18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

HAVU - Cloud9: (AH: -1,5 Maps) 1

14. april 2020 kl. 19:00 - Flashpoint 1
14. apr. 2020 kl. 14:09 (Opdateret 10. jun. 2020 kl. 12:03) 14/04
106
+1
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. Selvudelukkelse via Rofus.nu 18+. Regler og vilkår gælder. Spil med omtanke.

Flashpoint 1

Chance (1-X-2) inklusiv handicap: 43-0-57%
Betvalue: 109,65%
Spilbar ned til odds: 2,33
Rigtig/forkert: 2-0
Unibet Spil nu hos Unibet

Vi er kommet frem til lower bracket finalen som står imellem Havu - Cloud9. To ekstrem offensivt spillende hold. Bliver en sjov kamp! 

Nr #27 mod nr #28 på verdensranglisten, kan det bare blive bedre? Revanche kamp for C9, så lad os håbe de har læst lidt på lektien denne gang. 

Hvad taler for:

- Havu har en meget aggressiv spillestil, det er normalt ikke noget jeg er super fan af, men lige mod C9 kan jeg faktisk godt lide det. Vi så da de mødtes den 5/4, og især på Mirage. De fløj frem på mappet, og skal jeg være ærlig tror jeg ikke en gang C9 vidste hvor de var henne. Havu var overlegen på alle punkterne i den kamp. Normalt ville man så nok sige,"Jamen forbedre de ikke det til næste møde" nej det sker ikke. C9 kan ikke spille afventende og kommer nok aldrig til det. For de har spillere på holdet, som ikke "gider" at vente. Jeg mener når vi ser maps som Inferno, Dust2, Mirage og Train, der vil Havu have fordelen grundet deres spillestil. Så vil den kloge læser tænke, men du skriver jo begge teams er offensive. Og det er korrekt. Forskellen er bare Havu gør det som et team det vil sige, det ikke kun Zoree der flyver frem, det er mindst 2-3 spillere der gør det forskellige steder på mappet. Hvor når C9 gør det, så det som regel Floffy der gør det. Tit går det godt for ham, men trods han får first kill, så står hans team som regel og afventer et helt andet sted på mappet. Det så vi mange eksempler på, på Mirage sidste gang de mødtes. Jeg er slet ikke i tvivl om map kontrol, kan få en afgørende rolle i denne kamp. Det er 2 hold der gerne vil dominere og have plads på mappet. 

- Vetoen bliver sjov og kan egentlig også blive rimelig afgørende. Havu er stærke, de er rigtig stærke for tiden. Havu map pick burde blive Nuke el Mirage. Det kommer lidt an på hvordan C9 vil køre deres veto. Bliver det Nuke, så det helt fint og Havu vil være store favoritter. De har 71% på nuke og har 6 sejre i træk på mappet. C9 spiller nuke, dog har de kun vundet 1 kamp ud af 4, og de ser bestemt ikke godt ud på mappet. Så at Havu vinder eget pick ser jeg som 75-25% ca. Da det bliver et map C9 slet ikke har det godt på / ikke spiller særlig tit. Jeg ser C9 vælge Vertigo igen eller Overpass og skulle de være lidt frække i det, så tager de Train(Jeg tvivler dog)Skulle jeg mene noget, så er det eneste map C9 er favorit på så er det Train. Men tager de Overpass eller Vertigo, så vil jeg se Havu som favorit. Ikke meget, men lidt alligevel. Sidst de mødtes spillede de Vertigo, der vandt Havu godt nok kun efter overtid. Men var foran 14-8 og smider så 7 runder i træk til C9 på dumme fejl. Dette sker ikke 2 gange. 

- Sidst de 2 hold mødte hinanden der så man tydeligt, at Havu er et team som alle leverer. De lå alle på ratio over 1.0 - Hvor C9 havde Floffy på 1.16, resten lå skandaløst under 1.0. Så leverer de samme portion cs, så kan det blive en hurtig kamp. Men tænker nu de giver lidt mere denne gang. Havu's store stjerner som er Zoree & sLowi viser bare kamp for kamp, at de er de store kanoner på dette hold. De 2 herre leverer næsten aldrig negativ ratio. De begge har ET map hvor de under 1.0 i ratio ud af 12 maps. Dette betyder stabilitet og højt niveau. Men der hvor man viser Havu er offensivt spillende det er deres impact stats. De ligger hhv på 1.21 & 1.20 - Dette er en del højere end de fleste spillere. Det er 2 spillere der bare elsker, at gå forest. Og indtil videre går det godt. Jeg vil nok gå så langt og sige Havu er bedre på 4/5 positioner. Floffy fra C9 er den x faktor der gør de kan vinde. Men det også det. Kan han levere samtidigt med oSee og motm leverer, så har de en god chance. Men så længe man har en Jt på holdet, så bliver de bare ikke bedre. Han ligger lige nu på en ratio på 0.89(Ja han er IGL) Men det er bare absurd dårligt alligevel. 

