18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Golden Globes: Bedste udenlandske film: Druk

28. februar 2021 kl. 20:00 - Golden Globes
8. feb. 2021 kl. 08:41 (Opdateret 8. feb. 2021 kl. 09:06) 08/02
262
+1
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. 18+ Udeluk dig via ROFUS. 18+. Regler og vilkår gælder. Spil med omtanke. Spillemyndighedens hjælpelinje: StopSpillet.dk.
Chance: 30%
Betvalue: 129,90%
Spilbar ned til odds: 3,33
Betfair Sportsbook Spil nu hos Betfair Sportsbook

Den danske film-succes Druk (på engelsk Another Round) har gode chancer for at hente en Golden Globes-pris for Bedste udenlandske film.

Instruktør Thomas Vinterberg og holdet bag "Druk" har allerede modtaget en række statuetter bl.a ved European Film Awards tilbage i december og senest da Robert Prisen blev uddelt.

Druk har solgt mere end 800.000 billetter i Danmark og anmelderne har også taget godt imod den underholdende film med Mads Mikkelsen, Magnus Millang, Lars Ranthe og Thomas Bo Larsen.

´Druk´ handler om fire gymnasielærere, der sætter sig for at afprøve en teori om, at mennesket er født med en halv promille for lidt. Dette eksperiment går dog ikke helt efter planen, da der bliver skruet op for promillerne.

Især Mads Mikkelsen imponerer i Druk, hvor han slingrer sig igennem en livskrise og kaster sig over de våde varer for at finde topformen.

Druk skulle have været præsenteret på Cannes-filmfestivalen, men grundet COVID-19 så blev den internationale lancering rykket til Toronto filmfestival.

På RottenTomatoes har Druk en rating på 92%, mens der er en karakter på 7,8 på IMDB.

Den store favorit til at løbe med prisen er koreanske ´Minari´, der bl.a vandt et par priser ved årets Sundance Film Festival.

Minari har en imponerende rating på 98% på RottenTomato og på IMDB er den samlede bedømmelse landet på 7,7.

Minari er en ret deprimerende film om en koreansk familie, der render ind i en masse problemer, da de flytter til Arkansas og vil starte en farm.

(Spoiler alert)
Den nuttede, lille dreng har hjerteproblemer; forældrene hader deres job på en kyllinge-farm, de har økonomiske besvær, ægteskabet knirker og de skændes ret ofte. Som det ikke var trist nok, så kommer der også en syg bedstemor, der får et slagtilfælde, høsten slår fejl og så slutter filmen sådan set med at gården brænder ned.

Så er der et klarere budskab i Druk, og det er også en kende lettere at relatere til midtvejskriserne i Druk fremfor en koreansk lidelseshistorie i Arkansas :-)

Jeg synes, bookmakerne har gjort Minari til for stor favorit med odds 2,00, mens Betfair tilbyder odds 4,33 for Druk.

  • Høje odds på 2-vejs spil
  • Hyppige promotions til kunder
  • Stort livebetting-udbud
Feedback