Golden State Warriors - Cleveland Cavaliers: Over 220,5 point

Match center
5. juni 2017 kl. 02:00 - Basketball, USA - NBA
Oracle Arena
2. maj. 2018 kl. 16:25 02/05

Denne side indeholder henvisnings-links
Chance (Over-Under): 55-45%
Betvalue: 105,05%
Spilbar ned til odds: 1,82
Rigtig/forkert:
Betsafe Spil nu hos Betsafe
Finaleserie (bedst-af-7; GS fører 1-0). NBA's to bedste offensiver så begge nervøse og rustne ud i den første kamp, det bør være væk nu. Cavaliers lavede senest kun 91 point (Warriors 113), men de har våbnene til at straffe Warriors, det har de bevist flere gange.

Derfor skal du spille den:

 • Rusten og nerver er væk nu - begge hold bør skyde bedre her i kamp to. (1*)
 • Jeg forventer at Cavaliers har mere fokus på offensiven, fremfor defensiven, inden kamp to. (2*)
 • Cavaliers lavede 20 turnovers i 1. opgør, det ødelagde flowet i kampen.
 • Cavaliers er nødt til at score mere, for at gøre op for deres manglende transition defense. (3*)
 • "You take what the defense gives you" - Warriors' offensiv er skræmmende god. (4*)
 • Jeg forventer ikke at LeBron & Co vil forsøge at dræbe tempoet i kampen. (5*)

Det skal du holde øje med:

 • Begge hold er rigtig gode defensive hold, især Warriors.
 • Den første kamp endte 21 point under dens total. Undervurderer bookmakerne de to holds defensiver?
 • Cavaliers vil forsøge at holde bedre på bolden - kan betyde længere angreb.
 • De to holds bænke producerede kun 24 og 21 point i den første kamp. Langt under deres normale snit for sæsonen.
 • Ingen af de seneste to sæsoners finalekampe mellem Warriors og Cavs er gået over en total på 220,5.

Argumentpunkter i kursiv: De punkter, som jeg mener, oddssætterne/markedet især overser/fejlvurderer

Alternativ CV
Over 221,5 - 52%

Marked
Over 220,5

1,91 - Betsafe/NordicBet
1,90 - 888Sport/Unibet
1,87 - Jetbull
1,85 - DanskeSpil
1,83 - Bet365
1,80 - Betfair Sportsbook (Ikke værdi)
1,76 - Cashpoint (Ikke værdi)

Oddsudvikling:
Totalen startede i 221,5, men faldt næsten med det samme til 220,5 hvor den har lagt lige siden. 

I den første kamp startede totalen i 225,5, men endte et halvt point lavere i 225. Vi står altså med en total der er 4,5 lavere til kamp to.

Toneangivende licensløse bookmaker er i 1,909 for Over 220,5.

Fodnoter:
1: Begge hold skød langt under hvad de normalt præsterer, og det var ikke på baggrund af flot forsvarsspil fra begge hold. Warriors fandt hele 50 frie skud, men ramte kun 42% af dem. Cavaliers skød blot 36,8% på frie skud. Det er bestemt heller ikke normalt at Cavaliers skyder 35% fra gulv, og ditto heller ikke normalt at Warriors kun skyder 42,5%. Jeg forventer begge hold er bedre offensivt i kamp to.

2: Der er ingen tvivl om at Cavaliers' defensiv var ringe senest, men i min optik var det kun på grund af at deres manglende niveau offensivt satte dem i dårlige situationer gang på gang. Cavaliers skød kun 39% FG i restriced area (tæt på kurven) og det indebærer flere missede layups. Lægger vi det sammen med Cavaliers' 20 turnovers, så er der ikke noget at sige til at Cavaliers' transition defense kom til at se skidt ud, for turnovers og missede skud tæt på kurven er det rene guf for ligaens bedste transition offensiv i Warriors.

3: Det er netop hvad Cavaliers har gjort i dette års playoff. De har været effektive (få turnovers), de har ramt deres skud og kommet på linjen. Alt sammen noget som hjælper dem væk fra at skulle dække op i transition, for det kan de ikke finde ud af. Cavaliers var i den regulære sæson ligaens dårligste transition defensiv, mens Warriors' offensiv var ligaens absolut bedste.  

4: For lige at forklare dette citat fra Draymond Green. Warriors' offensiv er så god at de kan spille på de strenge som passer bedst til situationen, om det er at angribe kurven, lave cuts, spille iso-bold eller noget helt fjerde. Cavaliers' gameplan var at lukke ned for Warriors' 3 point skud. Det gjorde at at Warriors kunne lave 56 point i painten, og det var blandt andet via utallige dunks (Durant alene lavede 6 dunks i 1. halvleg). Fokusere man på Warriors' skytter, så angriber de dig bare inside 1vs1, der er Warriors for gode. Forsøger Cavaliers at lukke ned ved kurven, så vil Warriors gå til deres perimeter skytter. Det er svært at dæmme op for, nærmest umuligt.

5: Warriors har ligaens bedste defensiv, især når de kommer tilbage og får sig "sat". Derfor er det bestemt ingen fordel for Cavaliers at dræbe tempoet, tværtimod. Cavaliers bør derimod forsøge at holde et tempo, hvor de kan være med, uden at komme til at lave dumme turnovers. Cavaliers' Richard Jefferson har faktisk udtalt at de gerne vil løbe og ikke ønsker et langsomt tempo, tævrtimod. Til spørgsmålet om de måske vil forsøge at spille langsommere sagde han følgende: "Not at all. We have the best downhill guy in the NBA. When you combine that with Kyrie and his ability to finish in transition, when we get out in transition, it allows guys like JR and guys like Kyle Korver to hit open shots. So we don't want to slow up the pace, but we're going to have to turn them over more than we did"

Kilder:
http://www.NBA.com
http://www.hoopsstats.com
http://www.rotoworld.com
http://www.asapsports.com

 • Stort udvalg
 • Livebetting i toppen af markedet
 • Højt support-niveau

Kommentarer

Feedback