nye ift. sidste trup.

Bud på opstilling:

3-4-3: Cillesen - Blindt, Van Dijk, De Ligt - Babel, De Jong, Strootman/Wijnaldum, Hateboer - Wijnaldum/Groeneweld, Depay, Promes.

Noter:

(*) Hollands 3-4-3 er generelt meget offensiv, men kan naturligvis og være meget defensiv. Problemet ved at parkere sig med 5 i forsvaret i stedet for 3 mod Tyskland er, at de har så mange dygtige skytter på holdet, som blot vil presse på med skud på skud. Det var meget tydeligt mod Frankrig, at Tyskland gerne ville have bolden til deres kant mellem midtstopper og back. Derfra kunne han så slå cutback i banen, eller blot leverer indlægget. Mod Holland kommer der til at være mere plads at slå dem i, da wingbacken ofte vil stå højere end en normal back og dermed efterlade plads bagved. 

(**) Det er ingen hemmelighed at tingene ikke fungerer særligt godt i Bayern for tiden. Kan Hummels, Neuer, Boateng og Kimmich blot efterlade problemerne og de personlige fejl i Bayern tilbage. For derefter at gå ind og spille som en helt ny spiller for Tyskland? Det er svært at se, hvordan de skal kunne løfte det selv på den måde.

 

Kilder

whoscored.com, twitter.com, kicker.de, oddsportal.com, transfermarket.com

 • Stort udvalg
 • Livebetting i toppen af markedet
 • Højt support-niveau

Kommentarer

Feedback