18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Granada - Valencia: Begge hold scorer: Ja

Match center
21. august 2021 kl. 19:30 - Fodbold, Spanien - LaLiga
Estadio Nuevo Los Carmenes    Carlos Del Cerro
18. aug. 2021 kl. 14:38 (Opdateret 21. aug. 2021 kl. 21:35) 18/08
139
+2
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. 18+ Udeluk dig via ROFUS. 18+. Regler og vilkår gælder. Spil med omtanke. Spillemyndighedens hjælpelinje: StopSpillet.dk.
Chance: 51%
Betvalue: 104,55%
Spilbar ned til odds: 1,96
Rigtig/forkert: 1-1
Onside Betting Spil nu hos Onside Betting
Valencia drager syd på og ned til Estadio Nuevo Los Carmenes hvor ny træner Morenp og Co. står klar til at tage imod "Flagermusene" fra Valencia!
Det taler for
 • Valencia under ny træner Bordalas tog alle tre point i deres åbningskamp imod Bordalas's tidligere mandskab Getafe. Men selvom de vandt var det ikke en sikker sejr. Valencia fik efter tre minutter fast midtbane mand Guillamon udvist. Ni minutter efter fik Valencia straffe, og tog føringen som de så kørte hjem. Men i de resterende 80 minutter var hjemmeholdet maksimalt under pres! 
 • Syd spanierne fra Granada fik en fantastik start på sæsonen med deres ene point de kunne tage med hjem fra Villarreal. Under hele kampen formåede Granada under ny træner Moreno at holde Villarreal fra fadet, og dermed endte kampen 0-0. Et resultat jeg ikke helt havde forudset. Ikke desto mindre, kan sidste sæsons 9. plads tage hjem med et velfortjent point! 
 • At Granada tog point imod en stærk modstander som Villarreal giver selvtillid, specielt for den nye træner, og den gejst tager de med imod Valencia. Granada fik dog ikke skabt mange chancer, men det får de imod Valencia der som oftest spiller højt på banen. "Nazaries" offensiv er faktisk individuelt rigtig gode. Men også i omstillinger, det kreative spil kan de være farlige! 
 • Det samme kan vi se i Valencias offensiv med Gomez, Soler & Guedes. Generelt er begge hold også gode til skabe scorings muligheder hvilket vi også fik at se i sidste sæson hvor bl.a. Granada lukkede flest mål ind, og Valencia gjorde det samme, bare på fremmed græs. Valencia præstere generelt beddst på eget græs, og nu hvor Granada skal spille hjemme, ser kampen ikke målløs ud! 
 • Begge hold står generelt godt til hinanden, og som man kan se i de fire seneste indbyrdes kampe, så scorer begge hold også imod hindanden. Godt nok havde Granada ellers Soldado i sidste sæson som var deres målbomber. Men selvom han er væk har de stadig: Machis, Suarez, Puertas, Milla og Molina som samlet set godt kan gøre ondt på Valencias defensiv der til dels kan være lidt kejtet i forsvaret! 
Hold øje med
 • Selvom Valencia vandt 1-0 over Getafe skal de være meget glade for deres målmand Mamardashvili der stod en fantastisk kamp. Valencia har siden sidste sæson fået en smule mere styr på forsvaret, det har uden tvivl også været en af grundene til at Bordalas kom til. Men selvom de defensivt stod godt i kampen, var de også kun ti mand på banen. De åbner mere op imod Granada! 
 • Granada blev spillet en smule i bund i kampen mod Villarreal. Men for dem var det en god mulighed for træner Moreno at se om truppen og stilen fungerede. Så med det, kommer de mere fin justeret ud til kampen her. Dog var deres store problem i sidste sæson deres afslutninger som desværre ikke ret tit sad godt. Forhåbentlig har de mere styr på det til kampen her! 
 • Begge hold er gode til at skabe chancer, specielt i omstillings spillet. Men efter første kamp hvor begge hold var presset rent defensivt er det noget de to trænere har haft kig på. Derfor kunne det godt blive en mere defensiv kamp end en decideret åben kamp hvor begge hold bare løber der ud af!
 • Granada har det fint med at være en smule tilbage trukken på banen og afvente chancer, og Valencia vil gerne have bolden. Her vil det blive afgørende for de tre point at skabe kaos i opstillet og på midtbanen. Derfor kunne det ske at kampen foregår mere på midten end den sidste tredje del!
Oddsmarked

