18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Guadalupe FC - Limón: Under 2,5 Mål

Match center
19. maj 2020 kl. 23:00 - Fodbold, Costa Rica - Primera División
17. mar. 2020 kl. 14:27 (Opdateret 23. maj. 2020 kl. 13:45) 17/03
89
+1
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. Selvudelukkelse via Rofus.nu 18+. Regler og vilkår gælder. Spil med omtanke.
Chance (Over-Under): 48-52%
Betvalue: 101,40%
Spilbar ned til odds: 1,92
Rigtig/forkert:
Bet365 Spil nu hos Bet365
Guadalupe og Limon spillede begge generelt mere målrigt i grundspillet, og mens de er blevet mere målfattige i mellemspillet. Jeg tror på en målfattig intern dyst her.
Det taler for
  • Guadalupe har blot lukket tre mål ind i syv hjemmekampe i mellemspillet
  • Guadalupe har i syv af 15 mellemspilskampe holdt nullet. De har i 7 af 15 kampe ikke scoret
  • Limon har spillet under i deres seneste fire kampe.
  • De to hold spillede 0-0 i januar, og har tre af de seneste fem indbyrdes opgør under 2,5 mål
Hold øje med
  • Guadalupe har spillet meget målrigt i de seneste to runder, som har budt på henholdsvis fire og syv scoringer
  • Begge hold havde et snit på omkring tre mål pr. kamp i grundspillet
  • Seneste indbyrdes opgør på Guadalupes bane endte 4-3.
Oddsmarked

Guadalupe er favoritter til odds 1,90 hos Bet365. Betfair er bedst på både krydset og 2-tallet med 3,50 og 3,70.

Under-spillet står i 1,95 hos bet365 og 1,90 hos Betfair. Samme Betfair har 1,87 på over.

Rundt om kampen

Flere og flere ligaer bliver lukket ned, men i Costa Rica spiller de stadig, og her er turneringens mellemspil, Clausura, nu 15 kampe gammel. Vi skal have fat i et opgør mellem rækkens nummer seks, Guadalupe FC, og nummer ti, Limon. Der er 12 hold i den bedste costaricanske række.

Guadalupe er bundsolide på hjemmebane, hvor én af syv kampe er tabt, målscoren på 11-3 vidner om et hold, der ikke åbner sluserne, men som fokuserer på en god organisation, og derfor har rækkens bedste defensiv på eget græs.

Limon er et hæderligt udehold med syv point hentet i syv kampe, og en målscor på 8-10. På det seneste har Limon spillet meget målfattigt, med i alt fem scoringer i holdet seneste fire kampe, stik modsat trenden hos Guadalupe, der er begyndt at spille meget målrigt.

Holdets seneste to kampe, begge på udebane, er endt 2-2 og med en 4-3-sejr, hvilket har trukket holdets samlede målsnit noget op.

Kigger man tilbage på på grundspillet, Apertura, var begge hold ganske målrige med henholdsvis 66 og 64 scoringer i deres 22 kampe. Det snit tror jeg trækker oddset på under-spillet her noget op.

Det er mindre end to måneder siden holdene mødtes på Limons bane, hvor det blev 0-0. I grundspillet i efteråret vandt Limon 2-1 hjemme, mens Guadalupe i deres hjemmekamp vandt et målorgiet 4-3. Inden da, i sidste sæsons mellemspil, blev det to gange 1-1 mellem holdene.

Guadalupe scorer ikke meget hjemmebane, og lukker her meget sjældent mål ind. Generelt har holdet i syv af 15 kampe holdt nullet, mens man ligeledes i syv af 15 kampe ikke selv er kommet på tavlen.

Limon har fem clean sheets og fem kampe uden scoringer. Begge hold ligger dermed i toppen af begge kategorier i den costaricanske liga.

Jeg synes det virker til, at under-oddset er sat meget ud fra, hvor målrigt begge hold spillede i grundspillet. Et korrekt odds for mig her er nærmere omkring 1,90, så der en fin lille værdi-margin i min bog.

Kilder

Transfermarkt.com, statzone.com

  • Stort udvalg
  • Tidlige odds
  • Markedets bedste livebetting

Kommentarer

Feedback