18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Granada - Mallorca: Over 2,0 Mål

Match center
19. december 2021 kl. 14:00 - Fodbold, Spanien - LaLiga
Estadio Nuevo Los Carmenes    Alejandro Muniz
18. dec. 2021 kl. 11:14 (Opdateret 19. dec. 2021 kl. 15:57) 18/12
146
+1
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. Udeluk dig via ROFUS. 18+. Regler og vilkår gælder. Spil med omtanke. Spillemyndighedens hjælpelinje: StopSpillet.dk.
Chance (over-præcis-under): 44-23-33%
Betvalue: 103,52%
Spilbar ned til odds: 1,75
Rigtig/forkert: 4-1
Bet365 Spil nu hos Bet365
Mallorca flyver en tur fra ferie paradiset og syd på til Granada! Her tror jeg vi kommer til at se kamp med fart over feltet og hvor vi nok ser mere end ét mål scoret!
Det taler for
 • Oprykker holdet fra øen Mallorca har klaret sit ret godt i ligaen indtil videre! Godt nok vi ikke halvvejs endnu, men det tegner godt for holdet vis de forsætter deres nuværende stime! De kom godt ind i dårlig stime før de vandt 1-2 over de forsvarende mestre. Her nåede at de tabe to ud af 7 kampe, og spille resterende uafgjort. Men kun i to kampe kom de ikke på tavlen! 
 • Granada kan bruge tiden nu på at fokusere på Ligaen. De røg nemlig ud af Copaen til Mancha! Nu Moreno bruge tiden og sit fokus på ligaen. Granada har 1-2-2 i deres seneste fem liga kampe! Lige nu ligger holdet nummer 15 med 16 point. Hele bundlinjen er generelt meget tæt, så der skal ikke meget til før rotering af holdene kan sætte skub i en potentiel nedrykning! 
 • Selvom hjemmeholdet ligger tæt på linjen ift. hvordan Mallorca ligger, så har stadig spillet godt i deres seneste to liga kampe. De slår Alaves og spiller kryds imod Cadiz, det er to hold som de skal kunne spille op med, og det kan de og derfor bør match uppet med Mallorca også være til at have med at gøre! 
 • Mallorca har så slået sig mere hårdt ind i ligaen. De har 1-3-1 i deres seneste fem kampe. Og her kom deres eneste sejr simplethen over Atletico Madrid kampen efterfølgende spillede de kryds imod havne holdet Celta Vigo!  Ikke desto mindre give dette stadig rigtig meget selvtillid som holdet kan bære sig med Granada, og troen på alle tre point imod Granada er derfor nok stor! 
 • Begge hold spiller sådan set forholdsvis offensivt! Og der er tit mål at finde i deres kampe samtidiger er det også to hold med et ret højt xGA! Begge holds forsvar er til at snakke med og kan virke sløve i optrækket. Navnligt syntes jeg Granadas defensiv tit ser meget åben ud!  ​​​​​​​
 • Mallorca lukker som regel gerne mål ind, men de scorer sådan set også en god del! Samme er gældene for Granada!  Mit umiddelbare indtryk af begge hold  er af deres spillestil er en smule omskiftende. Granada vil gerne prøve både fra midten og kanterne, og det samme vil Mallorca også! Præcis det kan give gode og åbne kampe, men også kampe uden det store indtryk! 
Hold øje med
 • Begge hold  ligger i  den lave af ende når man kigger på XG tabellen! De for skabt chancerne og stille og roligt bygget spillet op, men er ikke altid gode til at komme til afslutninger! 
 • Begge hold kan godt lukke af hvis de vil. Der skal ikke være nogle tvivl om at Granada kan rykke sig en del i tabellen med tre point! Så skulle de komme foran kan de godt stille sig helt tæt og kompakt.  Det samme har vi set Mallorca gøre! 
 • Kampen tror jeg ikke får et forsigtig udtryk, men Mallorca kunne godt prøve at skubbe kampen i en lidt kedelig retning. Deres udebane statestik er ikke til at prale med og de lukker tit mål ind på fremmed græs! Så det kunne godt tænkes at de vil prøve at lukke kampen lidt ned !
Oddsmarked

Granada er blevet sat som de store favoritter til opgøret her! 
Hos Bet365 kan man få oddsene: 2,50 - 3,00 - 3,10. Hvilket giver et CV på: 38% - 32% - 30%! 
 

Kryds oddset er kørt noget i bund hpos bookmakerne og det kan godt undre mig lidt. Jeg syntes tildels at vi har med to hold at gøre hvor deres spillestil kan være noget omskiftende, jeg har ikke helt kunne finde de røde tråde i det, og det har heller ikke altid set ud som de selv har kunne det! 
Deres defensive takter har set meget sløve ud, de er meget sårbare for omstillinger, og de har haft svært ved at lukke af for de offensive takter! 
Derfor syntes jeg kryds oddset er noget meget langt ned! Jeg tror udover at vi får en målrig kamp at faktisk godt kunne se en sejr til Mallorca. De kan spille både godt, solidt og hurtigt! 
Granada kan selvfølgelig også det samme, jeg syntes bare ikke altid de vise det, og derfor bliver det tit smule rodet og tilfældigt i min verden! 

Tilgengæld er jeg rigtig glad for oddset på over 2,0 mål AH. Oddset syntes jeg er meget højt sat, og jeg er næsten tilbøjelig til at sige at oddset på over 2,5 mål skulle ned i 2,00 og dermed oddset på 2,0 AH Mål skulle stå i 1,65ish! 
Begge hold scorer kan også prøves af! 

Trup Nyt: 

Granada: 4-4-2
Maximano - Quini - Sanchez - Torrente - Neva - Puertas - Milla - Gonalons - Escudero - Molina - Suarez 

Mallorca: 4-2-3-1
Reina - Maffeo - Valjent - Russo - Costa - Galarreta - Baba - Kubo - Kang-in - Rodriguez - Angel 

Kilder

Flashscore.com - Whoscored.com - Understat.com - Laliga.com - Marca - Granadacf.es - Rcdmallorca.es 
sportsmole.co.uk 

 • Stort udvalg
 • Tidlige odds
 • Markedets bedste livebetting

Kommentarer

Feedback