18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Heroic - Gambit: (AH: -1,5 Maps) 2

18. april 2021 kl. 18:30 - BLAST Premier Spring Showdown 2021
18. apr. 2021 kl. 01:34 (Opdateret 19. apr. 2021 kl. 13:07) 18/04
134
0
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. 18+ Udeluk dig via ROFUS. 18+. Regler og vilkår gælder. Spil med omtanke. Spillemyndighedens hjælpelinje: StopSpillet.dk.

BLAST Premier Spring Showdown 2021

Chance (1-X-2) inklusiv handicap: 65-0-35%
Betvalue: 113,75%
Spilbar ned til odds: 2,86
Rigtig/forkert:
Bet365 Spil nu hos Bet365
Gambit var uheldige, ikke at vinde ESL finalen. Det var en tæt kamp, hvor Gambit havde styr på Heroic det meste af kampen. Individuelt er Gambit et niveau bedre. De er så utrolig skilled. Heroic derimod er et godt kollektivt hold med god map pool.
Det taler for
 • Individuelt er der ingen tvivl om, at Gambit har det stærkeste mandskab. De har vel de tre bedst-spillende spillere. Hobbit, Sh1ro og Ax1le ligger på 1.21, 1.19 og 1.26 i rating. Det er ikke bare lidt højere, end spillerne hos Heroic, men meget. Gambit er hvis de rammer deres A-game, på et andet niveau end Heroic.
 • Gambit bringer så utrolig meget power og fire-power til serveren. De bringer også mere, end Heroic kan matche. Groft sagt så er Heroic utrolig afhængig af, at Cadian rammer 100% topniveau. Der har Gambit bare flere strenge, at spille på.
 • Tager vi de danske briller af. Så var det vildt, at Gambit ikke vandt sidste møde 3-0. Gambit havde kæmpe føringer på både: Inferno, Vertigo og Train. Vertigo blev vundet, men de to andre blev smidt, på måder som bare ikke må ske. Foruden Mirage som var sidste map. Så styrede Gambit samtlige maps 70% af tiden.
 • Spiller Gambit på samme niveau, eller bare tæt på, som sidst de to hold mødtes. Så har jeg svært ved, at se Heroic ramme samme topniveau over hele linjen. Gambit spillede tæt på fejlfri og tabte alligevel. Har svært ved, at se Heroic spille på samme måde. Ramme samme "held" og, at Gambit smider de føringer.
 • Gambit spiller alle maps, i vetoen efter bans. Foruden Train så har Gambit slået Heroic, på alle maps efter bans.
 • Heroic holdet er stadigvæk nyt. De har vundet deres kampe på, at en mand eller to har steppet flere niveauer op, end resten. Mod de bedste hold, er der stadigvæk mange individuelle fejl. Endnu en ting jeg synes kom til udtryk, sidst de spillede. Dette hold mangler stadigvæk kampe, mod de bedste hold. Trods 12 sejre i træk, er det kun Furia og Gambit som har, været gode hold i fin form.
Hold øje med
 • Heroic har lige slået Gambit i en lang BO5. De viste at de havde hvad der skulle til. Mentalt har de jokeren på hånden.
 • Heroic viste netop den danske mentalitet, sidst de mødtes som jeg selv nævnte. Den kom virkelig til udtryk, på næsten alle maps. Heroic giver aldrig op, uanset hvor meget de bagud. Det en klar styrke at have.
 • Heroic er i god form, på samtlige maps, som vil blive spillet i dagens kamp. Der bliver ingen nemme maps for Gambit.
 • Gambit er ikke lige så skræmmende, som de var for nogle måneder siden. Gambit smider gerne et map her og der. Derfor er dette et farligt spil. Den overlegne spillestil aftager, fra map til map. En god start for Heroic, kan hurtigt skabe lidt panik hos Gambit spillerne.
 • Heroic viste masterclass i taktisk cs, sidst de mødtes. Som skrevet før, så ser jeg Heroic som det lidt stærkere hold rent taktisk. Der er lidt mere snilde og stabilitet hos Heroic spillerne.
 • Heroic er et kollektivt godt hold. Alle rammer over 1.0 i rating. Dog er kaptajnen Cadian, fra en anden planet. Han snitter 1.15 i rating og 1.18 i impact. Han har virkelig fundet sin anden ungdom. Han er i topform, og gør alle hans teammates, så meget bedre. Rammer han dagen samtidigt med, at to mand følger med. Så får Gambit det hårdt.
Oddsmarked

Betfair 3.0
Comeon 3.01
Onsidebetting 3.06
Danskespil 2.90
 

En toneangivende bookie ligger på 3.10
Flere licensløse bookies har værdi

Meget fra dette tip: Kunne meget vel gå igen. Der havde jeg Gambit til 60% på ren sejr. Odds var en del anderledes end i dag. Tager vi de danske briller af, så var det utroligt at Gambit ikke hev den finale.


En lille ekstra ting, kunne være at Gambit sidder BC som de har gjort længe efterhånden. Heroic sad BC da de vandt ESL. Kampene i Blast turneringen har de danske drenge ikke siddet BC. Der er ingen tvivl om, det giver dem 10% mere, når de sidder samlet. 
Nu ved jeg ikke om de samles til semifinalen - det dog noget jeg tvivler på. Jeg forventer ikke en speciel lige kamp her. Kunne godt se den ende rimelig hurtigt.

Kilder

www.hltv.org

www.Betbrain.com

www.oddsportal.com

Deres respektive twitter kontoer + evt hjemmesider

 • Stort udvalg
 • Tidlige odds
 • Markedets bedste livebetting
Feedback