Annonce

Gökhan Saki - Henrique da Silva: 1

23. september 2017 kl. 04:00
2. maj. 2018 kl. 16:27 02/05

Denne side indeholder henvisnings-links
Chance (1-2): 67-33%
Betvalue: 108,54%
Spilbar ned til odds: 1,49
Rigtig/forkert:
Betfair Sportsbook Spil nu hos Betfair Sportsbook
UFC Fight Night: Saint Preux vs. Okami. Main card i Saitama Super Arena. Letsværvægt. Kickbokseren Saki bør have en enorm fordel stående, hvor alle kampe som bekendt begynder. Henrique har nok gode muligheder, hvis han først finder et takedown, men han er ikke en så dygtig offensiv bryder, så han bør blive fanget, før dette sker.

Derfor skal du spille den: 

 • Saki har en astronomisk stor fordel stående. Hans striking er mange niveauer over Henriques.
 • Saki har stor power og præcision i sine angreb. Han er formidabel, når han får lov at åbne op.
 • Saki er en bedre atlet end Henrique, så han bør have en fordel med sin speed og bevægelighed.
 • Saki besidder en enorm rutine inden for kampsport, så UFC-debuten bør ikke skræmme ham.
 • Alle MMA-kampe begynder som bekendt stående, så Saki vil være ”på hjemmebane” fra start.
 • Henrique er ikke en decideret grappler. Han har aldrig vist særlig stærke offensive brydeevner.
 • Henrique er først og fremmest en brawler, men denne tilgang bør ikke virke mod en som Saki.

Det skal du holde øje med:

 • Saki er stadig en novice, når det gælder MMA, så det kan tage ham lidt tid at finde sig til rette.
 • Saki bør ikke have særlig gode chancer for at overleve, hvis han endelig skulle ende på ryggen.
 • Henrique har lilla bælte i brasiliansk jiu-jitsu, så han er i stand til at submitte sine modstandere.
 • Henrique er blevet såret i kampe, men han er en rigtig hårdfør kæmper, der sjældent giver op.

Argumenter i kursiv: De punkter, som jeg mener bookmakerne især overser/fejlvurderer.

Odds

OBS: Foruden Betfair Sportsbook finder jeg værdi overalt på det resterende marked.

Gökhan Saki er klar favorit overalt på markedet. 888Sport, Betsafe, Nordicbet og Unibet giver 1,57 på en tyrkisk sejr, Danske Spil giver 1,58, Bet365 giver 1,61, mens Betfair Sportsbook giver 1,62. En toneangivende bookmaker uden dansk licens giver 1,58 på Saki.

Gökhan Saki

Tyrkiet

33 år (19. oktober 1983)

0-1

Ortodoks

Højde: 182 cm.

Rækkevidde: 187 cm.

Vægt: 93 kg.

Gökhan ”The Rebel” Saki har kun haft en professionel MMA-kamp tilbage i 2004, hvor han tabte til James Zikic. Til gengæld er han en af verdens bedste kickboksere med en rekordliste på 83-12, 1 NC, som bl.a. er tidligere mester i letsværvægt hos Glory. Som kickbokser har han bl.a. besejret Alexey Ignashov, Mourad Bouzidi, Ray Sefo, Tyrone Spong, Melvin Manhoef, Daniel Ghita, Anderson Silva og Nathan Corbett, mens han bl.a. har tabt til Badr Hari, Remy Bonjasky, Kyotaro, Pavel Zhuravlev, Peter Aerts, Alistair Overeem, Semmy Schilt og Rico Verhoeven.

Henrique da Silva

Brasilien

28 år (1. september 1989)

12-3

Ortodoks

Højde: 183 cm.

Rækkevidde: 193 cm.

Vægt: 93 kg.

Henrique ”Frankenstein” da Silva har bl.a. besejret Ildemar Alcantara, Jonathan Wilson og Joachim Christensen, mens han har tabt til Paul Craig, Jordan Johnson og Ion Cutelaba.

Matchup

Jeg er stor fan af Saki, der er en af de bedste strikere på kloden, men jeg har umiddelbart ikke de store forventninger til ham i UFC. Jeg er overbevist om, at han har en klar fordel stående, uanset hvem han møder, men han har næppe trænet MMA længe nok til, at han kan undgå at blive taget ned, hvis han kommer op mod de bedste. Dette er UFC hundrede procent klar over, så de har bevidst ikke matchet deres nye stjerne op med en af de bedste i hans første kamp. Henrique er en type modstander, som er blevet valgt, så Saki sandsynligvis får en god debut.

Denne kamp går med al sandsynlighed én af to veje. Enten holder Saki kampen stående, hvor han bør kunne stoppe Henrique, eller også får brasilianeren kampen til jorden, hvor han bør kunne dominere. Umiddelbart kan det lyde som en 50-50 kamp, hvis man har en rendyrket striker mod en udmærket MMA-kæmper, men dette er ikke tilfældet i denne kamp. Som bekendt begynder alle kampe stående, og dette kan blive helt afgørende. Jeg giver skam ikke Saki gode chancer, hvis han ender på ryggen, men Henrique er ikke en decideret grappler, så dette scenarie er efter min mening ikke så sandsynligt.

Saki er i mine øjne en fighter og en atlet på et langt højere niveau end sin brasilianske modstander. Han bør have en enorm fordel med sin speed, eksplosivitet, bevægelighed og power, når kampen er stående. Således bør Henrique få problemer med at komme tæt ind på kroppen af ham, for at få ham ned. Dette er essentielt, for brasilianeren har ikke en baggrund i brydning, så han har ikke udviklet et double-leg takedown fra afstand – han har i hvert fald aldrig vist dette. Hvis han ikke kan lukke afstanden, så skal han sætte sin lid til sin striking og kæbe, og dette bør ikke ende godt for ham...

 • Høje odds på 2-vejs spil
 • Hyppige promotions til kunder
 • Stort livebetting-udbud
Feedback