- Havu er et team der spiller på deres selvtillid det er tydeligt, at se. Tager vi hele Flashpoint turneringen, så har Havu tabt 3 kampe ud af 12. Deres sidste kamp mod GenG der så man tydeligt, at Havu er godt kørende, godt nok smed de første map. som de skulle havde haft hevet. Men derefter kørte de GenG over, som var de en flot amatører der aldrig havde spillet cs. Det var meget imponerende, at se på. Et flot spillende Havu, struktureret offensivt spil er noget de kan vise frem, og forventer jeg også de gør til dagens kamp. C9 skal være vågne, for det kommer til, at gå stærkt.

Hold øje med: 

- C9 er et klasse mandskab, med en ændring på IGL posten er de klart et top20 hold i mine øjne. Den ændring er dog ikke sket endnu. De har spillerne til det, og ikke mindst har C9 de spillere der skal til for, at få et klasse mandskab. De lige nu anført af Jt som er deres svageste led på alle punkter. Nå det så er sagt, så har de jo leveret pænt. Det er lige nu lidt op af bakke måske, men de ligger #28 og der er rigeligt med talent på dette team. 

- C9 har en trio der kan gøre ondt på alle teams. Det er: Floffy, oSee & motm. Alle ligger på en fin ratio. 1.11, 1.09 & 1.06 - Det egentlig godkendt i forhold til de ikke vinder så mange kampe igen. Men der er ingen tvivl om,at  de 3 skal levere for, at få noget godt ud af kampen mod Havu. Det kan de godt og må vel også forventes, at de leverer.

- Forventer C9 kommer ind med bare lidt selvtillid til kampen. De kommer fint tilbage mod Orgless, og levere faktisk en god omgang cs. Orgless kunne ikke håndtere de offensive tacs der kom fra C9, trods det langt hen af vejen så godt ud for Orgless. Så kan C9 klart tage en masse med fra denne kamp. C9 spiller selv meget offensivt, så kan de få samlet de første kills op i runderne, fange rotationerne og bare stå solidt på de forskellige maps. Så har de holdet til, at stoppe Havu.

- Vetoen kan C9 ikke gøre så meget ved, de kan blande deres kort lidt. Men de har bare ikke som sådan noget nyt, at komme med, andet end de kan overraske med en Train. Men derfra er det op af bakke. De kan satse på vi ser alle 3 maps. For så har de absolut en chance. 3 map kunne sagtens blive en Dust2 eller Overpass. Og til trods for jeg ser Havu som favorit, så vinder de stadigvæk 67% & 57% og er ikke helt uden talent på de 2 maps. Så C9 har langt fra tabt på forhånd og sejr kan sagtens indfinde sig med lidt medvind på cykelstien. 

Det bliver en ekstrem fed kamp med en masse fede plays, det tvivler jeg slet ikke på. Men jeg tror lidt stabilitet slår ingen stabilitet. Kan godt være Havu spiller offensivt og til tider tosset cs. Men C9 kan slet ikke lade være med med, at spille tosse cs. De har spillere på holdet, der bare ikke kan lade være med, at tage tosse peaks og hvor jeg som IGL ville sidde og rive mig i håret. Jeg vil personligt mene Havu er storfavorit til sejren her, også større end oddset siger. 

Som allerede nævnt så tror jeg stabiliteten bliver alt afgørende. Spillerne fra C9 svinger ALT for meget map til map. Hvor spillerne fra Havu er mere konstante og ligger som regel altid på samme niveau, lige meget hvilket map de spiller. Dette kan jeg godt se som noget der bliver afgørende. Det er simpelthen niveauet der bliver det store ES i kampen.

Vi kommer til, at se følgende bans: Inferno - Nuke/Mirage. Derfra ser jeg faktisk kun C9 være favorit på et map som er Train. Havu til på de fleste ugens dage være favorit til, at vinde de resterende maps. 

Så er Havu sejr godt betalt? Ved nu ikke om jeg finder den store værdi, derfor er jeg selv gået på 2-0!

God kamp.

  • Stort udvalg af sportsgrene
  • Ofte fokus på Skandinavien/DK
  • Stærk mobil platform
Feedback