18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Harmony Tan - Rebecca Peterson: 1

8. november 2021 kl. 15:00 - WTA - Linz - indendørs hardcourt
7. nov. 2021 kl. 23:27 (Opdateret 8. nov. 2021 kl. 23:35) 07/11
96
0
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. Udeluk dig via ROFUS. 18+. Regler og vilkår gælder. Spil med omtanke. Spillemyndighedens hjælpelinje: StopSpillet.dk.

1 runde i Østrig

Chance (1-X-2): 42-0-58%
Betvalue: 113,40%
Spilbar ned til odds: 2,38
Rigtig/forkert: 0-2
Marathonbet Spil nu hos Marathonbet

Franske Tan skal steppe op, men står ikke uden chance for sejr her.

Efter at have tabt pusten i en periode, har hun siden sine ture til Portugal fået samlet lidt selvtillid igen. Hun har titel på indendørs fra Frankrig i år i en w60, og gik hele vejen i en af sine 2 ture til Portugal på udendørs hardcourt. Hun har ofte været lidt undervurderet på markedet, hvilket er lidt uforståeligt da hun tit leverer stærke indsatser. Som man ser med mange franske kvinder bliver hovedparten af deres kampe spillet i franske turneringer, men har taget til Østrig da hun også var med sidste år, her blev det til 2 sejr i kval ligesom nu.

Hun kom hertil på bagkant af en skade, men første kamp mod Krunic var noget nær perfekt. Kampen efterfølgende mod Kucova blev desværre en lang en, men heldigvis blev hun kun bedre spillende som kampen skred frem statsmæssigt. Jeg syntes det er lidt grove løjer at sende kval spiller i kamp første dag, men forventer stadigvæk hun kan komme oven på i denne kamp.

Peterson har været igennem en fin periode, med ok spil i Kasakhstan, easy w60 titel i USA, for så at spille hun ok kampe i Rumænien inden Kontaveit stod på den anden side. Når man kigger på indendørs har hun stort set vundet dem hun skulle, og rammer bolden godt for tiden. Hun er super agressiv og giver ikke modstanderne meget ro, medmindre de spiller mod stor kvalitet.

Tan kan selv styre en kamp og være umulig at få fat i, så tænker lige i denne kamp at den kedelig cliche "dagsformen kommer til at afgøre det" spiller ind her. Tan er spillet ind på banen, men Peterson kommer frisk.

Oddset går lidt hver sin vej hos bookmakerne, men i skrivende stund kan jeg se at det nu får et nøk op. Forventningen må være alt imellem 2,5-3,00 bliver lejet, men det kan jeg ikke være helt enig i. 

Forsætter Peterson sin formkurve får Tan det svært, men Tan kan få tennis til at se legende let ud til tider, og har flere værktøjer at kunne hive frem end Peterson.

God kamp.

  • Høj tilbagebetaling
  • stort spiludvalg og egne odssættere. Flot velkomstbonus også
Feedback