18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

HB Torshavn - Klaksvik: X

Match center
17. juni 2020 kl. 20:00 - Fodbold, Færøerne - Meistaradeildin
17. jun. 2020 kl. 03:53 (Opdateret 17. jun. 2020 kl. 21:52) 17/06
78
0
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. Selvudelukkelse via Rofus.nu 18+. Regler og vilkår gælder. Spil med omtanke.

Betrideildin, Færøerne - 8. spillerunde

Chance (1-X-2): 33-30-37%
Betvalue: 114,00%
Spilbar ned til odds: 3,33
Rigtig/forkert: 3-3
Betfair Sportsbook Spil nu hos Betfair Sportsbook
HB har vundet alle syv kampe indtil videre og er suverænt førerhold, men nu bliver de for alvor sat på prøve når de forsvarende mestre fra KÍ kommer på besøg. Det ligner et meget tæt opgør med fornuftige chancer for en uafgjort.
Det taler for
  • Færøsk storkamp, hvor ærkerivalerne fra Tórshavn og Klaksvík mødes. HB er suverænt førerhold og KÍ er forsvarende mestre. To stærke hold, og det er næsten umuligt at pege på en favorit.
  • Holdene er meget jævnbyrdige, og der ligger en uafgjort i luften. Holdene har utvivlsomt stor respekt for hinanden, og jeg tror ikke at nogen af holdene ville være utilfreds med en uafgjort.
  • HB spiller med et aggressivt og højt presspil, og da KÍ samtidig er oganisatorisk stærke, så kan man forvente en masse nærkampe og at ingen formår at lægge et tungt pres.
  • På grund af kampens store betydning kan man forvente at holdene vil være ekstra forsigtige og koncentrere sig om at lynhurtigt få mange folk bag bolden og holde organisationen.
Hold øje med
  • HB har været helt suveræne denne sæson og har vundet alle syv kampe. Her på hjemmebane har de vundet statement-sejre på 3-0 og 4-2 over svære modstandere modstandere som Víkingur og B36.
  • Der er individualister og frisparksspecialister på begge hold, som med enkelte detaljer eller et godt drøn kan afgøre hvilken vej et ellers jævnbyrdigt opgør skal tippe.
  • Der bliver generelt spillet få uafgjorte kampe i den færøske liga. Status for indeværende sæson er at der er blevet spillet syv uafgjorte i 37 kampe. Det svarer til 18,9%.
Oddsmarked

Jeg synes at alt peger på så jævnbyrdig en kamp, at jeg ikke kan gå under 30% på et kryds.

Der er ikke sket de store ændringer i oddsene på kampen, hvor det gennensnitlige odds på uafgjort er 3,62.

Jeg er også fristet til at spille under 3,5 mål til odds 1,83 hos Betfair Sportsbook og Bwin.

Trupnyt

HB

Hjemmeholdet er uden Adrian Justinussen (fløj; nøglespiller og topscorer), men har klaret sig imponerende uden ham. Delphin Tshiembe (forsvar; fast) og Heðin Hansen (forsvar; fast) er meldt tvivlsomme. Derudover har HB en del langtidsskader: Tróndur Jensen (midtbane), Hørður Askham (forsvar), Jákup L. Thomsen (angreb) og Teit Jacobsen (fløj) - alle fire ville være stamspillere, men har ikke været med denne sæson.

Gæsterne er uden Óli Eyðsteinsson Poulsen (back; reserve), men har fået Deni Pavlovic (forsvar/midtbane; fast) med igen efter endt karantæne.

Forventede startopstillinger

HB

Teitur M. Gestsson - Jógvan Rói Davidsen, Bartal Wardum, Delphin Tshiembe, Daniel Johansen - Mathias Nygaard, Mikkel Frankoch - René Shaki Joensen, Dan í Soylu, Pætur Petersen - Øssur M. Dalbúð

Kristian Joensen - Jóannes K. Danielsen, Jesper Brinck, Odmar Færø, Ísak Simonsen - Deni Pavlovic, Alessio Hyseni - Boris Dosljak, Jóannes Bjartalíð, Patrik Johannesen - Ole Erik Midtskogen

Kilder

Faroesoccer, in.fo

  • Høje odds på 2-vejs spil
  • Hyppige promotions til kunder
  • Stort livebetting-udbud

Kommentarer

Feedback