18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Heracles - AZ Alkmaar: 2

Match center
19. september 2021 kl. 16:45 - Fodbold, Holland - Eredivisie
Erve Asito    Serdar Gözübüyük
15. sep. 2021 kl. 12:55 15/09
28
0
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. 18+ Udeluk dig via ROFUS. 18+. Regler og vilkår gælder. Spil med omtanke. Spillemyndighedens hjælpelinje: StopSpillet.dk.

Heracles-Alkmaar

Chance (1-X-2): 20-23-57%
Betvalue: 104,31%
Spilbar ned til odds: 1,75
NordicBet Spil nu hos NordicBet

5 runde opgør 19/9 søndag 16.45

Et opgør med 2 hold der begge har startet sæsonen dårligt. Alkmaar var sidste sæson 1 point fra at få 2 pladsen og CL kval. Inden sæsonen har de solgt 1 målmanden og hentet ny 1 keeper i FCN. Derudover har de solgt 2 af deres målfarlige spillere fra sidste sæson, om begge lavede 15 mål. De har fået 3 point hjemme mod Heerenveen og slog faktisk Celtic hjemme i Europa. Desværre ikke nok og spiller conference torsdag i Randers. 

Heracles trup er stort set af samme styrke som sidste sæson, hvor de spillede en smule over evne. De gjorde det okay hjemme, hvor de får de fleste af deres point. denne sæson er de kommet meget skidt fra start og har tabt sæsonens første 2 hjemmekampe og endda ikke fået scoret. 
 

Grunden til jeg går på 2 tallet og kun lige finder værdi, er de indbyrdes opgør, samt Alkmaars opgør torsdag i Randers. Heracles har vundet 1 af de seneste 10 indbyrdes opgør. Selvom Alkmaar har solgt et par profiler, er der stadig klasseforskel på de 2 hold. Den svage sæsonstart for Alkmaar gør, de skal bruge 3 point her, hvis de vil op og blande sig om pladserne i Europa og ikke allerede hægtes af. De vil jagte en sejr til sidst, hvis stillingen er uafgjort. Kampene i Europa gør de spiller i højere tempo end Heracles. Spørgsmålet er om benene er friske efter en tur til Randers. 
 

  • Tidlige odds
  • Stort udbud af over/under
  • Stærk app

Kommentarer

Feedback