På det rene 1X2 marked er Granada blev gjort favoritter. Hos Bet365 kan finde oddsene: 2,45 - 3,40 - 2,82! 
Hvilket giver et CV på: 39% - 28% - 34%. 

Jeg formoder at Granada er favoritter fordi de tog point imod et Villarreal hold der ikke fik nok ud af deres chancer. Fordi de selv spiller på eget græs og fordi Valencia må undvære Guillamon. Men om det er nok til at gøre dem til favoritter. Det syntes jeg ikke helt. Valencia endte godt nok på en tretten plads i sæson hvilket også var absurd dårligt. De er et top ti hold, og spiller også bedre end den plads de fik i sidste sæson! 
Selvfølgelig har de også deres fejl, specielt den defensive del har sejlet en del, og der skal ikke afvises at Granada ikke godt kan udnytte det. Men at Granada vinder kampen, og afholder Valencia fra fadet har jeg lidt svært ved at se. 
Derfor kunne et interresant spil være Valencia 0.0 AH til odds 2,10 ved Bet365. Et odds der er på vej ned nu her. Så markedet har altså set hvor pengene kommer hen. Onside betting er igen lidt på den gale side af markedet. 
Odds 2,05 på at begge hold scorer er næsten 15 øre højere end det generelle marked. 
Seneste indbyrdes kamp endte 2-1 til Valencia, der lå oddset på 2,00. 

Kampens Forløb: 

Jeg forventer en åben kamp hvor hovedsageligt hjemmeholdet kommer til at presse sig frem af. Selvom de ikke fik scoret imod Villarreal så viste de stadig gode offensive takter både i omstillings spillet og på midtbanen hvor de især godt kan sætte fart i spillet. Valencias kanter kommer på arbejde, da Granada gerne spiller der ned af og trækker ind midt på. Med Guillamons fravær til kampen er deres midtbane en smule svækket og det får en betydning når det begynder at gå stærkt. Valencias offensiv bør sagtens kunne finde vej i Granadas defensive linjer. De har det med at have svært ved at følge med over tid, og når først det begynder at gå stærkt (det samme har Valencia) men den fart som Valencia kan bringe på banen bør være farlig. 
Det er muligt at kampen starter en smule langsomt, men jeg svært ved at se endnu en 0-0 kamp. 

Tryp Nyt: 

Granada: 4-3-3
Escandell - Foulquier - Duarte - Sanchez - Neva - Monchu - Gonalons - Milla - Puertas - Suarez - Machis
Tvilsom: Ingen Info
Ude: Lozano - Eteki

Valencia: 4-4-2
Mamardashvili - Correia - Paulista - Alderete - Gaya - Soler - Wass - Lee - Cheryshev - Gomez - Guedes
Tvivlsom: Ingen Info
Ude: Cillessen - Piccini - Domenech - Musah - Guillamon

Guillamon er som udgangspunkt en forsvarspiller. Hele sidste sæson spillende han i midter forsvaret. I og med Valencia har bragt Alderete til klubben rykkede man Guillamon op på midtbanen. Jeg forventer at Lee kommer til at erstatte den plads, nu hvor han er ude! 
Følg gerne Sportsmole.co.uk forventede opstillinge en dag eller to før kamp start.

 

Kilder

Flashscore.com - Betxpert.com - Oddsportal.com - Whoscored.com - Transfermarkt.com - Understat.com - Laliga.com - Youtube.com - Granadacf.es - Valenciacf.com - Sportsmole.co.uk 

 • Høj teoretisk tilbagebetalingsprocent
 • Fremragende app (p.t kun til Android)
 • Danskejet

Kommentarer

Feedback