Heidi Weng - Kerrtu Niskanen: 1

4. marts 2017 kl. 13:30
2. maj. 2018 kl. 16:21 02/05

Denne side indeholder henvisnings-links
Chance (1-2): 70-30%
Betvalue: 112,00%
Spilbar ned til odds: 1,43
Rigtig/forkert:
Unibet Spil nu hos Unibet

Det var store forventmninger til TDS vinderen, men hun har ikke lykets helt i dette VM. To guld på stafetter og sidste mulighed for ind. medalje kommer i dag. Niskanen gik hurtigere end Weng på stafettetappen, men det lang mellem de gangene hun slår Weng. Niskanen har sin styrke i det klassiske, hvor Weng også er god i fri stil. Selv om Weng bare er på 80% så slår hun Niskanen.

Niskanen gik hurtigere på sin stafettetappe, men var bag på hendes bedste distance 10km klassisk.

Niskanen var et minutt bag på generalen som og var 10km klassisk.

Det var to løb i januar i Sverige i både klassisk og fristil og Weng som efter TDS ikke var helt topp, var stadig 60-90 sekunder foran Niskanen.

Mens Weng vant TDS så blev Niskanen nummer sek og var over 4 min bag totalt.

I Davos gik de fri stil og da var Niskanen over minuttet bag og på jaktstarten under TDS var Weng over minuttet hurtigere.

Bag Bjørgen er det en gruppe med løbere som Kalla. Parma, Jacobsen og Weng - er ikke sikekr på at Niskanen henger med hele vejen.

Det lægges meget vægt på den stafett etappen. Foruden den så har Weng været langt bedre. Vi ved ikke med sikkerhed om den etappen gjenspeiler formen i dag.

Finland vekslet syv sekunder bag og så vekslet Weng 0.4 bag Finland - så det var næppe noget fysisk forkert med Weng som fik en bedre tur sammen med Niskanen istedet for at gå alene.

  • Stort udvalg af sportsgrene
  • Ofte fokus på Skandinavien/DK
  • Stærk mobil platform
Feedback