18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Heracles - Sparta Rotterdam: x - Tips & Spilforslag

Match center
15. maj 2022 kl. 14:30 - Fodbold, Holland - Holland Æresdivisionen
Erve Asito    Danny Makkelie
12. maj. 2022 kl. 07:04 (Opdateret 15. maj. 2022 kl. 16:27) 12/05
90
0
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. SPILLEMYNDIGHEDENS HJÆLPELINJE: STOPSPILLET.DK
SELVUDELUKKELSE: ROFUS.NU | SPIL ANSVARLIGT | 18+
Chance (1-X-2): 30-35-35%
Betvalue: 110,25%
Spilbar ned til odds: 2,86
Rigtig/forkert: 1-3
Unibet Spil nu hos Unibet

Sidste runde i denne sæson i Æresdivision slutter med er spændende bundopgør mellem Heracles-Rotterdam. 
 

Den seneste form hos de to hold har gjort Rotterdam er kravlet over stregen og pt ligger til at redde sig. Omvendt har Heracles spillet sig ned i suppedasen med dårlige resultater på det seneste og kan hvis resultaterne er i mod dem ende på playoffpladsen om nedrykning. 
 

Begge hold kan bruge uafgjort til en del. Heracles vil overleve i rækken og Rotterdam vil undgå direkte nedrykning og hvis Sittard taber sidste kamp til Nijmegen vil Rotterdam være reddet uanset hvad, da de har langt bedre målscore. Rotterdam er derfor nødt til at have et øje med i Sittard kampen og det kan påvirke spillet i denne kamp. 
 

Jeg forventer en nervøs kamp her hvor Rotterdam vil have et godt øje på Sittard kampen og først gå offensivt hvis Sittard kommer foran. Indtil det sker vil de være tilfredse med uafgjort her. Står der uafgjort langt hen i 2 halvleg vil begge hold her være tilfredse og det vil i hvert fald ikke være hjemmeholdet, der vil presse på for en scoring. 
 

De seneste indbyrdes opgør spillet siden 2019 er 4 ud af 5 endt uafgjort. Det er 2 hold der kender hinanden godt og spiller målfattige opgør. 4 af 5 seneste er ligeledes gået under 2,5 mål
 

De 2 holds seneste form peger i hver sin retning. Rotterdam er i godt form med 10 point i de seneste 5 kampe. Det har hjulpet dem over stregen. Det er dog ikke på udebane de scorer deres mål og point. Det er stik modsat med Heracles. De får de fleste point hjemme og er i dårlig form, hvilket har sendt dem i nedrykningsfare. 
 

  • Stort udvalg af sportsgrene
  • Ofte fokus på Skandinavien/DK
  • Stærk mobil platform

Kommentarer

Feedback